Prvi prijedlog je da se riješi očajno upravljanje stranicama na ovom forumu tj. dolaženje na neku određenu stranicu. Ako želim u nespavalicama koja ima skoro 600 stranica pročitati nešto na 200 stranici trebao bi sat vremena klikati po odabiru stranice jer se pomiču linkovi za samo 3 stranice.
Ja imam 2 ideje kako to bi se to moglo realizirati: kao na ostalim forumima su preskoci od 10 ili više stranica ili kada se klikne na točkice pojavi okvir (kao s fotografijama) s linkovima na ostale stranice (pogledajte sliku - znam da je loša ali može vam poslužit kao ideja ako želite to realizirati).
Drugi je da se napravi spremište za poruke (najdraže poruke). Neke poruke imaju korisne savjete i željeli bi bilo kada vidjeti ih. Teme koje pratim pomažu ali što ako ta tema ima 10 ili puno više stranica - teško je naći taj post koji vam treba.
Spremište za neke file-ove. Umjesto da razne skripte, slike ili drugo stavljamo po različitim hosting servisima ili kopiramo kodove u kilometarske postove (makar ima upload slika primjećujem da se masu puta traže original slike u temi vaš desktop). Ne treba biti nešto puno mjesta: 3 ili 5 MB po useru je dovoljno za masu stvari (po meni).