Kupovina PS3

poruka: 7
|
čitano: 5.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kupovina PS3

Zanimame par informacija o ps3

Zadnjih dana sam dosta proucavao ps3 po forumima i slicno jer bih kupio ps3

Imam vise dilema-neznam dali da kupim novi ili polovni.A vidim i ako kupim novi da nemogu bit 100 posto siguran da nije refurbished.Na sto moram paziti kod kupnje polovnog?

Sto je sa velicinom 120/160/320???Mislim da meni nece trebat puno prostora jer mislim samo igrat PES i odigrat pokoji bolji naslov poput GOW ili slicnih koji ce izać.

Ako kupim polovnog koji je jailbreak-an mogu li to ponistiti?

Postoji li alternativa joysticku od PS3?

Dali je cijena novog ps3 120 gb slim 2000 kn normalna jer sam vidio sponzorske oglase na njuskalu s tom cijenom?

Evo jedino u sto sam siguran da zelim slim zbog svih prednosti koje se spominju !

nadam se da ce netko dat detaljniji odgovor na ovih mojih ''par'' pitanja!

puartist
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupovina PS3
puartist kaže...

Zanimame par informacija o ps3

Zadnjih dana sam dosta proucavao ps3 po forumima i slicno jer bih kupio ps3

Imam vise dilema-neznam dali da kupim novi ili polovni.A vidim i ako kupim novi da nemogu bit 100 posto siguran da nije refurbished.Na sto moram paziti kod kupnje polovnog?

Sto je sa velicinom 120/160/320???Mislim da meni nece trebat puno prostora jer mislim samo igrat PES i odigrat pokoji bolji naslov poput GOW ili slicnih koji ce izać.

Ako kupim polovnog koji je jailbreak-an mogu li to ponistiti?

Postoji li alternativa joysticku od PS3?

Dali je cijena novog ps3 120 gb slim 2000 kn normalna jer sam vidio sponzorske oglase na njuskalu s tom cijenom?

Evo jedino u sto sam siguran da zelim slim zbog svih prednosti koje se spominju !

nadam se da ce netko dat detaljniji odgovor na ovih mojih ''par'' pitanja!

ovakoda ti odmah kazem....2200kn (ili 2100 nisam siguran) novi ps3 slim 160gb dođe...jako se isplati tolko sam ga ja platio...ni u kom slučaju ne kupuj običnu verziju ps3 nego slim ako kupujes na njuskalu probaj naci sa garancijom slima :)

ja ti inače nebi opce preporučio polovnog jer neki ljdi previše cijene svoj ps3 na njuskalu i tako...

i da,naravno da mozes maknuti jailbreak ako kupis jailbreakanog ali nemoj,jer ljdi koji prodaju jailbreakane cijene ih vise od obicnih a s obzirom da ti hoces maknut jailbreak bolje da kupis obicnog a ne jailbreakanog :)

vatefak is going on :D
15 godina
Kupovina PS3

Imaš Pemtium 4 PC? Kolko se razumiješ u računala i bolje je da kupiš PS3.Nadam se da ti nebude bio prekompliciran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Imaš Pemtium 4 PC? Kolko se razumiješ u računala i bolje je da kupiš PS3.Nadam se da ti nebude bio prekompliciran.

ahaha LOOL

mislim da ps3 nije za tebe ako kanis odigrati par igri kao sto si naveo...rađe si kupi nintendo wii ako hoces tu i tamo malo zabave :)

vatefak is going on :D
13 godina
neaktivan
Kupovina PS3

pemtium4 sam stavio iz zaje******,dosad sam imao ps1 i 2 tako se nemoj pravit pametan osim ako nemas konkretan odgovor.hvala

puartist
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bancic123 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

ahaha LOOL

dijete

15 godina
neaktivan
Kupovina PS3
Imam ti ja za prodat novi PS3 320 gb,ako si zainteresiran,javi se na PM.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice