PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.468.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Službeni Sony dobavljač - Sancta Domenica će do kraja tjedna objaviti datum izlaska kod nas. Kako sad stvari stoje, najranije 12. mjesec.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

U EU smo i opet nas zaobilaze {#}. I mi smo narucili nas voucher isto ko ovi iz ovih zemalja. NOT FAIR AT ALL.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

od dosad najavljenih ps4 naslova kojom se najvise veselite?Moj osobni favorit je Division.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Lista PS4 igara koje ce biti dostupne do kraja ove godine:

Assassin's Creed 4: Black Flag (Blu-ray/digital)

Basement Crawl (digital)
Battlefield 4 (Blu-ray/digital)
Blacklight (digital)
Call of Duty: Ghosts (Blu-ray/digital)
Contrast (digital)
DC Universe Online (digital)
Doki-Doki Universe (digital)
DriveClub (Blu-ray/digital)
FIFA 14 (Blu-ray/digital)
Flower (digital)
Hohokum (digital)
Just Dance 2014 (Blu-ray/digital)
Killzone: Shadow Fall (Blu-ray/digital)
Knack (Blu-ray/digital)
Lego Marvel Superheroes (Blu-ray/digital)
Madden NFL 25 (Blu-ray/digital)
Minecraft (digital)
N++ (digital)
NBA Live (Blu-ray/digital)
NBA 2K14 (Blu-ray/digital)
Need for Speed: Rivals (Blu-ray/digital)
Pinball Arcade (digital)
Planetside 2 (digital)
Pool Nation Extreme (digital)
ResoGun (digital)
Skylanders: Swap Force (Blu-ray/digital)
Super Motherload (digital)
The Playroom (preinstalled)
Tiny Brains (digital)
Warframe (digital)
War Thunder (digital)
Watch_Dogs (Blu-ray/digital)

Nobody Cares!

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja se veselim killzone i fifa 14 :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sancta Domenica povukla PS4 vouchere iz prodaje.

Osobno još se dvoumim koju ću konzolu kupiti, ali od PS4 eks. najviše mi se sviđa KZ: SF.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Hojs kaže...

Sancta Domenica povukla PS4 vouchere iz prodaje.

Osobno još se dvoumim koju ću konzolu kupiti, ali od PS4 eks. najviše mi se sviđa KZ: SF.

ps4 svakako :)

12 godina
neaktivan

Zašto su povukli vouchere iz prodaje,ja sam se baš danas prijavio,još nisam dobio odgovor

17 godina
PlayStation 4

nije povukla nego ih je sve prodala(a nije ni cudo s obirom da su krenuli sa istim krajem 6mj. i samom odlicnom cijenom) , bdw ljepo sam prije par dana napisao kolko ih je malo ostalo -cuo sam da gmc ima jos malo pozurite  !

jer sljedeca narudjba je tek 3mj 2k15 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 20:25 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Pa te četvorke idu kao vruće kifle...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

aham ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zlatni23 kaže...

Zašto su povukli vouchere iz prodaje,ja sam se baš danas prijavio,još nisam dobio odgovor

Jer su ih očito prodavali na svoju ruku očekujući da će release date za nas biti kao i u ostatku svijeta, ali Sony je objavio da prvo izlazi u 32 zemlje među kojima mi nismo. Još se ne zna datum izlaska kod nas. Neki spominju 6.12. ove godine, drugi 2014. godinu. I nije točno da su svi primjerci prodani. Ostalo je još oko 1000 kom. Do kraja tjedna će Sancta Domenica objaviti datum izlaska kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 20:28 (Hojs).
17 godina
PlayStation 4

ja sam drugacije cuo al dobro , pa ako si uplatio i dobio povratne info. putem maila poslat ce ti za par dana..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sve sam do sad igrao na pc-ju pa nisam dobro upućen, nisam imao tricu, za online na play4  se sada plaća, a kakav je način plaćanja, daje se broj računa pri prijavi na psn ??? novi sam shvatite ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Sve sam do sad igrao na pc-ju pa nisam dobro upućen, nisam imao tricu, za online na play4  se sada plaća, a kakav je način plaćanja, daje se broj računa pri prijavi na psn ??? novi sam shvatite ?

Koliko znam, trenutno se PS Plus može kupiti u obliku bona ili bilo kojom karticom kojom kupuješ na internetu. Za paypal nisam siguran.

17 godina
PlayStation 4

da to se zove psn+ koji vec postoji za 3cu za par 100 kn osim multia dobiju se i igre par njih za vitu i ps3 odnosno ps4 koje nisu za bacait.. I tvoje su ali ne zauvijek tj moras psn+ obnovit da ih zadrzis..

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

znači stavit novce na tekući račun, nekih 60$, dat broj računa pri prijavi i miran sam godinu dana, oni će valjda odbijat svaki mjesec, ili će to biti neka druga jeb*da. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

znači stavit novce na tekući račun, nekih 60$, dat broj računa pri prijavi i miran sam godinu dana, oni će valjda odbijat svaki mjesec, ili će to biti neka druga jeb*da. 

Mislim da ne možeš direktno sa tekućeg, nego povežeš paypal account sa tekućim i onda preko paypala.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako kaze clan kod nas bi znaci moglo cak i u 2014. FUCK THAT :((((

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

pouzdana informacija iz gmca da dolazi u 11. mjesecu kod nas.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da cu ovo prednarucit. {#}

SpyGi je mato.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 11:36 (Gauta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nakon objave da BF4 na PS4 ide u 60 fps, sada hladan tuš i vijest da ipak nije 1080p nego 720p. Ništa previše strašno, ali ipak je razočaranje da već launch naslovi idu u 720p. Kakvo će stanje biti na X1, još nije poznato.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 13:23 (Hojs).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 14:03 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na BF-u se ipak dešava puno više stvari nego na KZ-u.

Uostalom, jednostavno je zahtjevniji, a znaš i sam da su ekskluzive uvijek korak ispred multiplatform naslova, kako vizualno tako i u izvođenju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Na BF-u se ipak dešava puno više stvari nego na KZ-u.

Uostalom, jednostavno je zahtjevniji, a znaš i sam da su ekskluzive uvijek korak ispred multiplatform naslova, kako vizualno tako i u izvođenju.

da isitna ipak je guerrilla jedan od developera koji je krojio ps4

14 godina
neaktivan
PlayStation 4
Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
This content is currently unavailable
http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
neaktivan

Sta je pisalo ako nam mozes reci. Danas ili sutra playstation hrvatska bi tribala objavit datum kod nas.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Taj gameshop u splitu se zaje****je da ce bit posebna okrugla verzija malo skuplja strcat vodu.. Dica povirovala kida san od smija nisu skuzili obicni sarkazam ko debilcinr.. Jeste vi preordali.. Ja cu ponedjeljak.. Sta mislite sta ce ici uz njega

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

Taj gameshop u splitu se zaje****je da ce bit posebna okrugla verzija malo skuplja strcat vodu.. Dica povirovala kida san od smija nisu skuzili obicni sarkazam ko debilcinr.. Jeste vi preordali.. Ja cu ponedjeljak.. Sta mislite sta ce ici uz njega

haha, svašta

ja sam preordao u santa domenici, a uz njega ide ovo: http://ps4daily.com/2013/06/the-contents-of-the-playstation-4-box-image/

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice