Kupio jucer ovaj headset od Sony-a sa fotke, skinuo app za sluške na PS4 i loadam sound profil od the last of us, uffff najezio sam se kak je dobar zvuk kroz onaj pocetni prologue, predobro nesto
kakve ce tek bit one nove Platinum kaj trebaju doc ovaj mjesec...
Meni su te sluške bile jako loše što se tiče zvuka, a profili su samo softverski equalizer. No najviše me nervirao gigantski Wireless Adapter spojen naprijed u PS4 (sad je fala bogu to sa PRO ispravljeno pa ima i stražnji usb port). Mislim, imaš BT u konzoli i onda oni izdaju gigantski WiFi adapter za spojit na konzolu. Al za 700kn su ok, jer inače dobre wireless slušalice koštaju puno više.
Čak i ove odlične Audio Technica slušalice koje inače koristim za slušanje mjuze zvuče poprilično loše spojene na DS4 dok pustim mjuzu u media playeru, izgleda da ima neki bezvezni DAC unutra.
Da profili su soft. EQ, znaci mode 1 je deafult a na mode 2 mozes stavljat te razne profile za druge igre il si sam napravis svoj profil kak ti paše.
Sluške su RF, da su BT bile bi puno vise para od tih 700kn. Ja sam ih platio 559kn, iskoristio onaj tcom popust - 20%
Super mi je kaj rade odlicno i na PC-u, znaci plug & play, nema nikakvog namjestavanja, isto tak ima opcija spojit kablom u kaj god oces tak da ni nema onog iritantnog RF šuma u pozadini...
Taj virtual 7.1 sound mi je bas OK, nije sad neznam kakvo ludilo al covjeka veseli prvo sam si pustio profil od watch dogsa jedinice i onak nis posebno... i onda the last of us profil i samo smajl na faci ostao vaki
Baterija navodno traje cak prek 8h sto je isto super.
Ja sam cist zadovoljan s obzirom na cijenu i kolko kostaju neke druge RF il BT sluške