PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
omomomomoomm kaže...

hah deny jesi me nasmijao nadam se da nece to napraviti. 

joj kad ce neka brutalna igra nemam kaj igrat osim project carsa.

eh da pocetko 10 mjeseca battlefront beta dolazi

Hehe.

Možeš kao i ja zgrabiti Mad Maxa na PC-u za 20$, ako ti MGS V nije zanimljiv. Uncharted kolekcija je za mjesec dana, a mjesec nakon su Fallout 4 i Battlefront.

Ako nisi probao Bloodborne, trebaš probati, igra je živa droga. Ja sam ju ipak prešao, nakon što sam prethodno od frustracije obrisao sve likove i cijelu igru. Nakon prelaska sam ju opet obrisao da ne igram ponovno, jer nisam mogao prestati. 

MGS sam skinuo onu jednu misiju sto je bila dostupna na psnu i ne svida mi se nije to za mene. mad max isto neznm ne dopada mi se ni to. ja sam ti uglavnom za FPS i voznje :)

Uncharted kupujem remastered i naravno 4 kad izade. kolko ce opce kostat to remastered?

12 godina
omomomomoomm kaže...

Uncharted kupujem remastered i naravno 4 kad izade. kolko ce opce kostat to remastered?

Bit će standardna cijena za Sony-eve igre (449 HRK na store-u i cca 30-35 funti na TGC-u.)

Neće biti niža cijena kao kod drugih remastera, jer ipak ovdje ima 3 igre u jednoj.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Meni bas star wars izgleda ko cisti hypetrain jer nista osim grafike nisu pokazali,a da bi me zanimalo

60$ za par mapa i par modova bez SP-a ? Ne hvala 

Nist cudno od EA-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

Meni bas star wars izgleda ko cisti hypetrain jer nista osim grafike nisu pokazali,a da bi me zanimalo

60$ za par mapa i par modova bez SP-a ? Ne hvala 

Nist cudno od EA-a

12 mapa, pregršt modova, borbe letjelicama, co-op sa local split screenom itd.

Kampanja je i u Battlefieldu bila tek toliko da se piše da je ima, dok se multiplayer igra stotinama sati.

Ali da, ako te multiplayer ne privlači, u principu nemaš razloga uzimati Battlefront.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Deni morat cu te dodat na psn pa cemo halat zajedno malo battlefront. Igras ti i battlefielde hardline i 4??

MP se moze igratistotine sati a single player ke uopce ne zanim neznam kad sam ga zadnje igrao na FPS igrama. 

Na BF4 imam 1100-1200sati igranja vjerojatno mi se zato i gadi 😂

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Deni morat cu te dodat na psn pa cemo halat zajedno malo battlefront. Igras ti i battlefielde hardline i 4??

Može, dodaj, jer Battlefront se kupuje obavezno.

Hardline nisam puno igrao, a BF4 ću možda malo upaliti sad kad dođu nove mape.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo da ne podbaci battlefront. Fakat sam hyped na tu igru. Ali opet ne smijem preorderati :D. Dodajte i mene btw da mozemo igrati kad izadje MrSnrub112

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Velim za mjesec dana je beta tak da cemo moc isprobati igru i odlucit jel vrijedi tih para ili ne. 

1 0 hvala 0
17 godina

ja se isto nadam da battlefront neće podbaciti, ali čemo uskoro vidjeti u otvorenoj beti u koju če svi moči uči

http://ps4daily.com/2015/09/star-wars-battlefront-beta-does-not-require-pre-order/

BF3:fluffy_inside
15 godina
PlayStation 4

Ekipa, koliko vas razmišlja o prelasku sa stare na noviju CUH-1216 konzolu ?

Možda su neki već napravili prelazak ili ih prelazak možda uopče ne interesira ?

Čisto me zanima kako forum diše po ovom pitanju.

0 planiram prelazak
0 prelazak već obavljen
26 ne planiram prelazak
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja ne vidim neku veliku razliku tog poboljsanja da bih presao na noviju verziju...Sto je toliko bolje u novijoj od stare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rocko9 kaže...

Ja ne vidim neku veliku razliku tog poboljsanja da bih presao na noviju verziju...Sto je toliko bolje u novijoj od stare?

Pa osim nekih sitnih poboljšanja, največi iskorak je u tom smanjenju buke (ventilator).

Pa eto, čisto me interesira kako razmišlja ekipa na forumu, dali im je prijašnja verzija toliko smetala ili im smeta i sl.

12 godina
zabranjeniples kaže...

Pa eto, čisto me interesira kako razmišlja ekipa na forumu, dali im je prijašnja verzija toliko smetala ili im smeta i sl.

PS4 mi je bučan, čak i nakon promjene termalne paste, ali da bih ga sad išao prodavati i kupovati novi, nema šanse.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
rocko9 kaže...

Pa osim nekih sitnih poboljšanja, največi iskorak je u tom smanjenju buke (ventilator).

rade cu si klimu kupit nego novu konzolu...

PSN - brdjanin85
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

inace imam CUH-1116a , tako da mi nije strasna buka...

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
12 godina

Ovaj prvi je baš brutalno glasan i vidim da ide do 75 db. Zanima me koliko je mjerač bio udaljen od PS4-ke.

Ja sam mjerio s  mobitelom položenim na PS4 i izmjerio sam 60-65 max (sa promijenjenom termalnom pastom), ali i to mi je glasno.

Nema neke razlike jel' stoji vodoravno ili okomito.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ovaj prvi je baš brutalno glasan i vidim da ide do 75 db. Zanima me koliko je mjerač bio udaljen od PS4-ke.

Ja sam mjerio s  mobitelom položenim na PS4 i izmjerio sam 60-65 max (sa promijenjenom termalnom pastom), ali i to mi je glasno.

Nema neke razlike jel' stoji vodoravno ili okomito.

po ovom videu na 28.5 stupnjeva razlika je i do 20 dB sto je dosta...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 17:36 (madafaka85).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nema mijenjanja dok ne rikne

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...
rocko9 kaže...

takva picajzliranja su za pc igrače

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

Bas to imat ću ga dok ne crkne tek onda kupujem novi. Da napomenem ja ga imam od dana izlaska u hr i moj je jako bučan sad po ljeti sam ga znao i prek headseta čuti.

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Bas to imat ću ga dok ne crkne tek onda kupujem novi. Da napomenem ja ga imam od dana izlaska u hr i moj je jako bučan sad po ljeti sam ga znao i prek headseta čuti.

Dok susjedi ne krenu zvat muriju zbog buke, šta te briga, imaš svoj đir. 

PSN - DeniZg80
17 godina
zabranjeniples kaže...

Pa evo PS4 je od mene udaljen pola metra i ja ne čujem nikakvu buku i nije mi bilo jasno o čemu se tu radi? Moja konzola je savršeno tiha... znači, što se buke tiče apsoluno nemam razloga prelaska na novu verziju konzole..

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovi plejstejšni što su glasni imaju jedan extra dodatak- kineski hračak

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

planiram uzet PS4 pa me zanima jel se isplati odmah uzet verziju 1TB ili je i 500GB dosta?

I koja je razlika između cuh-1200 i cuh-1216?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 12:58 (MrSkunk43).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možda je neko probao PS Now preko US accounta ? Vidim da se može rentati igra i preko Paypala i bonova ne mora biti američka kreditna kartica. Testiralo mi je vezu i piše da je zadovoljavajuća pa bi uzeo neku PS 3 igru jer ništa nisam igrao od toga. Ako neko isprobao neka podijeli dojmove . Ako takvog nema ja ću isprobati čim ću imati malo vrenmena baš me zanima kako to radi pa javim kako radi.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ja svoju konzolu uopce ne cujem. Bas nista a evo je na manje od dva metra od mene

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moja konzola zna biti strašno glasna, nakon nekog vremena se jednostavno navikneš. 

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 14:53 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja svoju konzolu uopce ne cujem. Bas nista a evo je na manje od dva metra od mene

A jel' upaljena?

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Koristeći Playstation mobilnu aplikaciju, upravo sam greškom kupio tj. prednaručio NBA 2K16 za 529 HRK, iako uopće nemam sredstava u "walletu", a kartične podatke sa računa uvijek obrišem tj. ne postoje.

Kad odem na igru, piše mi da je kupljena, da ju ne mogu ponovno kupiti i nudi mi se u Download listi igara.

Jel' se nekom desilo nešto slično? Kak će sad oni to meni naplatiti? Ne kužim.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice