Koju konzolu kupit

poruka: 50
|
čitano: 5.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

sad mi je ubrzo rodendan pa mislim neku konzolu kupit...uz to da icjena bude prihvatljiva pa akomi mozete pomoc...

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

ako se dvoumiš između boxa i plejke 3,imaš takvu temu tu: http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-360-playstation-3/30.aspx

ako ne,i/ili ako stojiš labavo s parama onda si uzmeš plejku2

ako očeš prijenosnu,onda ako ti je zabava važnija uzmeš 3DS,ili ak nemaš para DSi,a ako ti je važniji izgled igara(čitaj:grafika)i/ili voliš ozbiljnije igre,kupi si PlayStation Portable(PSP)Go ak očeš kupovat igre prek neta,ili ak očeš kupovat UMD diskove onda obični PlayStation Portable(PSP)...

P.S.nekome je prihvatljivo 800kn,a nekome 3.000 kn

i također ti dajem toplu dobrodošlicu na naš forum....

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 15:54 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koju konzolu kupit

ili uzmes wii i zabavljaj se koliko oces{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

ja bih rađe pričekao do izlaska wii u....a ne sad kupovat wii pa kad izađe wii u opet njega kupovat....al svak radi kak mu paše....

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 15:56 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koju konzolu kupit
master4games kaže...

ja bih rađe pričekao do izlaska wii u....a ne sad kupovat wii pa kad izađe wii u opet njega kupovat....al svak radi kak mu paše....

wii u? pa sta to nije dodatak za wii?? ali opet, softmodas wii i igraj sta oces, koliko oces

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

wii u dodatak za wii????????

to ti je isto kao da kažeš jel plejka3 dodatak ta plejku2....

Nintedo Wii U,ti je,tako reči,Nintendo Wii 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da dvoumim se izmedu boxa i pleyke 3 sad samgledao playstation 3 160 gb slim jel to sta dobro

15 godina
miho1951 kaže...

da dvoumim se izmedu boxa i pleyke 3 sad samgledao playstation 3 160 gb slim jel to sta dobro

a gle, dobro je obadvoje...da se mene pita ja bih si uzeo xbox jer te manje financijski zdere a i igre od microsofta prvo idu za xbox

14 godina
neaktivan
miho1951 kaže...

Ja bi uzeo PS3. 
I još uz dobru konzolu dobiješ i Blu-ray čitač :D

14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

samoda pitam jednu stvar na pleyki sta se mora instalirat igrica...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miho1951 kaže...

samoda pitam jednu stvar na pleyki sta se mora instalirat igrica...

NE! Ko ti je to rekao?

Samo ubaciš i igraš.

http://www.youtube.com/watch?v=hWCfm0EukkA
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

a je se trosi laser..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

Ja cu kupit Xbox 360 za kojih 20 dana.

Odlucio sam se za njega zato sto kada sam gledao specifikacije i razlike između PS3 i Xbox-a sam primjetio kako xbox sve zivo raspodjeljuje memoriju i pipleline-ove i to... uglavnom dosao sam do zakljucka da ce mi se vise isplatit uzeti Xbox 360 Elite jer ima 512MB DDR3 memorije koju djeli sa grafickom karticom dok PS3 ima 256MB DDR2 RAM-a i odvojenu memoriju na grafickoj kartici i clock je oko 700Mhz na memoriji a core clock oko 500 mhz dok je na PS3 core clock 550mhz na grafickoj kartici, oboje imaju procesore na 3.2Ghz ali mislim da PS3 ima 2 jezgre dok Xbox ima 3 jezgre i mislim da je Xbox 360 vise prodavanija konzola od PS3 sto mu daje prednost znaci da ljude vise zanima Xbox 360 i da ga se cesce koristi ali opet PS3 ima neke exkluzive od igrica koje se definitivno moraju probati i jako je tih dok gledas filmove na njemu za razliku od Xbox-a koji je dosta bucan (na small verziji je ovo popravljeno) i prednost na PS3-u je to sto ima bluray a to znaci da igrice sljedece generacije koje imaju vise gigabajta ce biti super zato sto imaju bluray dvd-i i po 25GB (bluray ima vecu brzinu citanja i pisanja) dok Xbox 360 sa dual layerima moze najvise imati 8GB prostora i to ga dosta ogranicava kod programiranja u buducnosti... Ja sam se okrenuo xbox-u vecinom zbog idealnog dijeljenja pipeline-ova između vertexa, shadera itd... mislim da je to bolji izbor za mene, za tebe bi rekao ovisno o tome sto vise volis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 17:27 (FrightMare).

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

jel bolji xbox ili play 3

0 4 hvala 0
15 godina
Koju konzolu kupit

kolko vidim na internetu se xbox lakše pokvari,jel to istina? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koju konzolu kupit

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-360-playstation-3/30.aspx

eto ti tema...

moj glas ide trojci zbog boljih exclusiva (bar meni)

0_o
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

Odlucio sam se za njega zato sto kada sam gledao specifikacije i razlike između PS3 i Xbox-a sam primjetio kako xbox sve zivo raspodjeljuje memoriju i pipleline-ove i to... uglavnom dosao sam do zakljucka da ce mi se vise isplatit uzeti Xbox 360 Elite jer ima 512MB DDR3 memorije koju djeli sa grafickom karticom dok PS3 ima 256MB DDR2 RAM-a i odvojenu memoriju na grafickoj kartici i clock je oko 700Mhz na memoriji a core clock oko 500 mhz dok je na PS3 core clock 550mhz na grafickoj kartici, oboje imaju procesore na 3.2Ghz ali mislim da PS3 ima 2 jezgre dok Xbox ima 3 jezgre i mislim da je Xbox 360 vise prodavanija konzola od PS3 sto mu daje prednost znaci da ljude vise zanima Xbox 360 i da ga se cesce koristi ali opet PS3 ima neke exkluzive od igrica koje se definitivno moraju probati i jako je tih dok gledas filmove na njemu za razliku od Xbox-a koji je dosta bucan (na small verziji je ovo popravljeno) i prednost na PS3-u je to sto ima bluray a to znaci da igrice sljedece generacije koje imaju vise gigabajta ce biti super zato sto imaju bluray dvd-i i po 25GB (bluray ima vecu brzinu citanja i pisanja) dok Xbox 360 sa dual layerima moze najvise imati 8GB prostora i to ga dosta ogranicava kod programiranja u buducnosti... Ja sam se okrenuo xbox-u vecinom zbog idealnog dijeljenja pipeline-ova između vertexa, shadera itd... mislim da je to bolji izbor za mene, za tebe bi rekao ovisno o tome sto vise volis.

LOL
A jesi glup majko draga.

Ugl uzmi onaj koji ti je ljepsi ili ps 3 ako ti se neda placat za x box liv. 

LoL acc THCJoshi
15 godina
Koju konzolu kupit

.

19 PS3
16 Xbox 360
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

Ako oćeš kupiti od mene Xbox 360 slim 250gb + Battlefield 1943 za 2000kn javi se..

Prodajem zbog selidbe u uz to što nemam vremena za igranje... Cijele dane gubim na rađenju web stranica.. Za detalje - pm

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da bi to ovisilo o korisniku ... kako ga cuvas, koliko ga koristis ... ali da cesto i ja cujem da se nekom pokvario Xbox jos pogotovo ovom liku:

lol :)

15 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

Mislim da bi to ovisilo o korisniku ... kako ga cuvas, koliko ga koristis ... ali da cesto i ja cujem da se nekom pokvario Xbox jos pogotovo ovom liku:

lol :)

To su se kvarile one stare konzole in 2004 godine.. Sa jasper i valhalla plocom nema takvih problema... Zasto se svi vracaju u proslost?

Maky
16 godina
neaktivan

Ah.. i naravno to.... xD

14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

ja imam xbox 360 i (imo) playstation 3, prodo sam pleyku zbg toga sto sam sve ige kupovo za xbox jer (vecina) ne sve igre malo bolje izgledaju i (bolji multi) na xbox 360

a na ps3 sam imo samo 5-6 igri (excluzive).Nije mi se to ispatilo pa sam prodo i kupio kinect.

xbox ima 100 %  superjorniji live servis neda mi se nabrajat ali svi vjerovatno znate da je bolji 

+  imas kinect +excluzive (alan wake geow,halo....)

tako da moj izbor je xbox 360+kinect

ali najbolje ti je stavit sve dobro od x360 i ps3 na papir i odabrat ono sta je tebi bolje{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 12:54 (xNoBle14).

3 0 hvala 0
15 godina
xNoBle14 kaže...

ja imam xbox 360 i (imo) playstation 3, prodo sam pleyku zbg toga sto sam sve ige kupovo za xbox jer (vecina) ne sve igre malo bolje izgledaju i (bolji multi) na xbox 360

a na ps3 sam imo samo 5-6 igri (expozive).Nije mi se to ispatilo pa sam prodo i kupio kinect.

xbox ima 100 %  superjorniji live servis neda mi se nabrajat ali svi vjerovatno znate da je bolji 

+  imas kinect +explozive (alan wake geow,halo....)

tako da moj izbor je xbox 360+kinect

ali najbolje ti je stavit sve dobro od x360 i ps3 na papir i odabrat ono sta je tebi bolje{#}

nisu explozive već excluzive {#}

14 godina
FrightMare kaže...

di si ti procito da ps3 ima 2 jezgre?

ti si na opasnim bobicama djete.

ps3 procesor ima 8 jezgri s tim da mu je jedna iskljucena

i ps3 ima 256 mb ddr5 koje kucaju brzinom 3.2ghz

17 godina
herc1988 kaže...

di si ti procito da ps3 ima 2 jezgre?

ti si na opasnim bobicama djete.

ps3 procesor ima 8 jezgri s tim da mu je jedna iskljucena

i ps3 ima 256 mb ddr5 koje kucaju brzinom 3.2ghz

PS 3 ima procesor s jednom jezgrom i ima 8 SPEova ( osmi je disablean zbog yielda ) a 6 mogu koristiti developeri, dok je sedmi rezerviran za OS.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
Koju konzolu kupit

a sta je to spe?psihicka jezgra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
herc1988 kaže...

a sta je to spe?psihicka jezgra

To ti je malo drugačije na Cellu, više možeš pročitati ovdje

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
Koju konzolu kupit

znam ja kaj je to

ps3 procesor radi tako da ima jednu glavnu jezgru koja daje zadace ostalim jezgrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju konzolu kupit

najvjerovatnije kupujem ps3 jer mi se to cini boljom konzolom

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice