PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.435.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ghost777 kaže...

Ikakve naznake kadacemo imati dostupnu netflix aplikaciju za ps u HR ?

Vidim dostupna je preko PS mobilne aplikacije na androidu, tako sam je upravo i instalirao daljinski na PS4, nisam trenutno kući pri uređaju (plus primio i onaj mejl da je kupovina obavljena 0,00kn).

Znači ovako šljaka!

BTW, sinoć direktno na uređaju oko ponoći nije bila dostupna na PS Storeu.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako imaš us account na PSu imaš ju. Ja sam ju jučer skinuo i instalirao. Nakon toga se samo prebacim na hr account.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nema potrebe, od danas je dostupna regularno preko našeg PS storea. :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Dodani su novi popusti na na našem PSN-u. Između ostalog:

Far Cry 4 - 149 kn (134 kn PS+)

Assassin's Creed Unity - 149 kn

Mortal Kombat X - 229 kn (206 kn PS+)

Driveclub Bikes - 100 kn (76 kn kao ekspanzija ako imate Driveclub)

Wolfenstein The New Order - 90 kn

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 6
13 godina
PlayStation 4

jel ima na netflixu nasih titlova? i ako ga koristim npr preko UK acc?

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...

jel ima na netflixu nasih titlova? i ako ga koristim npr preko UK acc?

Za sada ne, samo engleski titlovi.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
12 godina
PlayStation 4

Kupljen assasin i far cry. assasin za mene far cry za frenda posto sheramo i red je na meni.

1 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Kupljen assasin i far cry. assasin za mene far cry za frenda posto sheramo i red je na meni.

moze se u isto vrijeme logirat u isti account ili?

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
antimadridista kaže...

Dodani su novi popusti na na našem PSN-u. Između ostalog:

Wolfenstein The New Order - 90 kn

Wolfenstein je bio od prvog dana na akciji, 89kn, ja ga uzeo. Nisam jos sve skinuo, ali ono sto sam do sada vidio - ne djeluje lose, mislim da ce biti ok za poigrati.

Dali je to sad onaj "part2" popusta, ili je ovo ubaceno onako izmedju?

12 godina
dado16 kaže...
omomomomoomm kaže...

moze se u isto vrijeme logirat u isti account ili?

Procitaj malo po netu a i bilo je ovdje o tome jako puno. Na dva accounta mozemo igrati istu igru. Mi tak imamo od pocetka znaci uskoro dvije godine. 

Eh da 29.1 bu mi ps star dve godine. Sve ok osim sto je jako bucan

15 godina
PlayStation 4

Wolfenstein sam uzeo na američkom accountu kad je bio na popustu za 9$ i mogu reći da sam ostao potpuno iznenađen. Jako podcijenjena igra, jedna od najboljih pucačina koje sam odigrao u zadnjih nekoliko godina. Svakako preporučujem, posebno ako ste igrali stare Wolfenstein igre, ovo će vam se sigurno sviđati. Za tu cijenu ispod 100 kn se definitivno isplati uzeti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav evo upravo je mjesec dana od kada sam uzeo ps4 i igrao jucer nekih sat vremena i krenuo da je stavim u standby mode i cujem 3x bip..
Sta bi to moglo značiti??
Sve uredno radi i u error history nema nikakve greške o tome

0 0 hvala 0
16 godina
"It means your PS4 is shutting down an application"

"This is the correct answer, when you get 3 beeps, it means an application didn't close properly and your PS4 had to force close it to shut down."

eto ti odgovor
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako mogu frendu shareati igru koji imam kupljenu preko ps stora?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Account na kojem ti je igra stavi za Secundary, daj njemu podatke accounta i neka ga stavi za Primary. Nakon što mu se downloada igra na tvom accountu, on prijeđe na svoj i igra je sa svog accounta. Nadam se da si me razumio 

EUNE: RayzCRO
16 godina
Rayz00 kaže...
Volvox kaže...

Account na kojem ti je igra stavi za Secundary, daj njemu podatke accounta i neka ga stavi za Primary. Nakon što mu se downloada igra na tvom accountu, on prijeđe na svoj i igra je sa svog accounta. Nadam se da si me razumio 

jel se moze na multiplayer kad se to napravi?, jedan lik mi nudi za 50 kn da skinem gta v i onda odem naravno na svoj account ,pa me zanima da li bi mi radio multiplayer?

15 godina
neaktivan
Moj vam je savjet da ne kupujete takve accounte, osim ako imate nekog koga znate/pouzdanog.
PSN ID : Eraserhead_981
13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Volvox kaže...

ahaa, ja mislio da postoji bas neki način (aplikacija) od playstationa s kojom se moze, dakle realno jednu igru realno moze dvoje ljudi igrat odjednom? Samo vjerojatno ne multiplayer?

Battlelog: gjurki
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 0:41 (Volvox).
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Rayz00 kaže...
Volvox kaže...

ahaa, ja mislio da postoji bas neki način (aplikacija) od playstationa s kojom se moze, dakle realno jednu igru realno moze dvoje ljudi igrat odjednom? Samo vjerojatno ne multiplayer?

da moze se igrat dvije igre odjednom i mogu se igrat multplayer u isto vrijeme. 

10 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Rayz00 kaže...
Volvox kaže...

jel se moze na multiplayer kad se to napravi?, jedan lik mi nudi za 50 kn da skinem gta v i onda odem naravno na svoj account ,pa me zanima da li bi mi radio multiplayer?

ne bi ti nista radilo ne uzimaj...

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
hanteed kaže...
dado16 kaže...
Rayz00 kaže...
Volvox kaže...

kolega iznad tebe kaze da hoce, ti kaze da ne... uostalom vidim da svi koji su kupili od tog lika nitko se ne buni, mene je samo zanimalo radi multiplayera, no ako radi mp, onda super...

10 godina
neaktivan
dado16 kaže...
hanteed kaže...
dado16 kaže...
Rayz00 kaže...
Volvox kaže...

kolega iznad tebe kaze da hoce, ti kaze da ne... uostalom vidim da svi koji su kupili od tog lika nitko se ne buni, mene je samo zanimalo radi multiplayera, no ako radi mp, onda super...

kazem ti taj lik ti nudi za 50kn gta 5 pa to je sumnjivo,ne bi ga bratu prodo za te pare a kamoli drugom,btw moze ti uzeti acc kako god okrenes... ne uzimaj tako od likova sto daju primarije i secundarya

14 godina
PlayStation 4

Bas da.gta V za 50kn!? Presumljivo!!

Na tvom mjestu nebi uzeo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li kakav tenis za PS4, i hoće li izlaziti u 2016 ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sonicfox93 kaže...

nevjerujem da ce tenis izaci ove godine,ima rukomet je izasao ali kazu da je teško smeće

13 godina
neaktivan
hanteed kaže...
sonicfox93 kaže...

nevjerujem da ce tenis izaci ove godine,ima rukomet je izasao ali kazu da je teško smeće

Prave hebeni rukomet a nigdje ni traga novom Top Spin-u. 

EUNE: RayzCRO
9 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
hanteed kaže...
sonicfox93 kaže...

Prave hebeni rukomet a nigdje ni traga novom Top Spin-u. 

I ja to ne mogu da skontam da jos top spina nema na ps4

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel zna neko gdje se na kontroleru gleda score na BO3?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Jel zna neko gdje se na kontroleru gleda score na BO3?

touchpad

9 godina
neaktivan
Pozdrav svima, zanima me zna li netko gdje ima za uzeti najpozeljnije na nekom web shopu i da je artikal dostupan, psn plus hr za godinu dana? Trazio sam svuda, ali ga nigdje nema. Hvala

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice