PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.425.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
moze li mi neko reci koji su sve nacini uplate novca na psn jeli samo kartica ili ?
Dali se moze uplatiti npr putem paysafe carda?

0 0 hvala 0
12 godina
Zvonac hunter kaže...
Imam jedno pitanje kad halam joysitic mi nekak šteka ne prihvace sve komande a ponekad je u redu ps4 je star nekoliko mj. A na drugog joysticu mi isto steka

Ako nije do kvara na kontroleru, možda imaš neka ometanja.

DS4, kao i svi uređaji, radi na 2.4 Ghz, pa te može zezat ruter, mikrovalka, svašta.

PSN - DeniZg80
13 godina
Upravu si. Vidio sam i ja kad sam postao nego saljem preko moba pa mi se nije dalo da idem na desktop version da editujem, a pretpostavio sam da je kolega skontao sta sam htio reci :)
PSN Tokioplastic292
16 godina
DeniZg kaže...
Zvonac hunter kaže...
Imam jedno pitanje kad halam joysitic mi nekak šteka ne prihvace sve komande a ponekad je u redu ps4 je star nekoliko mj. A na drugog joysticu mi isto steka

Ako nije do kvara na kontroleru, možda imaš neka ometanja.

DS4, kao i svi uređaji, radi na 2.4 Ghz, pa te može zezat ruter, mikrovalka, svašta.

Meni je jednom WiFi Channel 6 ometao daljinski za LED trafo iz IKEA-e. Dok sam stavio na Channel 8 sve je bilo ok. Manifestiralo se tako da mi je svako drugo/treće paljenje svjetla failalo.

Spalilo me jer sam imao WiFi na channelu 8 i sve je po radilo sa LEDicama ok sve do jednog dana dok mi je t-com resetirao ruter na factory defaults (channel 6). Trebalo mi je par sati da skužim što se događa i zašto.

Probaj si promijeniti WiFi channel na ruteru, ili provjeri da li imaš u blizini playke ili tamo gdje sjediš s kontrolerom neki drugi BT uređaj, wireless slušalice i sl.

Ili sjediš predaleko od playke (na granici).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan
Dali se moze paysafe carda kupljen u nas uplatiti na americki playstation store?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danas mi istice ps plus (mjesec za mjesec).

Ona akcija za povoljni ps plus na godinu dana je prosla, jel tako? Sad ne znam dal opet ici mjesec za mjesec dok ne uleti nesto ili da uzmem na god. dana za 365kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ona akcija za povoljni ps plus na godinu dana je prosla, jel tako? Sad ne znam dal opet ici mjesec za mjesec dok ne uleti nesto ili da uzmem na god. dana za 365kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Penzo kaže...

Mjesec dana je najskuplje i tako ćeš za 4 mjeseca potrošiti godišnji popust ako ga uopće bude. A i opet ti se može desiti da popust bude baš dok obnoviš mjesec dana.

Uzmi na godinu dana i ne kalkuliraj :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
PlayStation 4

Iz Sancte naruči Plus. Godina dana 339kn uz kod T-COM-15. Dostava je free, do srijede bu ti došlo valjda.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

Može ih zamoliti da mu pošalju na kod na mail, tako sam ja.

Naravno, samo u slučaju da se prvo plati.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Oni koji su odigrali Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition kako su zadovoljni? Sad je 126kn i mislio sam ga ubost.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iggy81f kaže...

Oni koji su odigrali Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition kako su zadovoljni? Sad je 126kn i mislio sam ga ubost.

Igra je odlična, sadržaja i lore-a kolko oces, bez beda mozes debelo preko 100 sati natuc, za 126kn odlican deal 

Mislim da je oko 70gb sveukupno sa svim dlc-evima 

12 godina
iggy81f kaže...

Ako voliš Dragon Age i Bioware nemaš šta razmišljati.

Samo preskoči glupave "kill 10 rats" OCD questove i drži se priče. 

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Jel se isplati koju digitalnu igru uzeti preko HR stora?

Ratchet i Clank ok?

Gledam samo one koje su izasle na koznolama ne i na pc-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Hoce ici kakav pec za dark souls3 za pro. Igrao sam malo tj krenuo prelazit i uzas koliko fps pada. 

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Jel se isplati koju digitalnu igru uzeti preko HR stora?

Ratchet i Clank ok?

Gledam samo one koje su izasle na koznolama ne i na pc-u.

Ja razmišljam o Journeyu (preskočio sam PS+ dok je bio free), al nekak mi se ne da to igrat uopće.

Makar kakav bih to bio gamer da ne odigram Journey.

16 godina
PlayStation 4

Moze li mi netko rec koliko se isplati uzeti PS4 ukoliko sam dosad igrao uglavnom na PCu. Postoje igre tipa Uncharted i Last of us koje bi htio igrati, da li ze isplati, jesu li igre stvarno dobr kako se prica? I kad sam probao Far cry ne ide mi bas snalazenje u prostoru s game padom, dali se dobije taj osjeca brzo?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 22:16 (michael).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A gle sve ovisi koje igre ti se svidaju. Evo osobno sam pc gamer cijeli život i nedavno sam presao na konzolu jer sam dobio ps4 pro na poklon. Igre poput last of us i slicno kao sto si naveo su odlicne na konzoli, za to su i napravljene, eksluzive pogotovo. Gust je zalec se u kauc i igrat na televizoru. Igrat takve igre na kontroleru je super i jako brzo se naviknes. No fps igre koje volim isto jako ne mogu igrat na kontroleru jer nikad nisam i ne da mi se ucit. Iz tog razloga sam si uzeo xim4 i igram te igre s misem i logitech g13 gamepadom. Puno prijatelja mi igra fpsove na ps4 pa sam htio s njima igrat, a nisam htio ispocetka ucit ih igrat kontroleru. Mnogi ce me mozda popljuvat no svatko ima pravo na svoj gust, ipak se jednom zivi :)

0 0 hvala 0
16 godina
Daydr3am3r kaže...
A gle sve ovisi koje igre ti se svidaju. Evo osobno sam pc gamer cijeli život i nedavno sam presao na konzolu jer sam dobio ps4 pro na poklon. Igre poput last of us i slicno kao sto si naveo su odlicne na konzoli, za to su i napravljene, eksluzive pogotovo. Gust je zalec se u kauc i igrat na televizoru. Igrat takve igre na kontroleru je super i jako brzo se naviknes. No fps igre koje volim isto jako ne mogu igrat na kontroleru jer nikad nisam i ne da mi se ucit. Iz tog razloga sam si uzeo xim4 i igram te igre s misem i logitech g13 gamepadom. Puno prijatelja mi igra fpsove na ps4 pa sam htio s njima igrat, a nisam htio ispocetka ucit ih igrat kontroleru. Mnogi ce me mozda popljuvat no svatko ima pravo na svoj gust, ipak se jednom zivi :)

Je to dopusteno? Ne zvuci mi bas fer, jer bezobzira na sto si naviknut misim da su tipkovnica i mis u prednosti u FPS igrama

011000110010.
9 godina
neaktivan
A gle nije zabranjeno. SONY je nedavno izbacio svoju OFFICIAL tipkovnicu i miš koja radi na ps-u.
Iskreno mene briga sta drugi misle, meni je bitno da se ja gustam.
9 godina
PlayStation 4

Jasno da su u prednosti, ali ti igras protiv ljudi sa kontrolerom i 99,4% ljudi ima isti kao i ti. Isti FPS i sve ostalo, nema nit hakera. Postenije nemre bit. 

Opet bit ljudi koji su bolji sa kontrolerom nego on sa tim misem :P jer nije isto kao da igra na PC-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 22:37 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da slazem se, ne daje ti to toliku prednost koliko zvuci. Evo igram overwatch u master ranku i imam osjecaj kad gledam kill cam da svaki dobar igrac igra isto ko i ja s mišem, kad oni satiru na tom joysticku :)

0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Nije sve u brzim refleksima,a to upravo ucim u RS Siege :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
michael kaže...

Moze li mi netko rec koliko se isplati uzeti PS4 ukoliko sam dosad igrao uglavnom na PCu. Postoje igre tipa Uncharted i Last of us koje bi htio igrati, da li ze isplati, jesu li igre stvarno dobr kako se prica? I kad sam probao Far cry ne ide mi bas snalazenje u prostoru s game padom, dali se dobije taj osjeca brzo?

Koliko se isplati? Možda 66% :-)

A gle, jeftin je, isplati se. Uvijek je bolje imati 2 mašine za igranje od jedne. Da je bolji od PCa, nije. Ako imaš PC koji je lošiji onda ti je PS4 bolji, ali ni to nije lako za reći jer ovisi kaj voliš, na PS4 nemaš baš puno opcija i mogućnosti prilagođavanja.

Praktičniji je od PCa, ali meni nikad neće biti zamjena. Dok vidiš igru koja je zalockana na 30 FPSa i onda još ima i framerate dropove vrlo brzo požališ što si to kupio.

Ima odličnih igara koje su stvorene za konzolu poput auto-utrka, šorica, nogometa, third person stealth shootera, platformera i sl. Pokušavam kombinirati igre, tako da kupujem na konzoli ono što radi u 60FPSa ako ima smisla igrati na konzoli, ali ako je nešto na konzoli lockano na 30 FPSa onda kupujem PC verziju gdje si mogu složiti kako ja želim.

Ako briješ igrati eksluzive, onda se isplati. Last of Us je vrhunski, al dok ga jednom odigraš nećeš vrlo vjerojatno više igrati. Uncharted isto tako. Većina eksluziva su bezveze, ali onih par koji vrijede su vrhunske i vrijedi ih odigrati.

Pucačine, ne znam što da ti kažem, ja se ne mogu naviknuti igrati s kontrolerom jer me prži u mozak dok znam da postoji nešto bolje, osjećam se kao impotentni invalid koji bi ševio, al ne može. :-P

12 godina

Ne znam koji mi je bio k...c da dam kupio opet Witchera.

Ne mogu već satima preći onu glupu žabu bossa na easy, a nakon svakog zaginuća je učitavanje po par minuta.

Bar si mogu neku knjigu pročitat dok čekam...

PSN - DeniZg80
16 godina
Bitanga kaže...
michael kaže...

Koliko se isplati? Možda 66% :-)

A gle, jeftin je, isplati se. Uvijek je bolje imati 2 mašine za igranje od jedne. Da je bolji od PCa, nije. Ako imaš PC koji je lošiji onda ti je PS4 bolji, ali ni to nije lako za reći jer ovisi kaj voliš, na PS4 nemaš baš puno opcija i mogućnosti prilagođavanja.

Praktičniji je od PCa, ali meni nikad neće biti zamjena. Dok vidiš igru koja je zalockana na 30 FPSa i onda još ima i framerate dropove vrlo brzo požališ što si to kupio.

Ima odličnih igara koje su stvorene za konzolu poput auto-utrka, šorica, nogometa, third person stealth shootera, platformera i sl. Pokušavam kombinirati igre, tako da kupujem na konzoli ono što radi u 60FPSa ako ima smisla igrati na konzoli, ali ako je nešto na konzoli lockano na 30 FPSa onda kupujem PC verziju gdje si mogu složiti kako ja želim.

Ako briješ igrati eksluzive, onda se isplati. Last of Us je vrhunski, al dok ga jednom odigraš nećeš vrlo vjerojatno više igrati. Uncharted isto tako. Većina eksluziva su bezveze, ali onih par koji vrijede su vrhunske i vrijedi ih odigrati.

Pucačine, ne znam što da ti kažem, ja se ne mogu naviknuti igrati s kontrolerom jer me prži u mozak dok znam da postoji nešto bolje, osjećam se kao impotentni invalid koji bi ševio, al ne može. :-P

Da imao sam slicno razmisljanje tvome, vjerojatno ga budem uzeo i igrao ono sto je bolje i eksluzive na njemu i pogotovo sportske igra sa drustvom je veci gust igrati na TVu. Ne zellim da mi on bude primarna opcije neog eto kad sam od volje.

Cuo sam da bas nema hakera i cheatera po online igrama kaos to to zna bit slucaj na pcu?

011000110010.
16 godina
michael kaže...

Da imao sam slicno razmisljanje tvome, vjerojatno ga budem uzeo i igrao ono sto je bolje i eksluzive na njemu i pogotovo sportske igra sa drustvom je veci gust igrati na TVu. Ne zellim da mi on bude primarna opcije neog eto kad sam od volje.

Cuo sam da bas nema hakera i cheatera po online igrama kaos to to zna bit slucaj na pcu?

U tom slučaju nemaš šta razmišljati, kupuj pa kombiniraš kako ti paše.

Da, svakako je manja vjerojatnost za cheatere radi zatvorenosti platforme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 23:27 (Bitanga).
9 godina
DeniZg kaže...

Ne mogu već satima preći onu glupu žabu bossa na easy, a nakon svakog zaginuća je učitavanje po par minuta.

Kakvu zabu ? :D

12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Boss na početku HoS DLCa.

Zbog čega sam i uzeo igru, jer sam osnovnu verziju prošao i prodao.

PSN - DeniZg80
9 godina
DeniZg kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Boss na početku HoS DLCa.

Zbog čega sam i uzeo igru, jer sam osnovnu verziju prošao i prodao.

Aha a ja sam kupil GOTY i onda skuzil da moram ispocetka igrat... Sad sam pri kraju sa osnovnom igrom, a kupil sam GOTY cim je izasla... tak da idem puzjim korakom.

No rjesavam sve sidequestove i upitnike.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice