"Cybercaffe" na PS3

poruka: 7
|
čitano: 2.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
"Cybercaffe" na PS3

Pozdrav ekipi...

Iz naslova se vjerujem ne može zaključiti koji je moj problem pa evo detaljnije objašnjenje.

Naime, imam igraonicu sa 10 računala i 2 PS3. Na računalima je inslatiran Cybercaffepro i preko njega ide kontrola igranja na pojedinim računalima.

Budući da ja ne radim u igraonici nego imam dvojicu momaka koji su tu zaposleni, korištenje i igranje na PS3 ide isključivo na povjerenje.

Zanima me postoji li nešto slično cybercaffeu što bi moglo poslužiti za PS3 ili postoji li kakav način umrežavanja PS3 sa računalom pa da kontrola ide preko računala?

Dajte mi neki savjet molim vas.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: "Cybercaffe" na PS3

probaj nesto pod parental control al nzn dali postoji neko vremensko ogranicenj.A sta ti ta dvojica rade imaju sat pa nek gledaju kad ovaj sjedne kad zavrsi gotovo.

Marilyn Manson
16 godina
neaktivan

Pa problem je u tome što će ta dvojica naplatiti igranje i staviti novce u svoj džep...

Ta kontrola mi treba zbog njih dvojice a ne zbog ostalih :)

15 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Pa problem je u tome što će ta dvojica naplatiti igranje i staviti novce u svoj džep...

Nadji povjerljive ljude i to je to, ili imaj samo PC igraonicu jer ako ti neradis tu onda te stvarno mogu prevarit

LoL acc THCJoshi
17 godina
marko227 kaže...

nista kemeru pa kad vidis da to naprave otkaz mu samo spicis pa ce se naucit ovaj drugi pameti nebude im vise palo tak nes napamet

Marilyn Manson
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nadji povjerljive ljude i to je to, ili imaj samo PC igraonicu jer ako ti neradis tu onda te stvarno mogu prevarit

Tko je danas od povjerenja?? Danas ne možeš ni sam sebi vjerovati, tako da ti od toga nema ništa.

Kameru sam namjeravao i postaviti kao neko rješenje ali bi više volio ako ima nešto u obliku "cybercaffe" softwarea i nečeg sličnog...

17 godina

zaboravi ps3 os je zatvoren os i nemozes na njega stavit nista takvog

Marilyn Manson
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice