PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

Nakon Unity-a nebi niti pogledo niti jednu ubisoft igru kamoli 

AssCreed 

Evo komentari čovjeka koji je nabavio ranije AC Syndicate i odigrao 10-ak sati.

+ Ogromna mapa, fora glavni likovi, vozila, manje bugova nego Unity (al ne puno)

- lošija grafika od Unitya, lošiji gameplay (skaknje sa zgrade na zgradu gotovo nemoguće), glavni likovi imaju identičan gameplay, loša sinhronizacija govora

robert1995 kaže...

Di se mogu nabavit ti keyevi

I rade li na HR PSN-u

Uglavnom rade samo na US accountu.

Nabave se tu i tamo ako ima i to na sajtovima koji prodaju i PC ključeve. Uglavnom su to neiskorišteni ključevi koji su išli uz neki bundle pa su preprodani.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 20:49 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo, da kažem kolegi DeniZg i jos nekima posljedice mijenjanja paste. Konzola je primjetno tiša, naspram polijetanja prije mijenjanja ps4 je sada vrlo tih, buka je pala za 10db, a decibeli su logaritamske jedinice koje se udvostručuju svakih 3 decibela a meni je sa nekih 63 decibela buka pala na 55-56, sto znaci da je 4 puta tiši sto moj sluh vise manje potvrđuje.

Zrak koji ps4 ispuhuje je VRUĆ tako da drvena polica ispod nije nimalo ugodna za dotaknuti, nažalost termometar mi ide do 55 stupnjeva a došao je do maksimuma. Zrak je prije bio mlak iako je ps4 polijetao.

Tako da ako neko ima launch dan konzolu a nema produljeno jamstvo, a ps4 je jako bučan preporučio bih čišćenje hladnjaka i mijenjanje termalne paste ako se ima malo tehničkoga znanja(postavljanje hladnjaka na PC i nježno spajanje kablova.

Za one koji rastavljaju PS4:

Pazite na kablove za blu ray čitač. Postoji logička pločica koja se NE treba odvajati od čitača nego se jedan kabel lagano odvoji od nje + kabel od struje. Taj kabel za podatke ima malo zaobljenje pri vrhu(u samom konektoru) i ono se moze potrgati ako se grubo izvlači. Također treba paziti gdje je koji tip vijka, jer ima barem 3 vrste. Drugo je sve vise manje lako za rastaviti. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Evo, da kažem kolegi DeniZg i jos nekima posljedice mijenjanja paste. Konzola je primjetno tiša, naspram polijetanja prije mijenjanja ps4 je sada vrlo tih, buka je pala za 10db, a decibeli su logaritamske jedinice koje se udvostručuju svakih 3 decibela a meni je sa nekih 63 decibela buka pala na 55-56, sto znaci da je 4 puta tiši sto moj sluh vise manje potvrđuje.

Super! Kod mene je identična stvar. Isto je pala buka sa 65 na 55 db.

PSN - DeniZg80
13 godina
protjeran
PlayStation 4

sat vremena pokušavo kupit igru mastercardom na PSN hrvatskom ...sve točno ukuco...i neče nema šanse...jel imo ko taki problem i kako ga je riješio ...buraz ima vizu i radi mu bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Solidna Halloween rasprodaja na PSN-u (od 40% na više).

PSN ID: Tvrdy96
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
evo assassins syndicate frame rate test

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tvrdy kaže...

Kaj ima? Nisam blizu psa nit cu bit jos dan dva?

16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Tvrdy kaže...

Kaj ima? Nisam blizu psa nit cu bit jos dan dva?

Pa imaš sve i na webu.

Meni je upalo u oko:

Order 1886 269->161  PS+

Outlast     145 -> 43  

Until dawn   450->314  

Dying light   500 -> 224 PS+

Bloodborne   450->255  PS+

Itd.

Ima tu i Resident evila,DMC, Evil within, Metro2033..

PSN ID: Tvrdy96
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

sat vremena pokušavo kupit igru mastercardom na PSN hrvatskom ...sve točno ukuco...i neče nema šanse...jel imo ko taki problem i kako ga je riješio ...buraz ima vizu i radi mu bez problema...

jel ima neko barem ideju šta da radim...nemogu kupit igre niti uzet ps plus pretplatu...imam mastercard zagrebačke banke i nemogu platit...piše encouterd a problem please try later...

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Htio bih zamjenit disk u ps4. Staviti 2TB umjesto ovog od 500MB. Koji diskovi su preporučljivi? Jel netko možda stavljao od 2TB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

jel ima neko barem ideju šta da radim...nemogu kupit igre niti uzet ps plus pretplatu...imam mastercard zagrebačke banke i nemogu platit...piše encouterd a problem please try later...

Probaj s drugom karticom. Rekao si da bratova radi, pa nek on uzme. Ili kupi bonove.

Konacno Whishlista na PSNu. Inace Metro Redux je na odlicnom popustu 76kn (Ps+) za obje igre.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 20:37 (Chaky).
12 godina
Chaky kaže...

Konacno Whishlista na PSNu. Inace Metro Redux je na odlicnom popustu 76kn (Ps+) za obje igre.

Metro Redux je izvrsna igra i za 76 kuna je stvarno badava.

Al' uzmite Bloodborne tko nije. Najbolja igra ove godine.

PSN - DeniZg80
17 godina
Chaky kaže...
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

Imam osječaj da će Metro Redux uskoro na psn plus free igre, pošto je dosta često na akciji.

BF3:fluffy_inside
17 godina
DeniZg kaže...

Dosta teška izjava :-)

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Hehe. Znam, subjektivan dojam.. Ajmo onda reći, najposebnija ove godine. Tko je igrao, sigurno će se složiti.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Hehe. Znam, subjektivan dojam.. Ajmo onda reći, najposebnija ove godine. Tko je igrao, sigurno će se složiti.

I ja se slazem. Drugi kandidat je Witcher 3, ali s njim sam jednostavno imo previse tehnickih problema na PS4 pa mi je to unistilo dojam o igri.

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Chaky kaže...

Metro Redux je izvrsna igra i za 76 kuna je stvarno badava.

Bloodborne cu vjerojatno uzeti GoTY disk kad izade. Metro Redux mi je upao u oci, jer je cijena vrhunska. Imam obje na Steamu, ali da ih nemam uzeo bih bez razmisljanja.

Jos nisam detaljno pregledao Vita ponudu, pa cu tamo vjerojatno nesto uzeti sto nemam.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
PlayStation 4
di je najeftinije uzeti assassins syndicate, gledam na thegamecollection i nije mi jasno ova stavka tax 6 gbp, dal je to uračunato u cijenu jel mi pise total 38 gbp i isto tak kad idem preko paypala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je, to ti je porez kojeg plaćaš, uračunat je u tih 38.

Sve donedavno mi iz Hrv. nismo plaćali taj porez, al se netko sjetio da smo u EU, i jbg, nema više igara po 300 kn.

Osim, ako imaš nekog iz BiH .

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Santana kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

I ja se slazem. Drugi kandidat je Witcher 3, ali s njim sam jednostavno imo previse tehnickih problema na PS4 pa mi je to unistilo dojam o igri.

Kakvih tehnickih problema jer mislim uzet tu igru

12 godina
Joky007 kaže...
di je najeftinije uzeti assassins syndicate, gledam na thegamecollection i nije mi jasno ova stavka tax 6 gbp, dal je to uračunato u cijenu jel mi pise total 38 gbp i isto tak kad idem preko paypala

Ta stavka je uračunata. Kao da ti piše 39GBP, a od toga je PDV 6GBP. Inače, meni finalnu cijenu sa HR adresom pokazuje 39,75 GBP + 2 GBP dostava.

Na GAME-u bi trebala bit jeftinija, 36.99 GBP sa voucher kodom "5OFFGAME". Al' iskreno, ako baš nisi lud, lud za AC serijalom, možda bolje da uzmeš nešto drugo. AC igre su u zadnje vrijeme zbugirane u startu, a cijena im pada vrlo brzo.

PSN - DeniZg80
12 godina
robert1995 kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Glitchevi, žestoki framerate dropovi i zbugirani questovi (čak i neki od questova za glavnu priču). Igra je već na 11. patchu, a tek nedavno su uspjeli poboljšati framerate na PS4, 6 mjeseci od izlaska igre. Pristupiti s oprezom.

Edit: na TGC-u je Destiny TTK za manje od 30 funti. Nije loša cijena, ako se uzme u obzir da je ovo kao neki "Ultimate Edition" i više neće biti naplatnih DLC-ova i ekspanzija do izlaska Destiny-a dvojke krajem 2016. Do dvojke bi u planu trebale biti još 2 ekspanzije čija izrada će se financirati iz mikrotransakcija.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 13:53 (DeniZg).
10 godina
robert1995 kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Sad nakon 10 patcheva igra valjda nema vise problema.

Tek su sa 1.10 patchem popravili velike FPS dropove na PS4 verziji. (Padalo je i na 20fps-a)

16 godina
neaktivan
šaki01 kaže...

Htio bih zamjenit disk u ps4. Staviti 2TB umjesto ovog od 500MB. Koji diskovi su preporučljivi? Jel netko možda stavljao od 2TB?

Ima netko da zna?

13 godina
odjavljen
šaki01 kaže...
šaki01 kaže...

Ima netko da zna?

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-how-to-cheaply-upgrade-your-ps4-to-2tb

16 godina
neaktivan
Robilad kaže...
šaki01 kaže...
šaki01 kaže...

Ima netko da zna?

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-how-to-cheaply-upgrade-your-ps4-to-2tb

Prošao sam to i ostale članke oko toga na netu. Mislio sam možda da netko ima neki prijedlog za HDD za ps4 od 2TB

12 godina
šaki01 kaže...

Prošao sam to i ostale članke oko toga na netu. Mislio sam možda da netko ima neki prijedlog za HDD za ps4 od 2TB

Uzmeš najjeftiniji 2.5" disk i to je to. Nema ih baš puno na tržištu.

Link.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan

Ja sam planirao 2Tb ali sam na kraju stavio 1tb jer nisam mogao nać disk u Zagrebu koji bi odgovarao. Imaš Seagate M9T od 2tb ali mislim da nema kod nas. Disk ti mora biti visok maksimalno 9.5mm i veličine 2.5 inča.

10 godina
PlayStation 4

Bas me zanima kaj ce vam 2TB

Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice