Wiki od stickyja

poruka: 7
|
čitano: 1.245
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wiki od stickyja

Postoji li mogućnost dodavanja nekakvog wikija, u koji bi se na jednom mjestu složili tekstovi koji sada postoje u obliku stickyja, te recimo reviewovi iz(primjerice) Vodiča za odabir slušalica, da se ne zatrpa tema sa komentarima...?
Da postoje poddijelovi, hardver, softver, multimedija, pa pod hardverom upute za otklanjanje BSOD grešaka, lista programa za testiranje hardvera... pod softverom upute za instalaciju OSa, lista besplatnog softvera sortiranog po vrsti, ne više od dva-tri unosa...
Ili je to prekomplicirano? :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Wiki od stickyja

Ovo bi bilo dobro i korisno,po meni. Uzet MediaWiki, instalirat ga na server,i dodati opciju da forumaši mogu unositi postove.

1 0 hvala 0
17 godina
Wiki od stickyja

Ali samo odobrene, ne sad što kome padne na pamet. Mislim da bi moderatori mogli sudjelovati u odobravanju - jer vidim da ima dosta društveno korisnih postova i threadova, no ostanu zagubljeni u moru ostalih postova.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Wiki od stickyja

Svakako podržavam!

Ali moderi su izgleda uzeli godišnji.

Pranja je iznio ideju o Modding podforumu koja je "zakonski" prošla, ali ju ne provode.

Na twitteru, svi živi moderatori spamaju, a ovdje ništa ne rade {#}

(šala).

http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Wiki od stickyja
Father_Dougal kaže...

Postoji li mogućnost dodavanja nekakvog wikija, u koji bi se na jednom mjestu složili tekstovi koji sada postoje u obliku stickyja, te recimo reviewovi iz(primjerice) Vodiča za odabir slušalica, da se ne zatrpa tema sa komentarima...?
Da postoje poddijelovi, hardver, softver, multimedija, pa pod hardverom upute za otklanjanje BSOD grešaka, lista programa za testiranje hardvera... pod softverom upute za instalaciju OSa, lista besplatnog softvera sortiranog po vrsti, ne više od dva-tri unosa...
Ili je to prekomplicirano? :)

Jako dobar prijedlog. Ja sam razmišljao o stranici za tutoriale, na kojoj bi se skupljali svi napisani na forumu. Bilo bi idealno da se to može automatizirati, ali nisam siguran da bi to lako izveli (a to odmah znači i - spora realizacija).

Ivan_hacker kaže...

Ovo bi bilo dobro i korisno,po meni. Uzet MediaWiki, instalirat ga na server,i dodati opciju da forumaši mogu unositi postove.

Ovo je grozno ružno... {#}

sudy_freak kaže...

Svakako podržavam!

Ali moderi su izgleda uzeli godišnji.

Pranja je iznio ideju o Modding podforumu koja je "zakonski" prošla, ali ju ne provode.

Na twitteru, svi živi moderatori spamaju, a ovdje ništa ne rade {#}

(šala).

To je moja krivnja! Jednostavno sam prezauzet ovih dana i nikako da to sredim. Finiš je Buga, pa kada mi prođe ta ludnica... Isprika svima zbog sporosti (moje)!

...
17 godina
Wiki od stickyja

Ideja je da se napravi mogućnost da se upiše tekst, no da se mora odobriti od strane recimo trojice moderatora, koji bi dozvolili objavljivanje teksta u određenom dijelu.
Tako da tekst može poslati svatko, no mora se odobriti. Također, izmjene moraju biti odobrene od strane centralnog komiteta od barem četiri moderatora i desetoro korisnika.
Ili kako već bude shodno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wiki od stickyja
Miro kaže...
Ivan_hacker kaže...

Ovo je grozno ružno... {#}

Nisam ja rekao da je to najbolje rješenje,nego najjednostavnije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice