Ajd' ne seri, znas da sam mislio da ga ne bi uzeo ni da mi ga besplatno daaju.
aj šta se bahatiš. Znam šta si mislio.
Ajd' ne seri, znas da sam mislio da ga ne bi uzeo ni da mi ga besplatno daaju.
aj šta se bahatiš. Znam šta si mislio.
ee..nisam htio otvorit novu temu pa da pitam koju mi igricu preporučujete da kupim,mislio sam kupiti Uncharted serijal,ali ne znam jeli to pametna odluka,a mislim za vas da ste iskusni u tome pa evo...(oprostite ako je glupo.. ://)
ee..nisam htio otvorit novu temu pa da pitam koju mi igricu preporučujete da kupim,mislio sam kupiti Uncharted serijal,ali ne znam jeli to pametna odluka,a mislim za vas da ste iskusni u tome pa evo...(oprostite ako je glupo.. ://)
Uncharted 2 je odličan! A sad ga možeš jeftino nabavit tako da... Go for it!
da uzmem samo dvojku ili i drake s fortune?
da uzmem samo dvojku ili i drake s fortune?
I jedinica je odlična, ali dvojka je naravno bolja. Nabavi obje.
EDIT:
evo jedinice: http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Action-Adventure-Adventure/Uncharted-Drakes-Fortune-Platinum/~r335999/?s=uncharted&d=1z13mmt
evo dvojke: http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Action-Adventure-Adventure/Uncharted-2-Among-Thieves/~r342099/?s=uncharted&d=1z13mmt
Došo mi Uncharted 2 prije neki dan stvarno je dobra igrica.E ne želim otvarati novu temu pa da pitam ovdje.
Ima li netko PS Network?Ako ima neka me doda ili nek mi da svoj nick pa ću ga ja dodat.
nick: ghlord12
Najviše online igram CoD4,Red Dead Redemption,PES 09,GH Metallica.