PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
Spike1983 kaže...

Uncharted 4 je novi deal na HR PSN-u, 179kn, fakat dobra ponuda 

Proklet bio Sony na Božić 2016. 

haha 

bas ono deal za dealom, ode soma kn ko iz p.... 

16 godina
Spike1983 kaže...

Fala, kupio sam upravo. Odlična ponuda

E sad u miru da odigram od prvog do četvrtog dijela. 

17 godina
Spike1983 kaže...
Bitanga kaže...
Spike1983 kaže...

Proklet bio Sony na Božić 2016. 

haha 

bas ono deal za dealom, ode soma kn ko iz p.... 

Soma kuna sad, soma kuna na black friday...

No tješi me to što dok prođe ova akcija neće biti više ništa za kupiti do Gran Turisma.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

ljudovi 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 15:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina
PlayStation 4

to je sad pitanje..

kupiti ovaj uncharted 4 na 179 kn ili na njuskalu za 250-300 kn?

razlika je sto fizicku mozes mijenjati se ekipom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

i prodat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

i prodat 

I hvala ti na kodovima uzeo sam ono sto bih ionako uzeo a ovako ce biti novo..

Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4  169,15
Bloodborne GOTY PS4 211,65 kn.

šteta sto nisam mogao cekati tj. da sam bar znao jer sam fifu 2017 platio full price dakle 500 kn i uzeo sam jos i until dawn on me izasao oko 150 kn.

sada jos the order od kolege s foruma i mkxl kad prodam neke stvarcice :) tipa xbox one kontroler :)

i mislim da imam finu svotu igara za mijenjati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 16:16 (toxic).
17 godina
PlayStation 4

no problem rista 

p.s prek moba je najbrze kupovat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ljudovi 

Ovo je fini popust za produljeno jamstvo.

To se može kupiti neovisno o tome gdje si kupio playku?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Bitanga kaže...
4mal kaže...

ljudovi 

ako nades link, linkaj mi. ja nisam nasao na webshopu. i imam isto pitanje ko i ti..

17 godina

nemam pojima trazio sam samo za igre...

https://www.sancta-domenica.hr/sd-ps4-dodatno-jamstvo-3-god-ukupno.aspx

pitaj ih al brijem da nije bitno di je kupljen no provjeri...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 16:38 (4mal).
12 godina
greathander kaže...

kupio sam ps4 pro, pa me sad zanima ma li jos koja stranica za igre osim the game collection, zavvi i shopto-a, a da je jeftinije nego pri nama i gdje bi se mogao naci najjeftinije ps bon za godinu dana?

a ps+ za godinu dana jel se isplati uzeti izvana ili da uzmem u linksu za 380 kn?

17 godina
4mal kaže...

ljudovi 

bdw ako uzimate vise igri dovoljno je samo jedan KOD koje spadaju u grupu za npr 15% 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 16:56 (4mal).
13 godina
neaktivan
greathander kaže...
greathander kaže...

kupio sam ps4 pro, pa me sad zanima ma li jos koja stranica za igre osim the game collection, zavvi i shopto-a, a da je jeftinije nego pri nama i gdje bi se mogao naci najjeftinije ps bon za godinu dana?

a ps+ za godinu dana jel se isplati uzeti izvana ili da uzmem u linksu za 380 kn?

Najviše ti se isplati na našem PS storeu, dobiješ PS+ za 365kn.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina

Ja sam preko US store-a Until Dawn uzeo za 10 dolara jer sam dobio gift od 10 neki dan 

17 godina
toxic kaže...
Bitanga kaže...
4mal kaže...

ljudovi 

ako nades link, linkaj mi. ja nisam nasao na webshopu. i imam isto pitanje ko i ti..

http://www.sancta-domenica.hr/sd-ps4-dodatno-jamstvo-3-god-ukupno.aspx

Nisam ni ja našao preko web shopa, nego preko googlea :-) i kod prolazi.

17 godina
PlayStation 4

haha nisam mogao odoljet i uzeo U4 EU acc + Until Dawn US acc  

dakle 250 kn za dve vrhunske igre not bad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Pozz ekipa, ako vam se hala dodajte me (id: qtanimegurl) igram Infinite warfare i BF1.

Dolje na slici su vam kodovi za popuste u Sancta domenici. Našao sam u grupi na fejsu. Fora je kaj se na igre na akciji može iskoristiti popust. Ja sam naručio Uncharted collection, Heavy Rain/Beyond two souls i The last of us remastered za 510kn. I dostava na sve iznad 100kn vam je free, milina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TibzzX kaže...

Pozz ekipa, ako vam se hala dodajte me (id: qtanimegurl) igram Infinite warfare i BF1.

Dolje na slici su vam kodovi za popuste u Sancta domenici. Našao sam u grupi na fejsu. Fora je kaj se na igre na akciji može iskoristiti popust. Ja sam naručio Uncharted collection, Heavy Rain/Beyond two souls i The last of us remastered za 510kn. I dostava na sve iznad 100kn vam je free, milina. 

Pa napisao to čovjek par postova iznad. 

14 godina
MSX kaže...

Pa napisao to čovjek par postova iznad. 

Sorry, nisam vidio. Tražio sam ali nisam vidio. Prvo sam to postao jučer u grupu za dobre ponude za igre, reko da i ovdje postam. Ali prestigao me reposter izgleda. 

16 godina
PlayStation 4

osjecam se pomalo nasamareno i razocarano od sonija. u pocetku je bilo kupi ps4 i igraj se na 30fpsa.na kraju je to bila pusiona.30 konstantnih fpsa nije bilo skoro niti u jednoj ozbiljnijoj igri.uvijek su se osjecali padovi fpsa.nekad vise nekad manje.

sad je dosao pro.uzeo sam i njega.ocekivao 60 fpsa na 1080 rezoluciji i dobio jednu veliku kurcinu barem za sada.igram tomb ridera .igru koja je valjda prva predstavljena da ce nam pokazivat snagu pro verzije konzole kad ono puska.igram u high framrate modu i 60 fpsa imam kad sam u zatvorenom,kad sam u spilji itd itd.izadjes van malo potrcis i opet lag fest.nabijem i sebe i njih.sebe jer sam popusio a njih jer su me opet zajebali. mogu se samo nadat da u sljedecim igrama to nece biti tako iako nisam bas siguran.

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Tomb rider ti na grafi od 4 soma kuna sve maxano nije zaključan na 60 fpsa a kamoli na ovakvoj konzoli.

Pa i na ps3 je bilo tako, sjećam se the last of us koji je u mnogim scenarijima imao daleko ispod 25 fps-a.

Igrivo je sve na ps4 ali da je idealno nije. Pa i driveclub je npr zaključan na 30 fpsa pa ponekad ima framerate dropove.

Neke igre konzolaški hw tjeraju do zanjih atoma snage i normalan je pad sličica u sekundi.

Još ni računala od 10k+ kuna nisu spremna za 4k a kamoli konzole.

S obzirom na hardware ps4 ti radi odlično i nemoj se jest radi fps-a. Ako želiš fps-a moraš uložit u pc.

Ako te to toliko muči evo ti moj pc ti meni plejku i još mi nadoplatiš :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 23:45 (amd freak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

osjecam se pomalo nasamareno i razocarano od sonija. u pocetku je bilo kupi ps4 i igraj se na 30fpsa.na kraju je to bila pusiona.30 konstantnih fpsa nije bilo skoro niti u jednoj ozbiljnijoj igri.uvijek su se osjecali padovi fpsa.nekad vise nekad manje.

sad je dosao pro.uzeo sam i njega.ocekivao 60 fpsa na 1080 rezoluciji i dobio jednu veliku kurcinu barem za sada.igram tomb ridera .igru koja je valjda prva predstavljena da ce nam pokazivat snagu pro verzije konzole kad ono puska.igram u high framrate modu i 60 fpsa imam kad sam u zatvorenom,kad sam u spilji itd itd.izadjes van malo potrcis i opet lag fest.nabijem i sebe i njih.sebe jer sam popusio a njih jer su me opet zajebali. mogu se samo nadat da u sljedecim igrama to nece biti tako iako nisam bas siguran.

Yup... ista priča i kod mene... eno ja igrao Battlefield1 na PS4 Pro i dropovi su poprilično česti na Conquest modeu, i to fest.

Na PCu na Ultra ni jedan jedini ;-) Neće se to riješiti sve dok igre ne budu imale grafičke opcije pa nek si svatko složi što voli.

amd freak kaže...

Tomb rider ti na grafi od 4 soma kuna sve maxano nije zaključan na 60 fpsa a kamoli na ovakvoj konzoli.

S obzirom na hardware ps4 ti radi odlično i nemoj se jest radi fps-a. Ako želiš fps-a moraš uložit u pc.

Priča ti je bezveze, jer su grafičke opcije na PCu s 4k soma kuna grafičkom malo jače na max settingsima nego što su na PS4 konzoli. 

I to se sve riješi smanjenjem efekata, a ne jačom grafičkom.

9 godina
neaktivan
Pozdrav trebam uzeti novi dualshock 4 jer je stari vec dotrajao, pa me sad zanima jel bolje da uzmem ovu novu verziju DS4 sto dodje uz slim i pro ?

0 0 hvala 0
16 godina
sonicfox93 kaže...
Pozdrav trebam uzeti novi dualshock 4 jer je stari vec dotrajao, pa me sad zanima jel bolje da uzmem ovu novu verziju DS4 sto dodje uz slim i pro ?

sve ti je to isti racku samo ovaj od pro ima svijetlo naprijed sto za slim nisam siguran.mislim da nema

i od pro je cijeli mat

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 0:54 (Kill Frenzy).
10 godina
sonicfox93 kaže...

Uzmi novu ak mozes. Bar si siguran da ti se gljive nece trosit.

Ja sam naiso na onu prvu seriju kontrolera kad sam kupovo posebno i gljive su uzas. Koristim ga 10x manje,a jace je istrosen.

Danas ih valjda vise nema al za svaki slucaj kupil bi novu verziju

16 godina
PlayStation 4

e to me zanimalo. Jesu li popravili gljive. Na prvoj konzoli tj kontroleru sam imao zastitu za gljive a sad je vise ne koristim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Yup... ista priča i kod mene... eno ja igrao Battlefield1 na PS4 Pro i dropovi su poprilično česti na Conquest modeu, i to fest.

Na PCu na Ultra ni jedan jedini ;-) Neće se to riješiti sve dok igre ne budu imale grafičke opcije pa nek si svatko složi što voli.

To bi bio fail za konzole.

Naravno, laggove koji su toliki da je igra neigriva ne želi nitko. Takve stvari rješava developer, dinamička rezolucija, smanjenje detalja itd... a ne korisnik.

Ako krenu jednom godišnje ili češće majmunirati sa novim verzijama konzole, onda možda takve ideje dobiju smisao. Ali to onda više neće biti "konzole".

PSN - darklydexter
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Spike1983 kaže...

vidiš to nisam ni znao da ne propušta DTS i dolby (iskreno nisam ni isprobavao)... jer vecinom navecer iza 21-22h idem pogledat neki film/seriju i naravno sluske na bulju... ziher nebum navio 5.1 DTS u to doba da mi netko j... mater 

Nema to veze, ako je mkv sa DTSom, ovaj ti baci error "Unsupported audio format" i fućkaj se ti šta ti hoćeš :-)

Dolby podržava brijem. Vjerojatno bi pomoglo da spojim audio out preko TOSLinka (umjesto HDMI) i šaljem optikom bitstream na receiver da dekodira, al to mi je previše zavrzlame.

Plex FTW.

Bitanga, mislim da ti samo nešto nije konfiturirano kako treba. PS4 definitivno podržava i DTS i Dolby Digital (inače Dolby Digital je AC3). U postavkama Screen and Sound imaš postavke za zvuk, u kojem formatu želiš da konzola šalje zvuk van. E sad, ukoliko TV ne podržava DTS da ga propusti do zvučnika, onda ništa od toga. Kod mene i TV (koji podržava DTS pass thru) i zvučnici podržavaju DTS i postavke zvuka na PS4 su mi DTS bitstream. PS4 je HDMI kablom spojen s TV-om, TV je optičkim digitalnim audio kablom spojen sa zvučnicima (Logitech Z906). I sve funkcionira bez problema. Cijela konzola podržava ili jedno ili drugo, igre ako igram s Dolby Digitalom, onda moram još jednim optičkim digitalnim kablom ići direktno iz PS4 u zvučnike i odabrati taj signal na zvučnicima da bih imao zvuk, naravno, ne isplati se to, DTS je malo ipak kvalitetniji od Dolby Digitala. Ako igram s DTS-om, onda ništa dodatno ne treba, sve radi kako sam gore opisao.

Probao sam i media player, puno formata ne radi što se tiče videa, ali što se tiče zvuka, AC3 i DTS rade normalno. Meni barem.

Tako da vidi kako je kod tebe konfigurirano, ali rekao bih da si stavio Dolby Digital. Ili to, ili konkretno neki film koji si htio pogledati ima DTS ali kodiran nekim kodekom koji PS4 ne podržava. Kad odeš iz Media Playera na help ili options ili šta već onda te baci na web stranicu gdje piše šta sve podržava i tu isto lijepo piše da podržava AAC LC (to ti je DTS) i AC-3 (to je Dolby Digital). Dakle, vjerojatno u tom filmu koji si pogledo DTS nije AAC LC nego nešto egzotično. Uzmeš MediaCoder i sve prekodiraš u formate koje PS4 podržava i vozi miško.

17 godina
Bitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

amd freak kaže...

Priča ti je bezveze, jer su grafičke opcije na PCu s 4k soma kuna grafičkom malo jače na max settingsima nego što su na PS4 konzoli. 

I to se sve riješi smanjenjem efekata, a ne jačom grafičkom.

Cekajte sto nemozete kroz settinge nariktat npr neku bolju igru da radi na 720p? Koliko sam ja vidio ima ta opcija..

Ako imate padove probajte na 720p znam da ste ocekivali 4k ali nista od toga..

Niti jedna igra na ovoj konzoli se ne moze vriti na 3840x2160 rezi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice