Komponentni av kabel

poruka: 3
|
čitano: 4.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Komponentni av kabel

Pozdrav,

ovako otišao mi je hdmi izlaz na ps3 i čovjek u gmc servisu mi kaze da je popravak neisplativ jer se mora mjenjat cijela maticna ploca..pitam ja koja je alternativa i on mi preporuci kupnju komponentnog av kabela sa 5 cinceva i sve ce biti uredu..i sad ja odem potrazit malo taj kabel i obiđem sve ducane (chipoteka, tehnocentar, hama, megastore, algoritam, sony u masarykovoj, playstation ducan u avenue mallu) i nigdje nema tog kabela, cak mislim da nikad ga nisu ni imali..i sad mi je cudno da u cijeloj hrv nema tog glupog kabela, a vani ga ima (vjerojatno) u svakom ducanu..ovo e tja kabel ( http://www.techstufftrading.com.au/images/ps2comp.jpg ) pa e zanima jel itko zna di se moze kupiti??

Hvala na pomoci...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Komponentni av kabel

Čudno, ja sam takav kabel kupio baš u Algoritmu (RGB komponentni kabel - proizvođač je Logic3, cijena je po sjećanju bila cca 80-90 kn), a mislim da odgovara i isti takav kabel za PS2. Provjeri prije imaš li uopće takav priključak na TV-u - označen najčešće kao component ili YPbPr

Inače, probaj vidjeti u Playcomu ili Fidiii, oni znaju imati takvih kabela.

KaeR
15 godina
neaktivan
RE: Komponentni av kabel

Hvala ti puno, spasio si me..nema ga u playcomu ali ima ga u fidii i valjda jedini ducan gdje ima..hvala jos jednom..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice