Nabavit cu modificiran xbox360 i igrat cu pirate. Medjutim nabavit cu tu i tamo poneku mp exluzivu pa me zanima ocu li je moc igrat preko xbox live
hvala
Nabavit cu modificiran xbox360 i igrat cu pirate. Medjutim nabavit cu tu i tamo poneku mp exluzivu pa me zanima ocu li je moc igrat preko xbox live
hvala
kad jednom modas konzolu mos se hebat tak svejedno oces polje igrat orginale il ne sam cekaj prvi banhamer
kad jednom modas konzolu mos se hebat tak svejedno oces polje igrat orginale il ne sam cekaj prvi banhamer
sad sam nesto citao, posto sam nov u xboxu :D nekontam neke stvari
Kupit cu arcade to jest nema puno memorije i tako to
Ocu li moc igrat nove igre ove red dead i to?
Ocu li ja morat instalirat igru na hdd da bi je igro, ili mogu samo ubacit cd i igrat a na hdd snimat samo save od igara
Hitno !!
arcade nema hard pa nemres instalirat igre. osim ak nekupis hard kasnije
mozes igrat nove igre ak updejtas konzolu prek xbox live. ak te banaju nemres vise na xbox live
cuo sam da se to moze updateat i preko usba ne samo preko xbox livea
I hoce li mi stopat igre ako neam hdd velik
jer mi je arcade
I kako ako ugradjivo hdd ocu li ja to moc rucno ili mi treba strucna pomoc
cuo sam da se to moze updateat i preko usba ne samo preko xbox livea
I hoce li mi stopat igre ako neam hdd velik
jer mi je arcade
I kako ako ugradjivo hdd ocu li ja to moc rucno ili mi treba strucna pomoc
jer namjeravam igrat igre kao sto su red dead redemption i splinter cell conviction
NE!S time jedino moze vratit opciju instaliranja igara na hdd ako oces maknut bann moras mjenjat key file maticne sto nema smilsla jel kosta ko nova maticna sto opet nema smisla jel kosta ko novi xbox,i ti kaj si pito oces moc igrat novije igrre bez harda da moci ces sad je pitanje dali ce ti trzat malo il ne