Ultradilema -edit ili dupli post? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.672
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ultradilema -edit ili dupli post?

Odlucio sam, necu vise da drzim ovo u sebi.

Pitam sve korisnike, a nadam se i odgovoru visih ljudi.

Situacija je sljedeca, zustra rasprava u  Sto se dogadja s nasim drustvom  (iako mi pravilnije zvuci  Sto se desava nasem drustvu).

Jedni raspravljaju o starici koju je udario nasilnik drugi o istospolnom spolnom opcenju.

Sad se desi problem. Ja napisem post o bakici, jako dug i lijep, s kojim se mnogo ljudi slaze, ali vidim da je (s)izgoreo za-flame-ao odmah iznad mog post-a. Zelim da napisem nesto u stilu opakog homofoba, s cim se mnogi ne bi slozili pa ne moze ici u tekst s bakicom. Sta da radim?

Ukoliko napisem novi post izgledati ce ruzno i biti ce dupli, a ukoliko edit-ujem stari doci ce do pometnje (znam da se dupli post-ovi tolerisu ukoliko su post-ovi razumni).

[Situacija je hipotetska i svaka veza sa stvarnim likovima je slucajna.]

Da li se vama ovo desi i kako vi ovo rjesavate?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 17:04 (Mentalist).
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Ultradilema -edit ili dupli post?
sorry stari, al ti stvarno moras otic van i popit pivo!
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan
Ultradilema -edit ili dupli post?

nemora, ovo je ipak zemlja gdje smiješ raditi što hoćeš dok ne kršiš zakon itd, @mentalist, perjaj po double postovima, ko ga šiša, nekako ipak moraš izraziti svoje mišljenje

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 17:19 (munjovoz).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ultradilema -edit ili dupli post?
Mentalist kaže...
kako vi ovo rjesavate? 

Rješavamo tako da isključimo računalo na par sati i odemo udahnuti svjež zrak.

Postoji opcija za uređivanje posta i koristi je. Nitko ti neće zamjeriti dupli post ukoliko on ima smisla.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice