Final Fantasy VII Remake?

poruka: 9
|
čitano: 3.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi, tko je igrao igru FFVII, nek' se javi i nek' kaže što mu je na pameti o remakeu te igre. Osobno, bio bih vrlo, VRLO sretan da to i naprave. Animacije, zvukovi, sve implementirano iz stare igre u novu najnovijim tehnologijama, ali da se originalnost ne izgubi i da se ništa ne mijenja (to bih doživio kao uvredu toj igri i svim njezinim obožavateljima, ali pošto to rade Japanci, ne brinem se previše; oni su perfekcionisti, a s ovime bi remek-djelo ponovno napravili i stvorili nastavak legende).Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina

To bi bilo odlično! Žao mi je što nema FF serijala na Pc-u, FF 8 i FF 9 su mi bili prvi rpg-ovi koji sam igrao.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Final Fantasy VII Remake?
boxer kaže...

To bi bilo odlično! Žao mi je što nema FF serijala na Pc-u, FF 8 i FF 9 su mi bili prvi rpg-ovi koji sam igrao.

iskreno, mene i nije dojmio bas ff8,ni ff9, ali zato ff7 je legenda nad legendama...priča, dugotrajnost...ma milina...
prek ljet anamjeravam nabaviti ps2 (posudit od frenda) pa da odigram ff12
u svakom slučaju..najdraža  igra koju sam ikada igrao....
Psssssst Zecovi spavaju
17 godina

Pronasao sam na Gamespotu da ima FF VIII za PC.

Inace prije par dana sam procitao da ce FF XIII koji je u izradi iskoristavati puni potencijal PS3 konzole, te ce tako biti prva igra koja ce potpuno iskoristavati PS3 hardware.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Inace prije par dana sam procitao da ce FF XIII koji je u izradi iskoristavati puni potencijal PS3 konzole, te ce tako biti prva igra koja ce potpuno iskoristavati PS3 hardware.

postoji i VII za pc (gamespot) samo što niej tako dobra kao za ps.
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
17 godina
Raving Rabbid kaže...
boxer kaže...

postoji i VII za pc (gamespot) samo što niej tako dobra kao za ps.
 To sam znao otprije, ali nisam znao da ima FF VIII za pc.
16 godina
neaktivan

bilo bi dobro da se napravi FF VII remake za sony 3 možda bi se knzola bolje prodavala jer sedmica za sony 1 jednostavno super

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

bilo bi dobro da se napravi FF VII remake za sony 3 možda bi se knzola bolje prodavala jer sedmica za sony 1 jednostavno super

ps3 se sasvim dobro prodava. a to što ju u hrvatski ima mali broj je zbog igra koje koštaju fala bogu 500-600 kn
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant Trenutno igram: The Witcher, Bioshock, Mirrors Edge AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
14 godina
neaktivan

Vrijeme je da se tema digne iz mrtvih.

Ououo sedam nam se vratio

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice