PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.432.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Dal su ovo dobre postavke za volan drivecluba ili preporucite kak je najbolje
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Kupio sam The Last of Us za 15$ kod namijenjen za USA.
Napravio PS Store acc US i prijavio ga na plejku i stavio konzolu primarnu za taj acc.

Stavio skidati navedenu igricu i skida.
Drugi acc je HR i na njemu imam Driveclub i kada sam prijavljen na ovaj HR acc vidim obje igre i mogu ih pokrenuti (The Last of Us još ne mogu jer nije preuzet do kraja, ali mislim da ce raditi).

Može li netko potvrditi je li ovo dobra konfiguracija? Malo sam bio zbunjen kada sam to sve radio..

Tražio sam po temi i po netu ali nigdje jednostavnog objašnjenja oko tih postavljanja account-a itd..

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Igra netko Destiny?? Naime uzeo sam sad PS4 i nabavio igru pa eto ako netko igra nek se javi pa se dodamo na PSN.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Imam jedno pitanje. Dakle, imam Maestro njemačku karticu (Sparkasse Bank) i hrvatski PSN account. Da li je ikako moguće povezati to dvoje zajedno ili barem nekim načinom da si uzmem PlaystationPlus jer nema nikakve trgovine bliže koja prodaje kartice za PSN? Hvala unaprijed.

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kign kaže...

Igra netko Destiny?? Naime uzeo sam sad PS4 i nabavio igru pa eto ako netko igra nek se javi pa se dodamo na PSN.

Ja igram, odlična mi igra za sada :D isto sam novi vlasnik PS4... barfussC mi je PSN.. 

17 godina

Destiny je vrlo zanimljiva igra.

Dosta popljuvana u početku zbog pomanjkanja priče, a i kvalitete iste.

No, zbog odlično postavljenih temelja, te apsolutno genijalne mehanike u igri, ima igrače koji je igraju redovno i konstantno.

Isto tako, igra je sada skroz drugačija. Sadržaja ima brdo. Stalno dodaju novosti. Doslovce se može godinu dana igrati samo ta igra, bez da se išta drugo pokrene.

U biti, tipično za jednu dobru MMO igru. Sklapala se prijateljstva, smijalo se, svađalo, vrištalo :)

Trenutno je aktivan i refer a friend u igri, gdje novi sa starima mogu osvojiti posebne in-game nagrade, pa ako neko želi, možemo to iskoristiti.

14 godina
PlayStation 4

Odlicno decki dodao sam vas obojicu.  Inace moj nick je croos1991 pa ako ima jos zainteresiranih za koji gejm slobodno me dodajte(trenutno igram Destiny i Pes 2016).

Eto ispricavam se zbog offtopica,al vidio sam da je ovo najgledanija konzolaska tema pa sam stoga i postao vamo za Destiny. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja kad prikljucim sluske sto su dosle uz DS4, nista ne cujem, nikakve razlike nema. Inace igram FIFU

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Ja kad prikljucim sluske sto su dosle uz DS4, nista ne cujem, nikakve razlike nema. Inace igram FIFU

Moras u opcijama staviti da ti sav zvuk salje na DS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
miikaa77 kaže...

Moras u opcijama staviti da ti sav zvuk salje na DS4.

Hvala ti. Jel mozes reci samo gdje da idem?

EDIT : Naso sam hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 11:58 (miikaa77).
12 godina

Jel' igra netko aktivno Elder Scrolls Online na PS4?

Malo mi je bila igra dosadnjikava dok sam ju igrao kad je izašla na PS4, al' razmišljam da ga (opet) uzmem dok je još danas na akciji.

Zanima me jel' ima ljudi koji to igraju i koliko je igra uopće popularna (znam da su njihovi DLC-ovi najprodavaniji na PS dućanu).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 13:05 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ne bi smjelo biti nikakvog bana. već cca 5 godina kupujem igre sa američkog ps storea a igram ih na hr accountu.

Bit će nama svima jednog dana ban od Sony-a (uključujući i mene). Dovoljno da US porezna oplete Sony po đepu zbog neplaćanja poreza na prodane igre van SAD-a (ili nešto slično) i svi ćemo se moći pozdraviti sa plaćenim igrama. Do sada ste trebali naučiti da sve što je lijepo, ima i svoj kraj 

16 godina
ChillyBoy kaže...
Ezio kaže...

ne bi smjelo biti nikakvog bana. već cca 5 godina kupujem igre sa američkog ps storea a igram ih na hr accountu.

Bit će nama svima jednog dana ban od Sony-a (uključujući i mene). Dovoljno da US porezna oplete Sony po đepu zbog neplaćanja poreza na prodane igre van SAD-a (ili nešto slično) i svi ćemo se moći pozdraviti sa plaćenim igrama. Do sada ste trebali naučiti da sve što je lijepo, ima i svoj kraj 

Zato ja kupujem samo na našem storeu, skuplje je, al imam para!!
Samo unošenje krivih podataka za adresu je već sasvim dovoljno za ban, a kad bi htjeli za čas bi mogli stati tome na kraj.

Ovo između ostalog piše u EULA:

You may not provide SCEA or any third party company with false or inaccurate information, including reporting false complaints to our consumer services or providing false or inaccurate information during account registration.

i ovo:

You may not conduct any activities that violate any local, state or federal laws, including copyright or trademark infringement, defamation, invasion of privacy, identity theft, hacking, stalking, fraud, and the distribution of counterfeit software or Sony Online Services accounts.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 14:01 (Bitanga).
12 godina
PlayStation 4

Koji model konzole je u TELE 2 paketu? Onaj 1100 ili 1200?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Azmo kaže...

Koji model konzole je u TELE 2 paketu? Onaj 1100 ili 1200?

1200

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako sam dobio konzolu za vikend, igrao sam Star Wars online jer je taj vikend bio besplatan multiplayer. Sad upalim konzolu kako bi uzeo onaj Free Trial od 14 dana no, nema ga nigdje na storeu. Imam samo ponudu za 1 mjesec, 3 mjeseca i 12 mjeseci.
Do sada nisam bio PS+ pretplatnik, ni na PS3 ni na PS4, a siguran sam da sam u subotu i nedjelju imao u ponudi na stori Free Trial. Moze li mi tko pomoc? 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
15 godina
Rayz00 kaže...

Kako sam dobio konzolu za vikend, igrao sam Star Wars online jer je taj vikend bio besplatan multiplayer. Sad upalim konzolu kako bi uzeo onaj Free Trial od 14 dana no, nema ga nigdje na storeu. Imam samo ponudu za 1 mjesec, 3 mjeseca i 12 mjeseci.
Do sada nisam bio PS+ pretplatnik, ni na PS3 ni na PS4, a siguran sam da sam u subotu i nedjelju imao u ponudi na stori Free Trial. Moze li mi tko pomoc? 

14 day trial 

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 16:56 (Ezio).
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Rayz00 kaže...

14 day trial 

EUNE: RayzCRO
16 godina
PlayStation 4

jeailbreak

ako se ljudi sjecaju oako je krenilo i sa ps3,vidjet cemo kako ce se dalje razvijati ;)

izgleda da cu ja brze nego sam mislio prelaziti sa ps3 na ps4

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ne volim te đelibrejke. Jedino pozitivno u tome bi bilo da mogu igrat igre sa starih playstationa.

0 0 hvala 0
14 godina
Rayz00 kaže...

E pazi da nisi aktivirao 48h free trial. To sam ja napravio i zbog toga ne mogu iskoristiti ovih 14 dana. Malo blesavo,al et...

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta mislite koliko % kapaciteta snage cetvorke je do sad iskoristeno? Koliko jos mogu napredovat?

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

novi deal na HR PSN-u

GTA5 - 269kn 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Spike1983 kaže...

novi deal na HR PSN-u

GTA5 - 269kn 

Taman kupio pred koji dan na US storeu ali samo da vas upozorim igra mi se skidala jedno 10 h na brzini 8/0,5 a instaliravala isto tako upalio sam u 9 i u 14h je bilo na 40%

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
PlayStation 4

jbg... igra je 59gb nakon ovog zadnjeg apdejta 

sva sreca da ju imam na disku inace bi mucio muku sa brzinom od 4/0,5 hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliko nas jos igara ceka do kraja akcije?

3 ili 4?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

12 - 9 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Woohooo cekam sam gta ali mi je ovo nekako puno s obzirom da sam ga vec odigrao
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Razmišljam si uzeti taj GTA V, ali me zanima kako vi baratate s digitalnim igricama.

Koliko je teško to prodati poslije? Recimo ovaj GTA 270kn, mogu li se uvijek dobiti ti novci?

Kupujete li accounte s igricama preko njuškala? Jer uvijek bi radije fizički medij, imam osjećaj da ga je kasnije lakše prodati, a i nekako sam nesiguran da nekome dam novce preko interneta a da mi prodavač da pristupne podatke accounta.

Također, ako mi je u planu kupiti GTA i kasnije prodati, preporuka je kupiti preko novog accounta da kasnije kad prodajem acc, prodam samo taj na kojem je samo GTA?

Ubiti najpametnije bi po tome bilo igrica po accountu jer igrica se veže uz acc i s njim se prodaje?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice