PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Damir22 kaže...

Evo klinac bas igra battlefront, neki singleplayer, tutorial, sto li.... ispada da igra ipak ima neki oblik singleplayera, ili samo tako djeluje? mislio sam da je to mp only.

Usput, konzola je blago topla, najvise topline je s zadnje strane, ali daleko od toga da je to sad neka pretjerana toplina, bas cu izmjeriti kolika je temperatura.

E sad, kad je konzola pokrenuta, sto nabaviti od igara? Moze li neka preporuka, naravno gta5 i fallout su neizbjezne, ali imate li jos kakvu preporuku za dobru igru, moze i nesto starije, nama (meni) je sve novo....

Ako volite auto-moto trke onda VELIKA preporuka za Drive Club.Ogromna vrijednost, hrpa sadržaja, i obavezno season pass uzeti, jer se dobija dodatna gomila eventova, automobila, motora...

Grafički igra je pravi next-gen, a simulacija je negdje između NFS i Gran Turismo serijala.Zvuk odličan, bolji nego u navedenim igrama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 19:42 (Branimir82).
9 godina
PlayStation 4

Nismo jos nista ni igrali, evo tek pokrenuli sw, tako da je svaka igra nova,barem za klinca.

Da, vidio sam tu racing igru, to bi klincu bilo zanimlivo, a ovo ostalo cu prouciti, ja sam vise fan rpg-a, tako da mi je fallout nezaobilazan, trojku i expanzije sam odradio na pc-u, vrijeme je da probam i na ps-u kako to izgleda. Gledao sam i onaj order1886, ne djeluje mi lose, iako kazu da kratko traje.  U biti toliko je igara, tesko je izabrati na sto potrositi novce.

Sto se grijanja tice, da, regal je stvarno enormnih dimenzija, i sad kad mjerim, to je 80cm sa svake strane konzole i oko 50-tak sa zadnje strane, ne primjetim da se ista posebno grije, ali cu svakako obratiti paznju, i reagirati ako imalo posumnjam da nesto nije kako treba biti.

EDIT: evo gledam bas taj last of us....na ign-u je dobila dobre ocjene, nije da im slijepo vjerujem, ali mozda ima nesto u tome, pa cu probati i to nabaviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 20:05 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

The Last of Us obavezno. Uzmi i Tomb Raider, super igra a može se kupiti jako povoljno.

Od fantasy RPGa Witcher 3 i Dragon Age Inquisition.

Za pucanje u dvoje ti je najbolji Borderlands Handsome Collection, a i Diablo 3 je vrhunski action RPG koji možete igrati zajedno.

Bloodborne je kao i Last of Us, genijalna igra i nešto posebno, ali dosta težak i nije za svakog. 

Od sportskih, PES ti je free to play za PS4, a najbolja sportska igra uopće je NBA2K16.

Za vožnju, Driveclub.

PSN - DeniZg80
9 godina

Hvala!

Ovo je sad popis, pa ti budi pametan kojim redom nabavljati. 

Last of us je vec u razmatranju, volim takav tip igara, jos od prvog RE, na prvom ps-u. (iako nije uopce za usporediti). Witcher.... poznato, jako poznato....

Sport ne volim uopce (ne udarati me zbog toga), a sto se voznji tice, nekako sam ocekivao da ce prva preporuka biti NFS, stvarno me je vrijeme pregazilo sto se igara tice.

Hvala!

17 godina

Last of Us je jedno od najboljih i najintenzivnijih igraćih iskustava. A kaj je najbolje, toliko je univerzalno dobro napravljen, da je rijetko kome loš.

S druge strane, Bloodborne se neće dopast svima, iako je isto tako ekstra kvalitetna igra, ali na sasvim drugačiji način. Nikako nije univerzalna. I definitivno nije za nekoga ko je tek kupio konzolu po prvi puta. Da se razumijemo, meni je Bloodborne GOTY 2015.

A novi NFS je meni sjeo ko budali šamar. Očito nije "in" za današnju generaciju, ali tome je vjerojatno pridonjela i "always online" komponenta. Ima sve ono što je Underground 1 i 2, te Most Wanted činilo genijalnim igrama.

12 godina

@Dachande

Sve potpisujem što si napisao.

Ni meni ovaj novi NFS nije loš, al' konkurencija igara je u zadnje vrijeme prevelika, pa sam ga dvaput upalio.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

I uncharted nabavi,odlicna je igra.

0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Da, njega sam zaboravio, iako sam citao da je totalno kratak, prakticki u 3-4 dana mozes sve tri igre prijeci, neznam dali je to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Opet ja...

Order 1886 i last of us....imaju li disk izdanja igre kakve kodove, dodatne sadrzaje, ili nesto na sto bi trebalo obratiti paznju ako se uzima rabljeno, ili mogu bez straha uzeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
... Diablo 3 je vrhunski action RPG koji možete igrati zajedno...

Odlicna igra i jedna od rijetkih koja se da igrati co-op na jednom ekranu. Samo je pitanje da li ce se svidjeti malom, tj. da li je dovoljno star.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Zašto se Syndicate vrti u 900p i 30FPS, a SWB koji je jednako grafički dobar (ili još bolji) se vrti u 1080p i 60FPS? To je do optimizacije ili je nešto drugo u pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A nije isti tip igre. Syndicate je open world sa puno više elemenata na ekranu od Battlefronta.

Ali da, stvar je do spretnosti developera, te do kvalitete korištenog enginea. Ovaj engine (frostbite) od Battlefronta u kojem je i Battlefield, Dragon Age, NFS, a biti će i Mass Effect Andromeda je čudo!

13 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Zašto se Syndicate vrti u 900p i 30FPS, a SWB koji je jednako grafički dobar (ili još bolji) se vrti u 1080p i 60FPS? To je do optimizacije ili je nešto drugo u pitanju?

SWB nije u 1080p, već u 900p. Svaka mapa je posebno optimizirana, tak da framerate ne pada ispod 60 fps (eurogamer.com). Tak trivijalno kad igri fali sadržaja.

Syndicate bi se čak mogo vrtit u 1080p + 30 fps, ali si Ubisoft nije dao previše truda, poznati su po tome da samo štancaju igre i izbace ih nedovršene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 8:17 (AngryBird).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, evo samo da obavijestim ako netko nije vidio, na psn us store je dosao holiday sale na kojem su popusti do 75 % za obicne psnove, a za psn plus korisnike do 80 %.

Nisam provjerio hr store, a od ponude sam zapamtio za psn plus GTA V za 36$ i GTAV + Great White Shark Card (1,250,000 za online) za 40$.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

The Last of Us Remastered ti ima sve te sadržaje dodatne integrirane koliko piše na kutiji, a order 1886 mislim da nema ništa dodatno. S time da order 1886 nemoj uzimati ako nije oko nekih možda 200kn jer ti igra traje 10 sati jedno, mislim nije priča losa ali jednostavno nije dugo da opravda onih 500kn s početka. 

Ako si fan RPG-ova Witcher 3 je za tebe nezaobilazan, iskreno govoreći ja nisam fan RPG-ova a u Witchera sam se doslovno zaljubio koliko je dobra igra. Jedva čekam Cyberpunk 2077

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da je ovo zadnji put da narucujem sa thegamecollection , igra narucena 22.11. i jos nije dosla , znaci 17 dana. I sad ih molim da mi posalju tracking broj reko da vidim di je zapelo , i ljubazno me otkantavaju , ko da ne znaju koji je broj posiljke. Navadno nakon 19 dana bi mi trebali slat opet ili mi vratit novce , pa cemo vidjet sta ce bit. Kaj je najgore uzeo ovaj tjedan slobodno bas zbog toga , kaj sam zivcan joj...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 9:19 (madafaka85).

0 0 hvala 0
12 godina
madafaka85 kaže...

Mislim da je ovo zadnji put da narucujem sa thegamecollection , igra narucena 22.11. i jos nije dosla , znaci 17 dana. I sad ih molim da mi posalju tracking broj reko da vidim di je zapelo , i ljubazno me otkantavaju , ko da ne znaju koji je broj posiljke. Navadno nakon 19 dana bi mi trebali slat opet ili mi vratit novce , pa cemo vidjet sta ce bit. Kaj je najgore uzeo ovaj tjedan slobodno bas zbog toga , kaj sam zivcan joj...

Nema tracking broja za te jeftine dostave (2 funte).

To čekanje je i mene izluđivalo, što je i jedan od razloga da pređem na digitalne igre (+ljenost da mijenjam diskove + šeranje igara s frendom).

PSN - DeniZg80
15 godina
ress66 kaže...

Pozdrav, evo samo da obavijestim ako netko nije vidio, na psn us store je dosao holiday sale na kojem su popusti do 75 % za obicne psnove, a za psn plus korisnike do 80 %.

Nisam provjerio hr store, a od ponude sam zapamtio za psn plus GTA V za 36$ i GTAV + Great White Shark Card (1,250,000 za online) za 40$.

dosta slaba im je ponuda za ovaj tjedan

Potpis!
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
madafaka85 kaže...

Nema tracking broja za te jeftine dostave (2 funte).

To čekanje je i mene izluđivalo, što je i jedan od razloga da pređem na digitalne igre (+ljenost da mijenjam diskove + šeranje igara s frendom).

Koja glupost, sa Aliexpress-a ono FREE dostava na nesto sta si platio 1 dolar i imas tracking number. Cak kod nas ako narucis recimo sa volim ljuto posalju ti na mail tracking number, ne kuzim , jadno. 

PSN - brdjanin85
14 godina
madafaka85 kaže...

ja sam to rekao u 1mj ove god, kupio alien isolation, mislim da je dosao nakon mjesec i pol... sta rec, tracking number nemres dobit jer kak su mi rekli prek maila ne stavljaju to na posiljke koje su manje od 45 funti.

od tad samo digitalno (razni saleovi)...

evo sad je PES 2016 199kn na HR PSN-u

@damir22 - obavezno the last of us, to je pod must, tu nema nikakve diskusije... Witcher 3, Fallout 4, GTA5 i tu vec imas kaj za igrat mjesecima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 11:16 (Spike1983).
9 godina
PlayStation 4

Hvala, otprilike tim redosljedom cu i nabavljati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Spike1983 kaže...
madafaka85 kaže...

@damir22 - obavezno the last of us, to je pod must, tu nema nikakve diskusije... Witcher 3, Fallout 4, GTA5 i tu vec imas kaj za igrat mjesecima...

Misliš na The Last of Us Remastered?

6 Da
0 Ne
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, remaster jedne od najboljih igara prošle generacije.

Obavezno štivo za svakog vlasnika konzole 

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 11:43 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pogledajte cijene dolje od ekskluziva (po 169 i 249kn)

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/playstation-izdvojena-ponuda-jesen-2015/

Treba kupiti apsolutno sve. Svaka ova ekskluziva je vrijedna da se odigra.

infamous i killzone po 169 - must have

Order (collectors edition) također 169kn

Until Dawn koji je nova igra košta 249, a također ima i special edition sa steelbookom.

Pre, pre, pre dobre cijene.

9 godina
PlayStation 4

Order vise nema po toj cijeni, samo ona "skuplja" varijanta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
driveclub ima samo još u garden mall-u, sve su rasprodali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Order i killzone nisu must play.Just sayin.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

F2P PES 2016 je tezi od PES 2016

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Da ne gnjavim ljude preko pp-a.

Kad sam prvi put palio konzolu, ili nisam skuzio ili sam nesto fulao, uglavnom, ostalo mi je USER1, znaci kad je palim, logiram se kao user1. Moze li se to kako promjeniti, koliko sam uspio naci, mogu obrisati tog usera, napraviti novoga i sl, ali nema rename-a.

Dali ovo znaci da mogu imati 2 usera, recimo user1 i user2, instalim jednu igru, i onda obadvojica imaju pristup toj igri, ali ovisi kako se logiras, sejvovi se snimaju odvojeno. Ili fizicki moram za svakog usera instalirati igru? jer ovo je zgodno da mi klinac ne brlja po mojim igrama i sejvovima, ako je moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Tko je igrao Until Dawn ? Može mala recenzija kakva je igra ? Ne znam da li bi mi se dopala (horor igra) igrao Order 1866 koji mi je bio odličan. Vidim da ima po 250 kn u Santa Domenici da li se isplati za te novce ili...

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice