Pozdrav zanimame di mogu kupiti u HR OnLive?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma imam dosta brz net (Ak nema di u HR Kupiti ima li negdje vani (samo mi nemoj dati E-Bay JBT :D)
EDIT:Ako ga se zelis rjesiti mozes meni prodati :D!!!
(Ukoliko si zaenteresiran posalji mi ponudu na PP(PM))
A evo tek sam sad malo cito on jos nije izaso (Zna neko mozda kad otprilike izlazi?)
Ma nemora on u HR izaci nek izadje u SLO-IT pa cu otici dotamo i kupiti :D samo neka izadje!!!
Ti možeš uređaj kupit i u SADu, ali ti usluga neće radit. Nije to kao PS ili Xbox...
Ma znam da ide to preko interneta nego sam mislio da ce nasa MAX Veza biti dovoljna za tu konzolu :D!
Nije to koznola, to je sender/reciever. ma to je govno iskreno. daj zamisli, igra se izvodi na nekom tamo serveru, vjerojatno u americi. ko će ovuda postavljat onlive servere. katastrofa. sumnjam da će ikad zaživit
Ideja je dobra (Amerika/EU/Kina/Japan) bi moglo zazivjeti ali na Balkanu CISTO SUMNJAM :D!!!
Meni je bas super ta stvarcica :D!!!
pa naravno, tamo di ima optike to bi moglo funckionirat, ali ovdje? malo sutra
budimo realni. OnLive ce bit pun laggova i bugova. Ipak, server je smjesten negdje u americi, Bogu iza nogu, odnosno preko 8000 kilometara od Hrvatske, zato ce biti laggova. Pretplata ce biti oko 15 dolara(oko 80 kuna). Ne znam da li igrate COD4 ili bilo koji drugi Call of Duty, ali ako ste igrali multiplayer na nekom americkom serveru, onda Vam ping nije isao ispod 70(barem meni). Tako ce OnLive biti cisto shit, a usput moras kupit neki joystick kako bi mogao igrat ITD....