PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.442.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
SolidSnakeCRO kaže...
Virty kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
Virty kaže...
Dachande kaže...

Puno elegantnije nego kad konzola leži.

Prati linije same konzole, tako da je fakat super.

To stari, jos cu popodne ubost (osim zene {#}) Dualshock 4 charger iako imam smao 1 gamepad, ali lipo izgleda.

Ima funkciju punjenja i odlaganja gamepada dok se ne koristi.

Čekaj ovo bi trebalo bit smješno? Relevantna informacija u PS4 temi u 3pm.

Oprosti, nisam znao da ti je humor/zezancija strana stvar {#}

Humor mi nije strana stvar, al ovo tvoje je malo previše neumjesno. Zamisli da svi krenu pisat tak jbt. To kaj radiš u svoja 4 zida sa ženom zadrži za sebe, nitko drugi to ne želi znat (osim ak ima takvih perverznjaka tu).

{#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
PlayStation 4

Koda je napisao neznam sta

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
nebuloZZa kaže...

opet,nisam ja palac dolje stavio

ne brini, mene briga z taj palac dole/gore 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima netko hr acc i season pass za ghoste?

Vidim da u regularnom storeu ima dlc za skinut, al in game jos nisu stavili dlc... Danas tokom dana mozda?

GB store ima prvi u eu kolko vidim na twitchu.

Ako je netko skinuo, kolko ima gb?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ispunio sam produženo jamstvo i poslao sken na mail prije 3 dana. Još nisam dobio odgovor {#}

More Li...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
archeron kaže...

Ispunio sam produženo jamstvo i poslao sken na mail prije 3 dana. Još nisam dobio odgovor {#}

Baš sam htio pitati da li je netko dobio kakav odgovor. Ja sam prije 2 dana poslao.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Organizacija 0 bodova... totalni kaos. Glavno da smo mi platili {#}

I play game called life.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
archeron kaže...

Meni nije jasno zašto se ta registracija ne radi na stranici Sonya? Kada kupiš npr. HP, Lenovo dodatno jamstvo odeš na njihove stranice i tam registriraš. Sve je gotovo za 5 min. Ne kužim zašto Sony nema tako nešto. Točnije zašto na hr.playstation.com toga nema, a na us.playstation.com se može normalno to napraviti.

17 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
archeron kaže...

Meni nije jasno zašto se ta registracija ne radi na stranici Sonya? Kada kupiš npr. HP, Lenovo dodatno jamstvo odeš na njihove stranice i tam registriraš. Sve je gotovo za 5 min. Ne kužim zašto Sony nema tako nešto. Točnije zašto na hr.playstation.com toga nema, a na us.playstation.com se može normalno to napraviti.

Zato što jamstvo daje distributer sancta-domenica, ne proizvođać - Sony.

I play game called life.
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Šteta onda da Sony ne nudi svugdje isto. Ovo bi bili elegantno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:21 (ROADRUNNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja poslao jucer jos nikakav odgovor. Navodno kroz dva tjedna dode doma posta. Ma nabijem ih na k..... Zao mi je stvvarno sto sam dao tih 400kn za dodatnu i jo se zivcirao. Bolje da sam ih uzeo i nalio se ko svinja sa ekipom.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav

evo zena mi odlucila kupiti PS4 (nadam se da spominjanje moje zene nije offtopicarenje i da nece privuci neke perveznjake) a ja sam van loopa vec 10ak godina, dakle jos od PS2. 

kupovanje igara priko acc i slicne novotarije su meni strane tako da cu tribat vasu pomoc. 

za pocetak trebam pomoc oko izbora prve igre. ja san mislija uzet assassins creed 4, ali ako imate molin prijedloge ako imate bolju preporuku. moj tip igara su MGS i Resident Evil, dakle 3d pucacine, horror suvivori i slicno, ako znate za nesto slicno vicite. ako, ili bolje receno, kad cu imat nejasnoca postavit cu upit. 

vidin da neke od vas muci uvoz igara, iman dosta radnog iskustva s uvozon.

iz EU se slobodno uvozi, to je nadan se svima jasno, sto se tice ostatka globusa pravila su iduca:

sve ispod 160 kn/22€ je roba male vrijednosti i ne carini se, 160 kn je vrijednost robe, prijevoz moze biti i 1000 kn i nece se cariniti ali kad se carini onda se prijevoz dodaje vrijednosti robe i na to se placa PDV. to odprilike izgleda ovako 200 kn vrijednost robe i 100 kn vrijednost prijevoza, PDV je 300 * 25%= 75 kn. 

ovih 45 € izmedju fizickih osoba mi je nova stvar i nisam siguran na koji nacin carina to kontrolira tako da necu ulaziti u to ali evo par preporuka za koje sam siguran.

"GIFT" i slicne gluposti na uvoznim racunima ne prolaze, sve posiljke iz kine su tako neke male vrijednosti od 5-15$ s tom napomenom i carini je to narmalna stvar i traziti ce vas racun odnosno potvrdu PAYPALa.

ono sto u 99% slucajeva prolazi su posiljke ispod 0,5 kg koje idu preko Hrvatske Poste, to nikad ili gotovo ne prolazi kod DHLa jer se kod njih provjerava svaka posiljka za ostale kurire ne znan koliko su suplji. znaci jednda igra priko poste s navedenom cijenom ispod recimo 25$/20€ u pravilu ce proci ako ju carina zaustavi posaljite im potvrdu uplate ili odbijte platiti carinu i nek ju vrate, nemojte se svadjati s njima jer necete nista postici, i od prodavaca trazite povrat i ponovite narudjbu ako zelite.

komercijalnu kolicinu, 3 i vise komda iste igre ne narucujte jer ce to carina shvatiti kao komercijalnu kolicinu na koju kao fizicka osoba nemate pravo uvoza.

ova pravila vam vride za kupovinu bilo cega, naravno da postoje iznimke. moj poznanik je narucia laptop od 1800€ i dobija na adresu bez placanja ikakvih davanja, ali danas u EU mislin da su dosta strozi a i imaju vecu kolicinu ljudstva s obzirom da je pola granica izbrisano i APP teze prolazi.

eto toliko od mene za sad...

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

ti miksas carinu i pdv, carini se iznad 150 eura, a porez ide na 20 eura ili tih 160 kn koje si ti naveo. zaboravljas da smo u EU, i carina vise nije na 160 kn.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Moji favoriti za PS4 su AC4 i Rayman Legends {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Assassin's Creed 4 Black Flag (ogromni Karibi za istraživanje s gusarima) i NBA 2k14 (ukoliko voliš sportske igre, ova je jedini "next gen" naslov u toj kategoriji)

PSN Lepi18

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ti miksas carinu i pdv, carini se iznad 150 eura, a porez ide na 20 eura ili tih 160 kn koje si ti naveo. zaboravljas da smo u EU, i carina vise nije na 160 kn.

ma da malo su prominili pravila od ulaska u EU, ne radin to vec 2 godine a na ebay narucujen samo sitnice.

provjerio sam na webu carine i pravilo je tocno ovo: na robu ispod 22€ ili 45€ (ako fizicka osoba salje fizickoj) ne placa se nista, ni carina ni PDV. na robu iznad 22/45€ a do 150€ se placa samo PDV bez carine, a na sve iznad i carina i PDV.

vrijednost robe se gleda za granicu od 160kn a ako prilazi  sva davanja za robu se zbrajaju i daju carinsku vrijednost i na to ide PDVi carina, osim prijevoza mogu bit osiguranja, bankovne transkacije i slicno. ljudi ne vode racuna o takvim stvarima, a nakraju ti ispadne skuplje to nego cijena robe a jos ako moras platit postupak carinjenja spediteru...

11 godina
neaktivan
B3b3t0 kaže...

Assassin's Creed 4 Black Flag (ogromni Karibi za istraživanje s gusarima) i NBA 2k14 (ukoliko voliš sportske igre, ova je jedini "next gen" naslov u toj kategoriji)

da i cini mi se kao odlicna igra, taman po momo gustu. NBA ili slicno cu mozda uzet u nekoj srednjorocnoj budcnosti kad pribavim jos koji pad da zaigran s ekipon 

12 godina
PlayStation 4

AC4 je odlicna igra ja sam ga igrao doduse na PC-u ali igra je stvarno super od grafike do igrivosti

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Produljeno jamstvo mi je aktivirano u ponedjeljak, dan prije nego su napravili link.Poslao sam im slike na mail, sa računom/ispunjenim jamstvom/ispunjenim produljenim jamstvom i sutradan sam dobio mail da mi je jamstvo produljeno do 28/1/2017.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

PS+ naslovi za Ožujak.

Dead Nation izgleda odlično {#}

Split your lungs with Blood and Thunder

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ak netko igra AC:Black Flag nek me doda: Nix1100

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

unit 13 ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Ja poslao jucer jos nikakav odgovor. Navodno kroz dva tjedna dode doma posta. Ma nabijem ih na k..... Zao mi je stvvarno sto sam dao tih 400kn za dodatnu i jo se zivcirao. Bolje da sam ih uzeo i nalio se ko svinja sa ekipom.

pogledaj da ti nije u spam folderu, jer je meni isti dan došao mail da sam registrirao sd jamstvo, samo mi je isto otišao u spam folder

BF3:fluffy_inside
14 godina
neaktivan
kenji kaže...
mar123 kaže...

ma da malo su prominili pravila od ulaska u EU, ne radin to vec 2 godine a na ebay narucujen samo sitnice.

provjerio sam na webu carine i pravilo je tocno ovo: na robu ispod 22€ ili 45€ (ako fizicka osoba salje fizickoj) ne placa se nista, ni carina ni PDV. na robu iznad 22/45€ a do 150€ se placa samo PDV bez carine, a na sve iznad i carina i PDV.

vrijednost robe se gleda za granicu od 160kn a ako prilazi  sva davanja za robu se zbrajaju i daju carinsku vrijednost i na to ide PDVi carina, osim prijevoza mogu bit osiguranja, bankovne transkacije i slicno. ljudi ne vode racuna o takvim stvarima, a nakraju ti ispadne skuplje to nego cijena robe a jos ako moras platit postupak carinjenja spediteru...

znam da se i kod PDV-a, a nisam siguran i za carinjenje, odbija dio koji se nenaplacuje i na ostatak se onda placaju davanja

dakle, ako je 160kn free od PDV-a onda ce roba od 320kn biti 160kn free, i na 160kn tek idu davanja

17 godina
nebuloZZa kaže...

znam da se i kod PDV-a, a nisam siguran i za carinjenje, odbija dio koji se nenaplacuje i na ostatak se onda placaju davanja

dakle, ako je 160kn free od PDV-a onda ce roba od 320kn biti 160kn free, i na 160kn tek idu davanja

Netočno.

Čim je preko tih famoznih 160, PDV se računa na cijeli iznos.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 11:48 (fler).
11 godina
neaktivan
fler kaže...
nebuloZZa kaže...

Netočno.

potvrdjujen...

da li ima jos negdi za kupiti konzolu u ZGu ili moran cekat novu posiljku?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 14:48 (kenji).
14 godina
neaktivan
fler kaže...
nebuloZZa kaže...

Netočno.

tocno,u pravu si

ali prilicno sam siguran da je josh nedavno bilo ovako kako sam rekao

kao uvoz robe

unutar EU ne placash carinu,samo PDV (iako sada tu pishe da i iznad 150€ ako je EU placash?!?)

s tim da kupujesh bez PDVa u toj drzavi

a na recimo robu iz amerike je bilo sigurno ovako

i nije mi jasno 150€ jer mislim da je ulaskom u EU bilo vishe

al aj sad,ne dam i se trazit

sad je tako kako je

17 godina
neaktivan
Ja sam ju kupio 24.2. Bilo ih je u svim Sony centrima. Doduše nije bilo verzije sa igrom u paketu nego samo konzola.
16 godina
PlayStation 4

pisete gluposti. sve krivo pricate. u EU(europska unija) nema placanja niti carine niti pdv-a, nista. a izvan EU ide sljedece: do 20 eura nema placanja niti carine niti pdva, iznad 20 eura se placa pdv, a tek iznad 150 eura se placa i carina i pdv.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pisete gluposti. sve krivo pricate. u EU(europska unija) nema placanja niti carine niti pdv-a, nista. a izvan EU ide sljedece: do 20 eura nema placanja niti carine niti pdva, iznad 20 eura se placa pdv, a tek iznad 150 eura se placa i carina i pdv.

Ima PDVa kada se naručuje iz EU. Samo zavisi da li ćeš platiti onaj iz koje zemlje koje kupuješ ili hrvatski.  Kupi nešto na amazon.uk i vidjeti ćeš da će ti oni odmah zaračunati hrvatski pdv od 25%.

Evo vam primjer niže. Ove 4 funte je 25% PDV.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 21:18 (ROADRUNNER).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice