PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

onaj osjecaj kada ti je PSN acc smjeshten u hrvatskoj a shvatish da u americi sve pocinje i zavrshava -.-

a ovom gore mi se ne da nish objashnjavat

0 6 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
nebuloZZa kaže...

onaj osjecaj kada ti je PSN acc smjeshten u hrvatskoj a shvatish da u americi sve pocinje i zavrshava -.-

ke?

Potpis!
13 godina
PlayStation 4

posto planiram uzet ps4 sad uskoro jel mi moze neko rec di je u ZG najpovoljnije i koliko kosta ono dodatno jamstvo i ono godisnje clanstvo za ps+ i hocu li dobiti ja onih par dana gratis ps+ ili tak nes..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

posto planiram uzet ps4 sad uskoro jel mi moze neko rec di je u ZG najpovoljnije i koliko kosta ono dodatno jamstvo i ono godisnje clanstvo za ps+ i hocu li dobiti ja onih par dana gratis ps+ ili tak nes..??

Ti si mi najjači, kupuješ konzolu za 3 soma kuna, al mora biti i gratis par dana ps+ inače ništa....lol, jesmo mi Hrvati smiješan narod! Sve ostalo kaj se tiče PS+ pretpalte ti piše unatrag 2-3 stranice....

U pevcu imaš mega bundle, a u SD imaš standardan paket, cijene su svugdje iste! Na njuški imaš najjeftinije....samo ak nemaš gotovinu onda moraš u dućan na rate kao većina gladnog naroda!

13 godina
PlayStation 4

pa gledam otic u ducan odmah na kes rijesit a ovo za par dana hocu probat jel nikad prije nisam imao pa da vidim kako ide i tak to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dobiš 14 dana free kad registriraš karticu na svom računu! Ak hočeš za probu uzmi si 3mj, to ti je za početak najbolje, nije skupo 110kn a vidjet ćeš dal ti se isplati ili ne....

Ako napraviš US acc onda nema free 14 dana, jer nemreš ragat svoju karticu na njihov račun!

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zasad ti se jos uvijek ne isplati uzimat ps+, ako ne mislis igrat online igre, nego samo single player, barem po mom misljenju.  A ako mislis igrat Battlefield, Call of duty, Killzone, Fifu ili bilo koji naslov u multiplayeru trebat ce ti ps+.

Ja ga imam i dobio sam free Resogun (sasvim solidan), Don't starve i Outlast. Sad ti je Dead nation (koji mi i nije bas nesto) free. Kazem, ako ne igras MP jos uvijek ti ne treba, neces nista propustit.

PSN Lepi18

1 2 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

ok onda cu mozda sacekat s tim ps+ dok ne izadje ovaj novi ucf pa onda cu uzet..

jos jedno pitanjce vidim ovaj na njuskalu ducan playgame.biz iz Slovenije jel neko probao kod njih uzimat ak je kak ide placanje i dostava i sve ostalo..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ovdje naručujte : http://www.zavvi.com/home.dept

Sve ostalo je više manje za zaborav

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

ovdje naručujte : http://www.zavvi.com/home.dept

Sve ostalo je više manje za zaborav

Ja sam prije par dana narucio Rayman Legends sa Zavvia za 215kn {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi,

dal mi netko može reći gdje se u HR ili inozemstvu može uzeti PS4 Bundle paket?

U HR više nema paketa, vjerovatno se ovisi o jednom dobavljaču, a kad će biti sljedeća isporuka - ni to se nezna.

Nadam se da je možda negdje u inozemstvu ostalo nekih paketa, a pošto mi to nije problem nabaviti, bio bih jako sretan kad bi saznao gdje ih još ima.

Ili barem možda netko zna kad će biti sljedeća isporuka Bundle paketa u Europu? Znam da je sljedeći Bundle paket vezan uz Metal Gear Solid koji izlazi 18.3. (u ovom paketu konzola je brendirana sa MGS naljepnicama). Da li to znači da sljedeća isporuka dolazi nakon 18.3.?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Ako si mislio na onaj Mega Bundle paket sa dva DS4, kamerom i KZ:SF, tesko da ces to naci bilo gdje.

A ova druga pitanja koja si postavio su isto spekulacije, moze biti, nemora to se ionako nece znati dok u konacnici ne dode. U HR ti je trenutno dostupan ovaj bundle konzola+ds4+Killzone u Edigitalu i imaju ti trenutno i besplatnu dostavu i cijena je isto relativno ok pa cak da onda i nadokupis kameru i dodatni ds4 nece biti tolika razlika u cijeni...

http://www.edigital.hr/Uredaji/Sony_Playstation_PS4_500GB_igraca_konzola_+_KillZone_Shadow_Fall_igraci_softver-p52884.html

11 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Pozdrav ljudi,

dal mi netko može reći gdje se u HR ili inozemstvu može uzeti PS4 Bundle paket?

U HR više nema paketa, vjerovatno se ovisi o jednom dobavljaču, a kad će biti sljedeća isporuka - ni to se nezna.

Nadam se da je možda negdje u inozemstvu ostalo nekih paketa, a pošto mi to nije problem nabaviti, bio bih jako sretan kad bi saznao gdje ih još ima.

Ili barem možda netko zna kad će biti sljedeća isporuka Bundle paketa u Europu? Znam da je sljedeći Bundle paket vezan uz Metal Gear Solid koji izlazi 18.3. (u ovom paketu konzola je brendirana sa MGS naljepnicama). Da li to znači da sljedeća isporuka dolazi nakon 18.3.?

Hvala

Imas u Posušju (BiH) 5 min od Imotskog lik prodaje PS4 + 2 josticka + COD (ili neka druga) za 3700 kn. (Možeš birati igru koju zelis)

http://playforgame.pik.ba/artikal/11408236/playstation-4-2-joysticka-cod-ghosts/

Sve je novo, garancija 1 god.

Plus sve igre su od 380-420 kn (100-110 maraka)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 10:41 (SL63AMG).
14 godina
PlayStation 4

ako koga zanima kupnja ps4 konzole sa garancijom od 1g stara samo 1mj neka mi se javi u inbox sve cemo se dog pozeljno split i okolica pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala na odgovorima.

Iz 19219312 upita prema 9123012391x trgovina zaključio sam da sljedeća pošiljka Bundle paketa dolazi krajem 3.eg odnosno početkom 4.og mjeseca...

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

hvala kolegi ivche sto je postao ponudu danas sam si uzeo killzone pakiranje..:)
inace sam htio pitat ona slusalia koja se upikne u kontroler nemoze sluziti za zvuk ili moze ja sam probao sad bas zato jel igram na monitoru bez zvucnika pa da prek toga dobim malo zvuka al nije islo..

inace nezz za vas ali meni se nekako cini ovih 500gb malo pogotovo za one koji imaju ps+ svaki mjesec jedna igrica ja sam vec dosao na 320gb igrica plus par stvari i eto ga..:O

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

moze ici zvuk preko joysticka,moras samo podesiti preko settingsa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo daa vas pitam želio bih spojiti moj ps4 na TFT monitor od PC-a

pa evo kupio bih ovaj converter  

pa dali bi to radilo 

http://dx.com/p/hdmi-to-vga-converter-w-audio-function-black-199140#.UxsaED95MVI

0 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Red Devill kaže...

Samo daa vas pitam želio bih spojiti moj ps4 na TFT monitor od PC-a

pa evo kupio bih ovaj converter  

pa dali bi to radilo 

http://dx.com/p/hdmi-to-vga-converter-w-audio-function-black-199140#.UxsaED95MVI

ne kupuj to 

HDMI na DVI da ,ali HDMI na VGA definitivno ne
ovi konverteri su uzas 

13 godina
neaktivan
Zasto ne , kakva je razlika ljudi koji su koristili taj converter rekli su da im radi ????
13 godina
odjavljen
Red Devill kaže...
Zasto ne , kakva je razlika ljudi koji su koristili taj converter rekli su da im radi ????

ak znas da radi zakaj onda pitas dal bi radilo ?

koristi na vlastitu odgovornost 

Drugi put kad kupujes monitor gledaj da ima barem DVI prikljucak ,ako vec ne HDMI ili displayport

Bilo je par forumasa tu koji su koristili slicnu stvar na ps3 i xbox360 pa im se svako malo zacrnila slika

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 20:40 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Red Devill kaže...

Drugi put kad kupujes monitor gledaj da ima barem DVI prikljucak ,ako vec ne HDMI ili displayport

Bilo je par forumasa tu koji su koristili slicnu stvar na ps3 i xbox360 pa im se svako malo zacrnila slika

Imam ja dvi prikljucak al nema nigdjenza kupit hdmi to dvi converter
13 godina
odjavljen
Red Devill kaže...
Arnold Layne kaže...
Red Devill kaže...

ma nemoj :P 
jedno vrijeme se uz svaku ATI graficku dobivao jedan DVI to HDMI adapter

Evo minuta mi je trebala da nađem

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/adapteri-i-kontroleri/12033116/

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 22:42 (Arnold Layne).
17 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Arnold Layne kaže...
Red Devill kaže...

{#}

13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Red Devill kaže...
Arnold Layne kaže...
Red Devill kaže...

ma nemoj :P 
jedno vrijeme se uz svaku ATI graficku dobivao jedan DVI to HDMI adapter

Evo minuta mi je trebala da nađem

http://www.futuhttp://dx.com/p/hdmi-to-vga-converter-w-audio-function-black-199140ra-it.hr/katalog/periferija/adapteri-i-kontroleri/12033116/

Pa kako ne kuzis da je to samo obicN adapter koji ne radi nista,samo prenosi hdmi signal u monitor te mi to nebi radilo jer imam stariji monitor Convertor ti pretvara hdmi signal u ANALOGNI signal Nemoj se pravit pametan molim te jer se radi o ps4 a ne o ps3 pa je malo drukcije
15 godina

znači tvoj dvi (digital visual initerface) priključak na monitoru radi analogno?

Potpis!
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

HDMI to DVI adaptera ima ali ako je monitor stariji i nije HDCP kompatibilan onda se neće moći slati slika sa PS4 na njega. Jedino rješenje je onda taj HDMI to VGA konverter. Ista stvar je i sa PS3. Možda se netko javi ko je to koristio.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wox kaže...

HDMI to DVI adaptera ima ali ako je monitor stariji i nije HDCP kompatibilan onda se neće moći slati slika sa PS4 na njega. Jedino rješenje je onda taj HDMI to VGA konverter. Ista stvar je i sa PS3. Možda se netko javi ko je to koristio.

aha, zaboravio sam na to hdcp *ovno

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

ako si imao za ps4 priusti si i neki normalan monitor ili tv sa hdmi-om i tocka. 

3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wox kaže...

Kako da vidim dali mi je monitor HDCP kompatibilan Marka monitora je benq fp91gx Evo ako mozete odgovorit i na ovo i to je to Hvala
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice