Instalacija igara PS3?!

poruka: 14
|
čitano: 34.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija igara PS3?!?!
pitanje

Ovako. Znam da PS3 koristi samo originale, ali sam čuo da (Pošto ima hard disc) se može instalirati original igra i može se igrati bez CD. Znaci ja mogu posuditi igricu od frenda instalirati i igrati bez CD-a?? Dali je to istina?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Instalacija igara PS3?!?!

naravno da se može, ovisi kolko mjesta  imaš tj dal imaš hard od 40 ,  60 ili 80 gbCool

Ja to inače ne prakticiram jer puno igri mi prolazi kroz ps3 pa nebih imao previše koristi od toga, jedino što sam napunio hard sa pjesmamaNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
protjeran

MA KAKO MOZES TAKO LAGATI,ti gluposti govoris,i nemas PS3,jer svi koji ga imaju znaju da se na ps3 NE MOGU(mislim mogu ali svejedno mora biti disc unutra jer ta instalacija je kod nekih obavezna a sluzi samo za brze ucitavanje) instalirati igre i igrati ih bez BD-a...
I NE SIRI LAZI PO FORUMU

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina

Ja imam PS3 i neznam da se može igra skinut sa dvd-a i stavit na hdd pa igrat bez dvd-a. Imam iskustvo sa kupovinom igre online preko nekog sony stora ili nesto tako slicno (rodica iz Canade ima otvoren account) Tako sam skinuo tekken i stoji mi na PS3 bez dvd-a.

A.D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Znaci kupio si igru online i možeš ju normalno igrati??

16 godina
Instalacija igara PS3?!

Da kupio sam je online i sad je na hdd, imas je pravo skinut 5 puta kad je kupiš.

A.D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije istina

Neke igre se samo instaliraju kao recimo Saints Row 2 da se brže load-aju ali ju moraš igrat s Blu rayem unutra

16 godina
Magnum1654 kaže...

Nije istina

Neke igre se samo instaliraju kao recimo Saints Row 2 da se brže load-aju ali ju moraš igrat s Blu rayem unutra

Ako mislis na moj post da nije istina onda grijesis. Ja znam da sam posao preko PS3 na net i skinuo tekken i sad igramo svaku vecer za razonodu direktno sa hdd-a. Nemam Blue ray unutra.
A.D.
16 godina
neaktivan

To sto si ti skinuo je bila igra sa PSNa (Playstation Network) za one koji neznaju (a ima ih puno) to je slicno Steamu.
Na njemu se mogu naci demo igre,cijele igre,teme,wallpaperi i traileri.
A sto se tice topica vecina  igara trazi instalaciju zbog toga sto igra onda brze ucitava teksture i sl.Jos nema (i nece ni bit) igre koja ce se instalirat preko Bluraya i on vise nece biti potreban do sljedece instalacije...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 22:43 (GreyFox).
14 godina
neaktivan
Instalacija igara PS3?!

Evo sad ja imam pitanje jer cu mozda kupit PS3 sa jos jednim kontrolerom i 23 igre {#} Kako se igre sacuvaju? Je li ima memorijska kartica ili na HDD (planiram kupit PS3 80GB debeli ^^)?

M1K@$
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Instalacija igara PS3?!

Ja igro mozes spremit na Hard Disk ako imas jailbreak ... ili ako je skines sa PSN

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Instalacija igara PS3?!
Trebam pomoc kupio sam telefon ono kao preko tele2 i dobio poklon sony od 12GB koji uopste bema hard drive znaci prazno je al to nidam video odma pa sam ja kupio prenosni hard disk koji kazu navodno moze i na sony ali kad ga ubacim i prebacim sve na njega on i dalje instalira igre na sony a instalacija se ne moze prebacit pa imam pitanje kako da prebacim mesto instaliranja?? Unapred hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Instalacija igara PS3?!

Meni je tetka dala mikser ?!?!?!!??!?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Instalacija igara PS3?!
To ti je digitalna igra koju kupis i dobijes kod ukucas ili ako si ulogovan sa tim accountom samo otvoris je u meniju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice