Upozorenje prije zatvaranja taba

poruka: 4
|
čitano: 4.113
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Jedno pitanje - koliki je problem implementirati opciju da editor pukne warning da zatvaramo tab sa novom porukom na forumu a nismo kliknuli na pošalji? Ili barem na "Resetiraj" i "Odustani" jer mi se već par puta dogodilo da zahvaljujući "preciznom" trackpadu ili sličnoj gluposti obrišem kilometarski post sa 5-6 linkova? Vjerujem da se to mnogima dogodi, pogotovo ako imaju podosta otvorenih tabova pa ovaj sa novom porukom nedužan nastrada.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Bilo bi zgodno ali nije potrebno.

The world is just illusion

1 10 hvala 0
16 godina
neaktivan

taman sam krenuo pokrenuti novu temu ali onaj fičer "slične teme" mi je ponudio ovu temu, kad gle stvarno, to je to

bilo bi dobro da prije zatvaranja taba u kojem je otvoren editor iskoči upozorenje slično ovome

jer kolko puta mi se dogodilo, a siguran sam i drugima, da greškom zatvorim tab u kojem sam pisao post

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

4 0 hvala 0
16 godina
Re: Upozorenje prije zatvaranja taba
jurluk kaže...

..

jer kolko puta mi se dogodilo, a siguran sam i drugima, da greškom zatvorim tab u kojem sam pisao post

-ništ' od tog.. jer:

post koji nije plahta je nevažan, a s takvim ti se to desi 'samo jednom' (više nikad, jer tad pripaziš). Kome se desi više puta, ne pomaže editor, treba stručniju pomoć..{#}

-btw, živio editor!! najbolji na ovim prostorima a i šire..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice