Kako kupit mapu za COD BO za PS3?

poruka: 4
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Igrao bi dodatne mape koje se nude za COD BO preko ps store-a ,pa me kako ih kupit. Vidim ovo jednostavno Buy i vjerojatno traže broj kartice kao i ostali on-line dućani. Cijena piše u kunama ,a primaju nekakve druge kartice kao recimo Visa. Kako onda to naplaćuju ? I još me zanima kad skinem mape ,a danas sutra mi recimo rikne hard ili nešto drugo dal' imam pravo opet na te mape tj.ponovo ih skinut ili ih moram ponovo platit? Koliko znam na STEAM-u si mogao više pita dowloadat igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bump !

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako kupit mapu za COD BO za PS3?
Danguba kaže...

Igrao bi dodatne mape koje se nude za COD BO preko ps store-a ,pa me kako ih kupit. Vidim ovo jednostavno Buy i vjerojatno traže broj kartice kao i ostali on-line dućani. Cijena piše u kunama ,a primaju nekakve druge kartice kao recimo Visa. Kako onda to naplaćuju ? I još me zanima kad skinem mape ,a danas sutra mi recimo rikne hard ili nešto drugo dal' imam pravo opet na te mape tj.ponovo ih skinut ili ih moram ponovo platit? Koliko znam na STEAM-u si mogao više pita dowloadat igru.

Ja mislim da uzimaju normalno, provjeriš kod njih dal uzimaju Visu (vjerovatno da.)
Bilo što da kupiš s PSN-a ti se veže s tvojim acc-om,ako ti rikne hard opet skineš i to je  to.

17 godina
neaktivan

Ok, sve jasno.

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice