Molim pomoć,
Sinu sam naručio Switch 2.
Zanima me kako igre sa Switch 1, mogu igrati na 2. Da li treba imati pretpatu za njihov servis ili samo ubavim igru u konzolu i igram.
Hvala.
Sa pretplatom i ovisno o kojoj, imas dodatni sadrzaj. Dobijes emulatore i stare igre koje su i dan danas igrive.
Inace upiknes karticu i peglas ili kupis kljuc online pa ukucas te skines igru.
Moram priznati da otkad sam uzeo Switch 2, nisam upalio PS5 Pro. Probao sam u međuvremenu upaliti par PS5 igara, više onako na silu, ali moram priznati da me na PS5 više apsolutno više ništa ne zanima.
Igram na S2 Blasphemous (prešao prvi dio, završavam drugi dio) i Dusk i više se zabavljam nego na bilo kojoj PS5 AAA igri.
Moram priznati da mi je igranje indie igara na handheldu opet probudilo želju za igranjem koju sam praktički potpuno izgubio na PS5. Štoviše, odlučio sam dati sinu PS5 Pro i uzeo sam sebi njegov običan PS5 čisto ako se pojavi nešto zanimljivo, no sumnjam da će to biti slučaj.
Moram priznati da otkad sam uzeo Switch 2, nisam upalio PS5 Pro. Probao sam u međuvremenu upaliti par PS5 igara, više onako na silu, ali moram priznati da me na PS5 više apsolutno više ništa ne zanima.
Igram na S2 Blasphemous (prešao prvi dio, završavam drugi dio) i Dusk i više se zabavljam nego na bilo kojoj PS5 AAA igri.
Moram priznati da mi je igranje indie igara na handheldu opet probudilo želju za igranjem koju sam praktički potpuno izgubio na PS5. Štoviše, odlučio sam dati sinu PS5 Pro i uzeo sam sebi njegov običan PS5 čisto ako se pojavi nešto zanimljivo, no sumnjam da će to biti slučaj.
Apsolutno, igre su skroz zabavnije na Switchu. Nisam se još uspio poigrati s njim otkako ih imamo. Ali stigao mi je neki dan Donkey Kong Bananza, samo moram oteti klincima jedan Switch da mogu malo odigrati :-)
Ono što je loše je što se stvarno jako grebe ekran. Klinac ga drži 90% vremena u docku i ekran ima već par microscratcheva samo od stavljanja u dock (jer ga ne spušta okomito pažljivo). Ne vidi se normalno kad igraš, samo pod svjetlom.
I ja si nekako mislim da mi je možda najpametnije prodati PS5 pa tamo prema kraju godine kad će biti kraći dani uzeti Switch 2 i onda cca godinu dana imati samo njega. Donekle me interesira Ghost of Yotei, ali nakon toga nema baš nešto za što mi treba PS5.
Znaci jos godina dana switcha
Puno ljudi se žali na bateriju ali ja sam u startu očekivao da će to biti lošije nego Switch 1 s obzirom na 120hz ekran i puno jači hardver, pa nisam ni razočaran.

Apsolutno, igre su skroz zabavnije na Switchu. Nisam se još uspio poigrati s njim otkako ih imamo. Ali stigao mi je neki dan Donkey Kong Bananza, samo moram oteti klincima jedan Switch da mogu malo odigrati :-)
Ono što je loše je što se stvarno jako grebe ekran. Klinac ga drži 90% vremena u docku i ekran ima već par microscratcheva samo od stavljanja u dock (jer ga ne spušta okomito pažljivo). Ne vidi se normalno kad igraš, samo pod svjetlom.
Da, nažalost ovaj tvornički aplicirani screen protector je sranje. Ispod je staklo a jedina uloga protectora je da staklo zadrži u komadu u slučaju loma.
Kod mene se S2 igra isključivo u handheld modu pa zasad nemam takvih problema.