Evo ovako buraz mi ima nećipirani PS2 i ima par originalnih igara i sada sam spojio ps2 i komp crosoverom i omogućio da se ps2 može spajat na net preko kompa sam sam se tu spetljo molim pomoć! HVALA UNAPRIJED!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E problem je što je ruter u dnevnom a u dnevnom iz tv-a je stari zabranio da diram kablove koji su u tv uštekani jel svi utori su popunjeni na tv-u a na kompu imam samo port na mbo i spojen sam wirelessom na net!
Spoji PS2 sa kompom, i komp spoji na wireless, i onda idi u my connections i tu oznacis oba i desnom tipkom pa imas, ne znam tocno ,ali mislim da se zove "connection bridge" ili "network bridge", znaci da povezes te dvije konekcije i onda ces moci da PS2 na net.
Spoji PS2 sa kompom, i komp spoji na wireless, i onda idi u my connections i tu oznacis oba i desnom tipkom pa imas, ne znam tocno ,ali mislim da se zove "connection bridge" ili "network bridge", znaci da povezes te dvije konekcije i onda ces moci da PS2 na net.
E ja imam win7 i sve mi na hrv piše jel nisam baš englezer...HVALA!
Kako kakve? pa moram negdje sliku puštat!
Za win 7 ne znam dok ne dodem kuci, ali prevod ti je "povezivanje mostom", pa potrazi.
ejj zanima me jos ako znas dali mi treba disc i adapter ili je samo ovako