Playstation 2 ne ucitava igricu

poruka: 5
|
čitano: 11.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam problem, plejka mi ne zeli ucitat PES. Radila je normalno u srijedu, cetvrtak ali u petak nije htjela pokrenut. Pod stare dane je umala problema s ucitavanjem, trebalo je par puta pokusat da ss pokrene ali je uvijek na kraju uspijelo. Jucer sam je rastavio i malo pogledo i ono sto sam primjetio da je cudno je sljedece:kada nema cd-a laser svjetluca i onaj krug na koji se stavlja cd se normalno se vrti ali kada stavim gore cd on se jednom zavrti i onda vise nista. Jel bi mogo bit to problem? Ako ne jel zna netko o cem se radi i kako se to popravit da? Da li bi ciscenje s alkoholom rijesilo problem? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li probao staviti neku drugu igricu? Ako i ona napravi isto, probaj s alkoholnim ciscenjem. Ako ni to ne bude radilo bojim se da je citac krepao i da mozes izmoliti posljednu misu za svoju plejku {#} Ili je odnijeti kod servisera da ga zamijeni, samo neznam jeli jos gdje servisiraju PS2....

Ponosni ljevak (po ruci mislim xD)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E pa to je problem, nema ni jednu drugu igricu da probam. A daj mi reci koje dijelove da pocistim da ne zmrdam nesto? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Palo mi je nesto na pamet. Probaj stavit neki dvd/cd sa glazbom ili filmom, ako oni rade problem nije u citacu. A za ciscenje pogledaj ovaj video 

{#}

Ponosni ljevak (po ruci mislim xD)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ovako meni se upali ps2 slim i aktiviram one mikroprekidače i onda se laser pomakne do dvda i on se pocne vrtit i vrti se jedno 10,15 sekundi i onda stane i nista.

THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice