Kako PS2 preko kompa spojit na internet?

poruka: 10
|
čitano: 9.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako buraz mi ima nećipirani PS2 i ima par originalnih igara i sada sam spojio ps2 i komp crosoverom i omogućio da se ps2 može spajat na net preko kompa sam sam se tu spetljo molim pomoć! HVALA UNAPRIJED!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako PS2 preko kompa spojit na internet?
a zašto bi spajo s kompom kad je jednostavnije iz modema/rutera jedan lan povuć do ps-a, a drugi kabal sa drugog porta ma komp i sve ti ima jednostavno net
16 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...
a zašto bi spajo s kompom kad je jednostavnije iz modema/rutera jedan lan povuć do ps-a, a drugi kabal sa drugog porta ma komp i sve ti ima jednostavno net

E problem je što je ruter u dnevnom a u dnevnom iz tv-a je stari zabranio da diram kablove koji su u tv uštekani jel svi utori su popunjeni na tv-u a na kompu imam samo port na mbo i spojen sam wirelessom na net!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
15 godina
neaktivan
a to je druha priča, e sad znam da je moguće al nisam doma pa neznam točno kako... a kake veze ima tv sa lan portovima i kabelima za net.. bk imaš mpr lcd onda jedan port ode na njega, ak imaš iptv ode jedan port al od onih namjenjeni tom.. i ti pse kak kažeš spajaš wlanom onda ti jedan post za ndt mora ostat akn ti ruter ima 4 porta
17 godina

Spoji PS2 sa kompom, i komp spoji na wireless, i onda idi u my connections i tu oznacis oba i desnom tipkom pa imas, ne znam tocno ,ali mislim da se zove "connection bridge" ili "network bridge", znaci da povezes te dvije konekcije i onda ces moci da PS2 na net.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
protjeran
goodye kaže...

Spoji PS2 sa kompom, i komp spoji na wireless, i onda idi u my connections i tu oznacis oba i desnom tipkom pa imas, ne znam tocno ,ali mislim da se zove "connection bridge" ili "network bridge", znaci da povezes te dvije konekcije i onda ces moci da PS2 na net.

E ja imam win7 i sve mi na hrv piše jel nisam baš englezer...HVALA!

16 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...
a to je druha priča, e sad znam da je moguće al nisam doma pa neznam točno kako... a kake veze ima tv sa lan portovima i kabelima za net.. bk imaš mpr lcd onda jedan port ode na njega, ak imaš iptv ode jedan port al od onih namjenjeni tom.. i ti pse kak kažeš spajaš wlanom onda ti jedan post za ndt mora ostat akn ti ruter ima 4 porta

Kako kakve? pa moram negdje sliku puštat!

15 godina
neaktivan
uzmi google translate pa prevedi jer je uećina u winsu doslovnn prevedena
17 godina

Za win 7 ne znam dok ne dodem kuci, ali prevod ti je "povezivanje mostom", pa potrazi.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako PS2 preko kompa spojit na internet?

ejj zanima me jos ako znas dali mi treba disc i adapter ili je samo ovako

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice