PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
jurke kaže...

Ti baš nemaš sreće s time. Moja plejka je isto prve generacije stara je godinu i nešto, niti je čistim niti šta mijenjam, a ne čuješ je kad radi ni nakon par sati igre. Valjda imam sreće s time. Nadam se da se upravo nisam urekao :p

To isto nije činjenično stanje. Konzola se stvarno čuje, ali to ovisi o igri koju igraš.

Tko kaže da je nečujna, taj laže :-)

Tko ne čuje konzolu dok igra Uncharted, bojim se da ima problema sa sluhom. 

Al' OK, bez zezanja, vjerujem da ima razlike unutar svake serije čipova. Sigurno se neki manje griju, a neki više.

Ono što meni nije jasno, jest zašto ventilatori iste sekunde podivljaju kad iz igre napravim "alt-tab" u glavni meni. Nema šanse da se APU taj čas maksimalno zagrije. Sony je nešto shebao sa softverskom kontrolom tih ventilatora.

Da bas vent se cuje na najglupljim mjestima.

Na MGS V GZ u meniju se cuje katastrofa dok u igri ne tak
Rocket League isto tak.

U uncharted beti se nije bas tak cul kak u ove dve igre, al isto je bilo dost jako..

Dogovoril sam se s jednim likom da mi to ocisti drugi tjedan. Taman dok dođe Dark Souls 3

12 godina
Santana kaže...

Da bas vent se cuje na najglupljim mjestima.

Na MGS V GZ u meniju se cuje katastrofa dok u igri ne tak
Rocket League isto tak.

U uncharted beti se nije bas tak cul kak u ove dve igre, al isto je bilo dost jako..

Dogovoril sam se s jednim likom da mi to ocisti drugi tjedan. Taman dok dođe Dark Souls 3

Istina. Igram AC Unity i sve fino tiho radi, stisnem mapu i ventovi polude.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

U unityu se baš jako vrti vent, još od day1 čim menu stisneš, tako j eu većini igara, isto kako je i u rocket league, na samom menu, plejka hoće poletiti, i u uncharted beti, kad si u lobbiju, dosta se jako čuje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
meni jedino podivlja ventilator u nba 2k16 , kad je loading screen, dok je u igri nist se ne cuje
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
Tommy_123 kaže...

U unityu se baš jako vrti vent, još od day1 čim menu stisneš, tako j eu većini igara, isto kako je i u rocket league, na samom menu, plejka hoće poletiti, i u uncharted beti, kad si u lobbiju, dosta se jako čuje.

Tako je, i Unity i MGS5 i Unchartedi svi... nema nikakve logike da se u menijima to događa, tu je neki opaki propust.

Koliko sam uspio pročitati na netu dok je nešto jednostavno na ekranu vent podivlja jer vjerojatno grafička nema blokadu FPSa pa renderira kolko stigne i to ju zagrije... ni to mi nema neke logike, jer zašto bi nešto jednostavno opterećivalo toliko da se zagrije na koliko god FPSova radilo... pa ni GTX 970 se ništ ne grije dok renderira menije na PCu (vidim u monitoringu od kartice, ne koristi ni 10% snage).

12 godina
PlayStation 4

Zanima me jedna stvar za koju nisan siguran. Znaci imam 2 accounta na konzoli,americki (primary) i hrvatski. Zelim si kupit witcher 3 season pass,pa sad je pitanje ocu li moc igrat ekspanziju na oba accounta ako kupim dlc sa primarnog bez obzira sta je regija drugacija? Hvala

Nothing is true,everything is permitted.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 22:25 (Bartaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...
Tommy_123 kaže...

Tako je, i Unity i MGS5 i Unchartedi svi... nema nikakve logike da se u menijima to događa, tu je neki opaki propust.

Koliko sam uspio pročitati na netu dok je nešto jednostavno na ekranu vent podivlja jer vjerojatno grafička nema blokadu FPSa pa renderira kolko stigne i to ju zagrije... ni to mi nema neke logike, jer zašto bi nešto jednostavno opterećivalo toliko da se zagrije na koliko god FPSova radilo... pa ni GTX 970 se ništ ne grije dok renderira menije na PCu (vidim u monitoringu od kartice, ne koristi ni 10% snage).

Mislim da sam negdje pročitao ili čuo da se to zna događati i na grafičkim karticama kompova. Sve radi OK dok se igra vrti, ali kad se prebaci na pause menu ili u Windowse (Alt+TAB), ventilatori podivljaju. Nvidia je imala problema s tom pojavom ako je ugašen Vsync, ali je upaljen Vsync rješavao taj problem. Mogu negdje potražit i link kad ulovim vremena... 

15 godina
neaktivan
Ja sam malo trazio i naisao na par odgovora, bitanga je u pravu.

Because some games require more processing power than others, resulting in more heat being produced, and the fans being on more? If the game is improperly coded, even in menus, this can cause high CPU/GPU usage resulting in the fans running high in places you wouldn't expect them to.

Certain games. Such as AC unity have no frame cap on the menu so the fps go really high into the hundreds and basically the ps4 goes into overdrive to compensate. Best thing to do is not stay in the menu too long.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Bartaul kaže...

Zanima me jedna stvar za koju nisan siguran. Znaci imam 2 accounta na konzoli,americki (primary) i hrvatski. Zelim si kupit witcher 3 season pass,pa sad je pitanje ocu li moc igrat ekspanziju na oba accounta ako kupim dlc sa primarnog bez obzira sta je regija drugacija? Hvala

DLC i glavna igra moraju bit za istu regiju. To je jedino bitno.

PSN - DeniZg80
12 godina
PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Kupujem sigurno :)

17 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Kupujem sigurno :)

Ja ću isto, klincima, možda i ja nekad dođem na red... nabrijao sam se pa onda skužio da izlazi tek za 40 dana :-D

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Nije skupo. Uzima se definitivno.

10 godina
PlayStation 4

Samo ne znam zakaj je na americkom store-u skuplji

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pozdrav

Muci me par stvari pa ako mi mozete to malo pojasnit

Znaci kakva je procedura sa polovnim ps4 igrama i igranjem online na njima?
Naprimjer, ja Imam ps4 i nba 2k16 na njemu. Prijatelj ga planira uzeti kroz par tjedana i taj nba bi ja njemu dao. E sad
Ja aktiviram taj nba na svom ps+ pretplati, ukucam kod, sto vec, i igram online. On kada kupi ps, uzme igru, stavi cd, uzme pretplatu i moze li sad on taj isti nba igrati kod sebe online, tj vezati ga na svoj ps+ racun bez nekih problema i ogranicenja?
Kolko citam na googlu, kao nema vise tog vezanja, pa Kad se uzmu polovne igre migu se bez problema aktivirati i koristiti na svom racunu i igrat online kao sto je taj pretodni vlasnik igrao....

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aquila_hr kaže...
Pozdrav

Muci me par stvari pa ako mi mozete to malo pojasnit

Znaci kakva je procedura sa polovnim ps4 igrama i igranjem online na njima?
Naprimjer, ja Imam ps4 i nba 2k16 na njemu. Prijatelj ga planira uzeti kroz par tjedana i taj nba bi ja njemu dao. E sad
Ja aktiviram taj nba na svom ps+ pretplati, ukucam kod, sto vec, i igram online. On kada kupi ps, uzme igru, stavi cd, uzme pretplatu i moze li sad on taj isti nba igrati kod sebe online, tj vezati ga na svoj ps+ racun bez nekih problema i ogranicenja?
Kolko citam na googlu, kao nema vise tog vezanja, pa Kad se uzmu polovne igre migu se bez problema aktivirati i koristiti na svom racunu i igrat online kao sto je taj pretodni vlasnik igrao....

Hvala

Ako je igra na disku, a je koliko sam iščitao iz teksta onda je odgovor DA. MOžeš prodat / poklonit disk i drugi isto može igrati online.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

ekipo pozzz svima.....

Novi sam u PS svijetu i nigdje nemogu naći na forumu, pa vas molim malu pomoć....

Znači kad odeš u PS store i tamo gledaš igre negdje piše full game,a negdje piše bundle. E sad ako sam ja dobro shvatio taj bundle je kao neki dodatak na igru,jeli tako?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
shorty35 kaže...

ekipo pozzz svima.....

Novi sam u PS svijetu i nigdje nemogu naći na forumu, pa vas molim malu pomoć....

Znači kad odeš u PS store i tamo gledaš igre negdje piše full game,a negdje piše bundle. E sad ako sam ja dobro shvatio taj bundle je kao neki dodatak na igru,jeli tako?

Hvala unaprijed

Bundle znaci da sadrži ili više igara, ili dlcove ili tak nekaj + igra osnova

9 godina
neaktivan

ako sam ja onda dobro shvatio više se siplati kupovati bundle od full game-a? jeli tako?

17 godina
shorty35 kaže...

ako sam ja onda dobro shvatio više se siplati kupovati bundle od full game-a? jeli tako?

Bundle ti zna biti i igra koja je npr za ps4, ps3 i vitu

16 godina
Bitanga kaže...
shorty35 kaže...

Bundle ti zna biti i igra koja je npr za ps4, ps3 i vitu

tocno, tak da pripazi, uvijek pise sta bundle uključuje, al isplati se bundle naravno(samo citaj sto sadrzi)

9 godina
neaktivan

ok, hvala

12 godina
17 godina
Igrate li vi ista online, mozda GTA V ili TLOU?
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
PlayStation 4

Ja igram samo BF4

Igrat ce se DS3 i Uncharted 4 kad izađu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SinCr0 kaže...
Igrate li vi ista online, mozda GTA V ili TLOU?

Trenutno COD:BO3. Igrat će se i Uncharted 4 MP kad ga se dočepam. :)

12 godina

Za dva dana, 15.03.2016.na PS4 izlazi Salt & Sanctuary, 2D RPG Souls like igra, sa cijenom od 125,99 kn.

Za sada kao PS4 ekskluziva, sa najavljenom Vita verzijom kao cross-buy (kupiš PS4 verziju, dobiješ Vita verziju free).

Igra ima souls like mehanike, birate klasu, dižete levele, ubijate bosseve, ima local co-op multiplayer, PVP, sve kao prava Souls igra. Nudi oko 15-20 sati igranja po prelasku.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 13:20 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

dali mi tko može objasniti naime dok sam igrao igru dobio sam zahtjev od prijatelja da gleda kako ja igram,dopustio sam ali on nezna šta napraviti da može mene gledati,isto tako dok je on igrao ja sam njemu poslao zahtjev i dopustio je pa i ja neznam šta napraviti da gledam kako igra?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

planetside 2 je besplatna igra ili treba one membership kupiti da bi se mogla igrati? u biti što je membership u planetsideu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
biankoneri kaže...

dali mi tko može objasniti naime dok sam igrao igru dobio sam zahtjev od prijatelja da gleda kako ja igram,dopustio sam ali on nezna šta napraviti da može mene gledati,isto tako dok je on igrao ja sam njemu poslao zahtjev i dopustio je pa i ja neznam šta napraviti da gledam kako igra?

Obično faila jer svi imamo premali upload. Ako nemaš optiku možeš zaboraviti na to.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice