Zašto kad upalim ps4, i aktivno ga (da downloadira nesto) spojim ga na internet samo ga on ima...niti jedan drugi uređaj u kući..:/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To se zna događati kada PS4 potegne nešto punom brzinom. Ostali uređaji na istoj mreži imaju brzinu kao 14400 modem ili ih čak i izbaci sa neta (crveni uskličnik kod ikonice od konekcije).
Također, ako se skida neki update i paralelno na PS4 igra on-line igra - igra ima connectivity issuese i laga.
Znači, samo drugi internet pomaže..:)
Ja to rješavam tako da stavljam skidat stvari preko noći tj kad nitko ne koristi internet. :)
Zaniljivo je što imam dosta dobar internet paket ali PS4 svejedno uspije sve prisvojit (dok se većina žali da im pre sporo skida, moj problem je što pre brzo skida :-)).
kako gasite igre na ps4. Ja idem npr u gta 5 stisnem na controlleru ps tipku te ju držim pa u opcijama close application. Problem mi je u tome što mi postavke koje su u gta 5 resitiraju i drugim igrama tipa loadout. Da li netko znam gdje bi bilo problem?
Ja ne gasim igre. Tj. ostaju u stand by-u dok ne pokrenem neku drugu.
ovaj sony i njihov psn..
maintenance je,barem meni tak pise
nabijem ih na psn
Jel mi se moze javit na pp neko ko igra BO3 ako nije problem
cijeli dan ne radi kako treba, prvo nece dodati karticu, sad vise uopce ne otvara.
Zivio nam psn.
Klikom na link SONY ENTERTAINMENT NETWORK, otvara se ovo na slici 2. To je ok ili?
psn is down
Jel nekome možda proradio PSN?
......
Jel nekome možda proradio PSN?
ne, mislim da do ujutro ni nece...
4th january 2016 at 10:20 pm to 7th January 2016 at 7am Gmt
Tako da cemo cekati...
4th january 2016 at 10:20 pm to 7th January 2016 at 7am Gmt
Tako da cemo cekati...
WTF ???!!!
hakirli su podatke ja msn nista drugo nemoze bit isto ko 2011
Nadam se da necemo morat cekati i da ce nam produziti preplate ps+
Sad sam vidio na fb na njihovoj stranici da se cini ali da nije potvrdeno od Sony a da se prebacuju na novi server sustav...
I da ce to trajati otprilike sve skupa 12 sati...
:(
sad sve radi. dok ne prestane
Nece....barem meni nisu produzili trial, dobio sam poruku da je istekao tocno u sekundu 14-tog dana kako je aktiviran, a to sto maltene 24 sata nisam mogao koristiti uslugu (sve i da sam htio, sto nisam), njih ne dira ni najmanje.
Produljit ce koji dan Psplus i Psnow.Citao sam maloprije na nekim portalima i da kao su objavili na twitteru to . https://mobile.twitter.com/PlayStation/status/684230168471142400
Zašto kad upalim ps4, i aktivno ga (da downloadira nesto) spojim ga na internet samo ga on ima...niti jedan drugi uređaj u kući..:/
Ako je bezicno, provjeri koliko ti modem dopusta aktivnih konekcija.
Moj je dopustao samo 3 uredaja.
Pozdrav ljudi imam kod za 12 mjeseci PS+ za UK , (vrijedi 40 funti). Ako je netko zainteresiran prodajem ga za 300 kuna što je 110-120 kuna jeftinije od preporučene cijene
Ako ste na listi pouzdanih na oglasniku poslat ću vam kod prvi. Ko prvi njegova divojka :)