Ovako. Znam da PS3 koristi samo originale, ali sam čuo da (Pošto ima hard disc) se može instalirati original igra i može se igrati bez CD. Znaci ja mogu posuditi igricu od frenda instalirati i igrati bez CD-a?? Dali je to istina?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naravno da se može, ovisi kolko mjesta imaš tj dal imaš hard od 40 , 60 ili 80 gb
Ja to inače ne prakticiram jer puno igri mi prolazi kroz ps3 pa nebih imao previše koristi od toga, jedino što sam napunio hard sa pjesmama
MA KAKO MOZES TAKO LAGATI,ti gluposti govoris,i nemas PS3,jer svi koji ga imaju znaju da se na ps3 NE MOGU(mislim mogu ali svejedno mora biti disc unutra jer ta instalacija je kod nekih obavezna a sluzi samo za brze ucitavanje) instalirati igre i igrati ih bez BD-a...
I NE SIRI LAZI PO FORUMU
Ja imam PS3 i neznam da se može igra skinut sa dvd-a i stavit na hdd pa igrat bez dvd-a. Imam iskustvo sa kupovinom igre online preko nekog sony stora ili nesto tako slicno (rodica iz Canade ima otvoren account) Tako sam skinuo tekken i stoji mi na PS3 bez dvd-a.
Znaci kupio si igru online i možeš ju normalno igrati??
Da kupio sam je online i sad je na hdd, imas je pravo skinut 5 puta kad je kupiš.
Nije istina
Neke igre se samo instaliraju kao recimo Saints Row 2 da se brže load-aju ali ju moraš igrat s Blu rayem unutra
Nije istina
Neke igre se samo instaliraju kao recimo Saints Row 2 da se brže load-aju ali ju moraš igrat s Blu rayem unutra
To sto si ti skinuo je bila igra sa PSNa (Playstation Network) za one koji neznaju (a ima ih puno) to je slicno Steamu.
Na njemu se mogu naci demo igre,cijele igre,teme,wallpaperi i traileri.
A sto se tice topica vecina igara trazi instalaciju zbog toga sto igra onda brze ucitava teksture i sl.Jos nema (i nece ni bit) igre koja ce se instalirat preko Bluraya i on vise nece biti potreban do sljedece instalacije...
Evo sad ja imam pitanje jer cu mozda kupit PS3 sa jos jednim kontrolerom i 23 igre Kako se igre sacuvaju? Je li ima memorijska kartica ili na HDD (planiram kupit PS3 80GB debeli ^^)?
Ja igro mozes spremit na Hard Disk ako imas jailbreak ... ili ako je skines sa PSN
Meni je tetka dala mikser ?!?!?!!??!?!