Jedno pitanje - koliki je problem implementirati opciju da editor pukne warning da zatvaramo tab sa novom porukom na forumu a nismo kliknuli na pošalji? Ili barem na "Resetiraj" i "Odustani" jer mi se već par puta dogodilo da zahvaljujući "preciznom" trackpadu ili sličnoj gluposti obrišem kilometarski post sa 5-6 linkova? Vjerujem da se to mnogima dogodi, pogotovo ako imaju podosta otvorenih tabova pa ovaj sa novom porukom nedužan nastrada.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi zgodno ali nije potrebno.
taman sam krenuo pokrenuti novu temu ali onaj fičer "slične teme" mi je ponudio ovu temu, kad gle stvarno, to je to
bilo bi dobro da prije zatvaranja taba u kojem je otvoren editor iskoči upozorenje slično ovome
jer kolko puta mi se dogodilo, a siguran sam i drugima, da greškom zatvorim tab u kojem sam pisao post
..
jer kolko puta mi se dogodilo, a siguran sam i drugima, da greškom zatvorim tab u kojem sam pisao post
-ništ' od tog.. jer:
post koji nije plahta je nevažan, a s takvim ti se to desi 'samo jednom' (više nikad, jer tad pripaziš). Kome se desi više puta, ne pomaže editor, treba stručniju pomoć..
-btw, živio editor!! najbolji na ovim prostorima a i šire..