- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ljudi, ja vas ne kužim.
Imate opciju teme koje pratim. Možete sve to tamo i imate potpunu kontrolu nad temama.
Svako toliko netko dođe s takvim nekakvim prijedlogom, koji od "Teme u kojima sudjelujem" pokušava napraviti "Teme koje pratim". Čemu? Već imate te opcije...
A ako već sada koristite teme u kojima sudjelujem, da ih sve prebacite u teme koje pratim vam treba maksimalno 15 minuta...
Pa ljudi, ja vas ne kužim.
Imate opciju teme koje pratim. Možete sve to tamo i imate potpunu kontrolu nad temama.
Svako toliko netko dođe s takvim nekakvim prijedlogom, koji od "Teme u kojima sudjelujem" pokušava napraviti "Teme koje pratim". Čemu? Već imate te opcije...
A ako već sada koristite teme u kojima sudjelujem, da ih sve prebacite u teme koje pratim vam treba maksimalno 15 minuta...
Nisi shvatio bit.
Recimo, osoba XY napiše nešto retardirano glupo u nekoj (ne mora biti) retardiranoj temi.
Ja isprovociran komentiram, iako znam da će mi ostati u "Temama u kojima sudjelujem".
A moja je navika na BUG-u prvo pogledati "Teme u kojima sudjelujem", pa tek onda "Teme koje pratim".
I ovako, zbog trenutka slabosti i manjka samokontrole moram gledati 30 dana glupu temu.
Nisi shvatio bit.
Recimo, osoba XY napiše nešto retardirano glupo u nekoj (ne mora biti) retardiranoj temi.
Ja isprovociran komentiram, iako znam da će mi ostati u "Temama u kojima sudjelujem".
A moja je navika na BUG-u prvo pogledati "Teme u kojima sudjelujem", pa tek onda "Teme koje pratim".
I ovako, zbog trenutka slabosti i manjka samokontrole moram gledati 30 dana glupu temu.
Nisi ti shvatio bit. Mijenjaj navike. Prvo gledaj "Teme koje pratim"...;)
Mislim, razumijem ja vas u potpunosti. Koristio sam i ja "Teme u kojima sudjelujem" kao primarnu "kontrolu" novih postova, sve dok nisu uveli ono ograničenje od 30 dana, nakon čega su mi nestale teme za koje nisam želio da nestanu. Nakon toga sam ih sve prebacio u "Teme koje pratim" i kako sudjelujem u kojoj temi, tako odmah u editoru stavljam kvačicu na "Prati ovu temu".
Od tada se ne sjećam kada sam ušao u "Teme u kojima sudjelujem".
Točno to.
Meni je to smetalo dok nisam počeo koristiti BOL sidebar.
Imate SP(Sudjelujem i pratim), S(sudjelujem), P(pratim).
Em štedite klikove, em je puno jednostavnije i jedna velika prednost MOŽETE BLOKIRAT NEŽELJENE TEME. Tako sam ja postao jednom u BF3 i sad mi je 30 dana non stop ta tema na vrhu bila, a igra me uopće ne zanima.
Ovdje lijepo stisnem na kružić, blokiram šta mi smeta i uredno na jednom mjestu pratim teme koje sudjelujem i koje pratim.
Moje mišljenje je da bi ova skripta trebala biti implementirana u forum(sa mogućnošću isključivanja) jer stvarno diže korištenje na višu razinu.