PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.467.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Airbourne kaže...

A gle, igrao sam samo jedan remaster i to The Last Of Us i jedini koji bi uz taj igrao je baš RDR :) 

Navodno da će RDR 2 biti prequel što je bolje u mojem slučaju jer neću biti zakinut za bilo koji dio priče.

Vjeruj mi, i ja bih remaster RDR-a, pogotov za PC, ali su mi se popili na vrh glave s tim. Tu je i Demon's Souls koji bi obvezno htio vidjet, ali ne, te top igre mi necemo vidjet. Bio prequel ili sequel meni pase, bitno da je nova igra. Posto je Rockstar u pitanju tu nema sumnje da ce igra bit odlicna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 23:43 (IvanDado).
10 godina
PlayStation 4

Pa jednostavno ne moras igrat. 

Vjerujem da svaki remaster ima svoju publiku. Kak ti za RDR tak netko za COD4, Uncharted.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 2:17 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Lako vama koji ste igru igrali reći da ne treba remaster. A šta s nama bokcima na PC-u?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Lako vama koji ste igru igrali reći da ne treba remaster. A šta s nama bokcima na PC-u?

Desperados FTW

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Mogu li uzimati igre u njemačkoj i ostatku EU i aktvirati ih na HR PSN accountu?
robimarko@gmail.com
14 godina
PlayStation 4

Evo i mene u PS klub.

Kupljena PS4 Slim, i prvo mi treba malo privikavanje jer nikad do sada nisam imao konzolu niti igrao sa kontrolerom. PC player sam od kad su kompovi bili za igranje
Usput dobio Mafia III, uzeo Drakeovu kolekciju, Last of Us i Drive club.
Danas naručio i HORI T.A.C.4, pa da vidimo kako će sve to ići.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
robimarko kaže...
Mogu li uzimati igre u njemačkoj i ostatku EU i aktvirati ih na HR PSN accountu?

Ako misliš na kupovinu diskova, onda da,  možeš ih igrati na bilo kojem accountu ili konzoli. Nema nikakve "aktivacije".

Igra kupljena sa accounta na njemačkom PSN dućanu, može se igrati sa drugog accounta pod uvjetom da se igra pokreće na konzoli koja je primarna za taj njemački account.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

još jedna od prednosti fizičkog diska 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

A kak je situacija s cijenama? Dal dulje drže cijenu od digitalnih izdanja? Već godinama kupujem samo digitalno, ali možda se promijeni kad nabavim PS4.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Pitanje. Jucer sam kupio bf1 na hr storu i jos mi nije krenuo preload. Sutra u ponoc se vec moze igrat a sa preloada jos nista. Dal itko zna kakav info kad krece? Da sam budala kupio igru 17.10 vec bi igrao.

0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

još jedna od prednosti fizičkog diska 

Još da izmisle neki CD changer, da se ne moram svaki put dizati s kauča kad želim promijeniti igru. 

Hexfire kaže...

A kak je situacija s cijenama? Dal dulje drže cijenu od digitalnih izdanja? Već godinama kupujem samo digitalno, ali možda se promijeni kad nabavim PS4.

Cijena diska je u pravilu niža od digitalne cijene i kontinuirano se smanjuje nakon izlaska igre.

Digitalna cijena je skuplja u startu, ali igra se može šerati, a na PSN popustu zna biti osjetno niža od trenutne cijene diska.

PSN - DeniZg80
17 godina

CD changer sad si me tivral nazaj jeno cvancih jare 

15 godina

To je jednini minus konzoli, kad hoćeš igrat drugu igru diži se i mijenjaj cd.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
x18x05x kaže...

To je jednini minus konzoli, kad hoćeš igrat drugu igru diži se i mijenjaj cd.

Nema frke, imam mlađeg brata.

15 godina

Sigurno ga podmitiš pa odrađuje za tebe to.?!

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
DeniZg kaže...
robimarko kaže...

Ako misliš na kupovinu diskova, onda da,  možeš ih igrati na bilo kojem accountu ili konzoli. Nema nikakve "aktivacije".

Igra kupljena sa accounta na njemačkom PSN dućanu, može se igrati sa drugog accounta pod uvjetom da se igra pokreće na konzoli koja je primarna za taj njemački account.

Da mislio sam na diskove ali i kupljene keyeve iz EU shopova.
Mogu li te keyeve jednostavno aktivirati na HR PSN accountu?

robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...

Ne

14 godina
Bitanga kaže...
robimarko kaže...

Ne

Koliko sam ja shvatio, čovjeka interesira aktiviranje ključa po sistemu kako se radi na PC kad ga kupiš recimo na Kinguin shopu i sl. pa ga aktiviraš na Steam-u ili gdje već, a ne kupnja preko neke druge konzole u nekoj drugoj regiji jer tada normalno da se veže za taj acc.

Naravno, ako je takva kupnja uopće moguća.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 13:48 (millo).
14 godina
Da tocno to me zanima.
robimarko@gmail.com
17 godina
millo kaže...

Koliko sam ja shvatio, čovjeka interesira aktiviranje ključa po sistemu kako se radi na PC kad ga kupiš recimo na Kinguin shopu i sl. pa ga aktiviraš na Steam-u ili gdje već, a ne kupnja preko neke druge konzole u nekoj drugoj regiji jer tada normalno da se veže za taj acc.

Naravno, ako je takva kupnja uopće moguća.

Brijem da ne, no nisam probao.

Vidim da ima EU keyeva, nemam pojma da li oni rade na HR PSNu.

Plus, ja se ne bih nikako s time zajebavao. Većina tih keyeva su muljaže s ukradenim karticama, možeš si napravit probleme samo takve. Pogotovo sa ovakvim nabrijanim PSN supportom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:30 (Bitanga).
12 godina

Koliko ja znam, nema EU keyeva. Tu i tamo neki US key koji je bio bundlan uz konzolu.

Sve ostalo su accounti, većinom ukradeni.

Pričali smo već o tome.

EDIT: Evo ima GB key koji je bio bundlan uz PSVR. LINK

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:43 (DeniZg).
12 godina
omomomomoomm kaže...

Pitanje. Jucer sam kupio bf1 na hr storu i jos mi nije krenuo preload. Sutra u ponoc se vec moze igrat a sa preloada jos nista. Dal itko zna kakav info kad krece? Da sam budala kupio igru 17.10 vec bi igrao.

Dal je ikome krenuo preload? Znam da citiram sam sebe ali trenutno sam na mjestu sa slabim netom i skidat ce mi igru jako dugo 😊😊

17 godina
DeniZg kaže...

Koliko ja znam, nema EU keyeva. Tu i tamo neki US key koji je bio bundlan uz konzolu.

Sve ostalo su accounti, većinom ukradeni.

Pričali smo već o tome.

EDIT: Evo ima GB key koji je bio bundlan uz PSVR. LINK

Ma baš sam sad gledao na G2PLAY ima nekih EU keyeva većinom su DLCovi.

Nemam pojma što im znači to EU, no ja svejedno to ne bih isprobavao. Za steam sam kupio par komada ranije i nije bilo problema, al to je druga priča.

Nedavno sam baš čitao da je ekipa kupovala za Forza Horizon 3 na cdkeys i većini su bili revokeani nakon par dana.

12 godina
Bitanga kaže...

Nedavno sam baš čitao da je ekipa kupovala za Forza Horizon 3 na cdkeys i većini su bili revokeani nakon par dana.

To nisam znao. Ovo je pvi put da čujem neke probleme oko CDkeys stranice.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Namjeravam uzeti PS4 Slim sa Shopto, pa me zanim jeli itko kupovao konzole od njih, jeli sve ok proslo, za koliko ste ih dobili?

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...
omomomomoomm kaže...

Dal je ikome krenuo preload? Znam da citiram sam sebe ali trenutno sam na mjestu sa slabim netom i skidat ce mi igru jako dugo 😊😊

i mene isto zanima =)

PSN Tokioplastic292
14 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

To nisam znao. Ovo je pvi put da čujem neke probleme oko CDkeys stranice.

Koliko sam ja skužio u Forza temi, probleme su imali samo oni koji su kupovali accountove s igrom gore, a ne key jer je tako bilo puno jeftinije. Vjerojatno kupljeni sa ukradenih karticama pa nakon nekog vremena dobiješ poruku da je transakcija refundana i igru ti maknu s accounta. 

12 godina

Bf1 preload ne radi još.

Samo dynamic theme i hellfighter pack hoće skinut.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

ajmo poll za ps pro , vr i 4k lcd

0 uzimam ps day one a vr cu razm
1 uzimam ps i vr
7 uzimam samo ps
0 samo vr
0 uzimam 4k HDR lcd + ps + vr
0 samo 4k i ps
17 ne uzimam nista
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 17:28 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

ajmo poll za ps pro , vr i 4k lcd

Nedostaje ti polje za ne uzimam ništa

battletag:MasnaKrvavic#2275
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice