PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.439.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
i ja sam disk isto uzeo,nekak mi draže na disku imati, ispao me 170 kn disk, da mi nije prosla ta kombinacija onda bi uzeo digitalnu koja je bila na akciji, kolko treba cca sati da se prvi dio zavrsi?
16 godina
Joky007 kaže...
jel kupio ko sada uncharted sta je bio na akciji, igra mi je super, sad igram prvi dio, bas je zabavna igra

Ja kupio, odigrao prvi dio, sad sam na drugom na 60% :-P

Odlične igre, ali replayable vrijednost je nikakva. Za 200kn se isplatilo.

10 godina
Bitanga kaže...
Joky007 kaže...
jel kupio ko sada uncharted sta je bio na akciji, igra mi je super, sad igram prvi dio, bas je zabavna igra

Ja kupio, odigrao prvi dio, sad sam na drugom na 60% :-P

Odlične igre, ali replayable vrijednost je nikakva. Za 200kn se isplatilo.

jel se isplati dati 500 kn za prva tri Uncharteda na PS4? djeluje mi zanimljivo, i ovaj četvrti dio koji će izaći djeluje super, vjerojatno bi bilo dobro da znam priču iz prva 3 dijela?

12 godina
Cansee kaže...

jel se isplati dati 500 kn za prva tri Uncharteda na PS4? djeluje mi zanimljivo, i ovaj četvrti dio koji će izaći djeluje super, vjerojatno bi bilo dobro da znam priču iz prva 3 dijela?

500 kuna ni u ludilu.

Igre nemaju neku priču, jedino se isti likovi provlače kroz sve 3 igre. Nešto kao Indiana Jones.

Ako si propustio igru na akciji, uzmi digitalnu US verziju sa CDkeys stranice.

PSN - DeniZg80
15 godina
Uzeo sam ja na akciji. Sjelo mi ko budali samar. Ceka da zavrsim bloodborne pa krecem. 😀
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Više sam se pogubio s tim gdje kupovati najpovoljnije..

Recimo ovaj CDkeys, to je samo ako imaš PS+ ili?

Ja nemam PS pretplatu, niti ću je uzimati jer igram samo vikendom pa mi se ne isplati. Ali opet me zanima gdje su najjeftinije igrice..

Koje opcije ja imam? Njuškalo, ps store i što još? Može digitalno, može medij (poželjnije ali ne toliko bitno)

Trenutno gledam project cars nabaviti kroz 2-3tj.

0 0 hvala 0
12 godina
Project cars ti je bio na crni petak na US storeu 20 dolara, ja sam ga uzeo, a sad cekaj svakih 48 sati na hr storeu mozda dode i project cars
12 godina
lepi91 kaže..

Recimo ovaj CDkeys, to je samo ako imaš PS+ ili?

CD keys je stranica koja uglavnom prodaje CD keyeve za aktivaciju PC igara, ali tu i tamo se zalomi poneka igra za PS4.

Najčešće su to igre koje su bundlane uz neki PS4, ali u digitalnom obliku, pa je onaj tko je kupio bundle preprodao "kod" za igru.

Nema veze sa PS+ pretplatom.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 13:24 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
Hvala na odgovorima, svakako cu pricekat da pes bude free to play jer jedino mi osnovna verzija i treba da mogu s frendovima igrat...

Battlefront imam i ja, isprobao je i ne znam ne valja mi, nije mi nesto zanimljiva je da je ne znam igrat jer sam do sada igrao samo na pc-u igrice, ovo mi je prvi susret sa konzolom jos od duje pa se treba naviknut...

A driveclub obavezno uzimam u santa domenici 170kn a igrica je kolko sam cuo zarazno dobra :D

0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...
Uzeo sam ja na akciji. Sjelo mi ko budali samar. Ceka da zavrsim bloodborne pa krecem. 😀

PSN - DeniZg80
12 godina
lolich kaže...
Hvala na odgovorima, svakako cu pricekat da pes bude free to play jer jedino mi osnovna verzija i treba da mogu s frendovima igrat...

Battlefront imam i ja, isprobao je i ne znam ne valja mi, nije mi nesto zanimljiva je da je ne znam igrat jer sam do sada igrao samo na pc-u igrice, ovo mi je prvi susret sa konzolom jos od duje pa se treba naviknut...

A driveclub obavezno uzimam u santa domenici 170kn a igrica je kolko sam cuo zarazno dobra :D

Možeš uzeti driveclub u Sancta Domenici s 30% popusta.. Imam ja neiskorišten popust jer sam igricu kupio na PS store na popustu također..

Ne znam odakle si, ali meni ne treba popust. A da bi online kupio treba ti kod, koji imam ali ti ništa ne znači bez serijskog broja PS4 da se uvjere da je kupljen preko Tele2 akcije.

A dok recimo u dućanu daš samo popust i ne traže serijski broj.

10 godina
DeniZg kaže...
Cansee kaže...

500 kuna ni u ludilu.

Igre nemaju neku priču, jedino se isti likovi provlače kroz sve 3 igre. Nešto kao Indiana Jones.

jel neće biti nekih problema ako je to za USA? tako sam prije godinu dana radio account na PS3, s američkom adresom i kupio Red Dead Redemption za par dolara, i nakon nekog vremena (6-7 mjeseci) su mi poništili kupovinu jer su valda skoontali da sam iz europe

12 godina
Cansee kaže...
DeniZg kaže...

500 kuna ni u ludilu.

jel neće biti nekih problema ako je to za USA? tako sam prije godinu dana radio account na PS3, s američkom adresom i kupio Red Dead Redemption za par dolara, i nakon nekog vremena (6-7 mjeseci) su mi poništili kupovinu jer su valda skoontali da sam iz europe

Neće bit problema jer kupuješ "kod" direktno od CDkeysa preko Paypala. 

Ti si vjerojatno kupovao "kod" za PS3 igru ili PS bonove preko Amazona, sa domaćom kreditnom karticom i fake US adresom?

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...
Cansee kaže...
DeniZg kaže...

500 kuna ni u ludilu.

Ti si vjerojatno kupovao "kod" za PS3 igru ili PS bonove preko Amazona, sa domaćom kreditnom karticom i fake US adresom?

Jesam, domaća kreditna i fake adresa, hvala ti na savjetu, napraviti ću tako, dakle samo kupim taj kod i onda odem na PSN pa upišem kod ili radim nešto drugo? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 15:02 (Cansee).
12 godina
Cansee kaže...

dakle samo kupim taj kod i onda odem na PSN pa upišem kod ili radim nešto drugo? 

Da. Ukucaš "kod" u svoj US account.

I onda igraš sa tog US accounta. Ili staviš da ti je tvoj PS4 primary uređaj za taj US account i igraš igru sa bilo kojeg accounta na svom PS4 uređaju.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...
Cansee kaže...

dakle samo kupim taj kod i onda odem na PSN pa upišem kod ili radim nešto drugo? 

Da. Ukucaš "kod" u svoj US account.

I onda igraš sa tog US accounta. Ili staviš da ti je tvoj PS4 primary uređaj za taj US account i igraš igru sa bilo kojeg accounta na svom PS4 uređaju.

dakle to ne mogu napraviti na ovom trenutnom accountu nego moram raditi novi, američki?

15 godina
Cansee kaže...
DeniZg kaže...
Cansee kaže...
DeniZg kaže...

500 kuna ni u ludilu.

Jesam, domaća kreditna i fake adresa, hvala ti na savjetu, napraviti ću tako, dakle samo kupim taj kod i onda odem na PSN pa upišem kod ili radim nešto drugo? 

čekaj malo. poništili su ti kupovinu? a novac?

ja godinama kupujem ps bonove za us store sa amazona. sa američkom adresom, našom karticom

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 16:03 (Ezio).
10 godina
Ezio kaže...
Cansee kaže...
DeniZg kaže...
Cansee kaže...
DeniZg kaže...

500 kuna ni u ludilu.

čekaj malo. poništili su ti kupovinu? a novac?

ja godinama kupujem ps bonove za us store sa amazona. sa američkom adresom, našom karticom

Super dok ide, ja sam to napravio, igrao te igre (Red dead R i Fight Night 4 mislim) jedno mjesec dana, i onda nisam igrao sony nekoliko mjeseci, odlučio ga prodati, upalio ga i vidio da su mi poništili to i nešto mi je pisalo kao da nisam odatle da ne mogu igrati to s ove lokacije. s obzirom da sam platio obje igre skupa možda 15-20 dolara nisam se previše sekirao, pogotovo što sam i prodavao sony. novce nisam ni tražio ni dobio natrag

15 godina
Cansee kaže...

Super dok ide, ja sam to napravio, igrao te igre (Red dead R i Fight Night 4 mislim) jedno mjesec dana, i onda nisam igrao sony nekoliko mjeseci, odlučio ga prodati, upalio ga i vidio da su mi poništili to i nešto mi je pisalo kao da nisam odatle da ne mogu igrati to s ove lokacije. s obzirom da sam platio obje igre skupa možda 15-20 dolara nisam se previše sekirao, pogotovo što sam i prodavao sony. novce nisam ni tražio ni dobio natrag

da li si kupovao baš kodove za igre na taj način ili si kupovao bonove pa sa lovom stavljenom na račun kupovao igre?

a jesi li siguran da nije netko drugi iskoristio tvoj acc i stavio svoju konzolu kao primarnu?

Potpis!
10 godina
neaktivan
Ajme da imami ja taj popust jer sam konzolu uzeo u tele2... samo ne znam do kad vrijedi to, a i radije cu si pustit taj popust kad budem uzimao skuplju igricu, necu puno dobit na ovih 170kn...
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Cansee kaže...

da li si kupovao baš kodove za igre na taj način ili si kupovao bonove pa sa lovom stavljenom na račun kupovao igre?

a jesi li siguran da nije netko drugi iskoristio tvoj acc i stavio svoju konzolu kao primarnu?

Ma ne pije mi to vodu. Da Sony zaista to radi, već bi se javili ljudi sa sličnim problemom. Ovo je neki izolirani slučaj, tko zna koji je razlog. Uostalom Figt Night ne postoji za PS4 tako da se vjerojatno radi o PS3 sa nekim Roger CFW te ga je Sony "lijepo pozdravio".

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 17:23 (ChillyBoy).
12 godina
@lolich

Popust ti vrijedi na odredene igre, a driveclub je jedna od njih.

Mislim da vrijede popusti još dosta..
12 godina
Ova star wars igrica je najpopularnija na njuskalu kolko ih ima
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
kada igrate fps igre na kojim tipkama pucate r1 ili r2?meni je puno lakše na r1 jer mi je r2 dublji i dok vratim prst sa r2 mogu 5 metaka ispaliti
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hanteed kaže...
kada igrate fps igre na kojim tipkama pucate r1 ili r2?meni je puno lakše na r1 jer mi je r2 dublji i dok vratim prst sa r2 mogu 5 metaka ispaliti

i sa mišem je lakše igrati. pravi muškarci igraju na teži način!

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
hanteed kaže...

Pucam sa R2 (ipak je to trigger).  Meni osobno je lagodnije igrat sa kontrolerom. 

10 godina
neaktivan
Ezio kaže...
hanteed kaže...

moze li se sa obicnim(usb ne ova komercijalna wifi sranja) misom i tastaturom igrati??

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
hanteed kaže...
Ezio kaže...
hanteed kaže...

moze li se sa obicnim(usb ne ova komercijalna wifi sranja) misom i tastaturom igrati??

može na pc-u

Potpis!
10 godina
Ezio kaže...
Cansee kaže...

koliko se sjećam kupio sam kodove, mislim preko amazona. 99% sam siguran da nitko drugi nije mogao iskoristiti moj acc, još pogotovo što mi je iskočila poruka da ne mogu više to igrati iz razloga vezanih za lokaciju. nije me u to vrijeme to previše interesiralo jer sam ionako prodavao konzolu.

ChillyBoy  tako je, radi se o PS3, radilo se o Red Dead R i Fight Night Champion (vrhunska igra inače), sjećam se kada sam istraživao načine kako da kupim te igre što jeftinije da sam čitao po internetu da se dogodi nekad ta stvar što se meni dogodila ako kupuješ igre na taj način kako sam ja. 

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
hanteed kaže...
Ezio kaže...
hanteed kaže...

može na pc-u

Privikni se na kontroler, malo povećaj sensitivity analog stick-a u FPS igrama i to je to. Nije kontroler tak strašan kako pričaju o njemu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice