Jeli moguce ikako izaci iz igre bes ps3 dugmeta na joysticku.Jer imam drugi joystick na kojem ga nema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
A odlicno, nisu mogli jos koju tipku staviti na konzolu! A nista hvala na odgovorima
Izaci iz igre.. quit
Izaci iz igre.. quit
nije ni tebi lako
Izaci iz igre.. quit
nije ni tebi lako
? Sta to znaci -.-
ma kako će izaći iz igre na ps3 ??? nije to pc..isključi ps3 pa si izašo..šta je s tobom..
Da sto to znaci
ma kako će izaći iz igre na ps3 ??? nije to pc..isključi ps3 pa si izašo..šta je s tobom..
Ti imas PS3 uopce?
Ugasi i ti PC pa si izasao iz igre sta ne?
A Leđo imam i ja jedan takav, ali sam ga se rijesio jer takoder nisam mogao izlazit nego na drugi joystick a i nije radio u 1/3 igara, pa sam ipak na kraju nabavio original
Pa da to i pitam......jbg morat cu i ja nabaviti original jer mi se bas neda gasit svaku put ps3 samo da bi izasao iz igre......a bzvz samo da moramo kupovat original joysticke
Ti nemas nijedan original joystick?
Kako to da nemas, nabavi barem jedan xD
Stvarno glupa tema...
Zasto pobogu ne nabavis original joystick i kako to da ga nisi dobio s ps3? Inace, samo izbaci blu-ray van i izaci ce ti iz igre.
Ma nije moj ps3.Prijatelj mi otisao na ekskurziju i posudio meni ps3 a nije mi da original joystick nego neki drugi pa me samo zanimalo jel se moze ikako bez njega.
A nista morat cu do njega pa mu starcima reci da mi je reka da ga uzmem....a nisam ni siguran jel mu kod kuce.
pa samo stini gum ps3 da izbacis disk van i vratit ce te u XMB
Ali opet se preporuca da prvo izade iz igre prije nego sto se vrati u XMB.
Zasto da rizikuje i 1%?
A posebno ga gasit stalno, moze mu samo nastetiti
Pa da najvise zbog toga me zanimalo
Ma ima rizika, isto kao sto ima rizika kad nestane struje ili kad se resetira PS3, skupa je to igracka na kojoj postoji 300 mogucih errora koji opet nisu tako rijetki, svasta bude
Ma kakav rizik od izbacivanja diska? O čemu vi pričate? Kad stisneš tu tipku on napravi sve kao i da si normalno izašao iz igre i uz to izbaci disk. Šta mu može biti?
Ali opet se preporuca da prvo izade iz igre prije nego sto se vrati u XMB.
Zasto da rizikuje i 1%?
A posebno ga gasit stalno, moze mu samo nastetiti
Pa što s tim nije njegov boli ga briga lol!!