Ovako prekjucer mi je hakiran account fenrzy i otvarane su neke glupe teme,slane poruke moderatorima i to i sad prvo sam dobio crveni na taj hakiran account i posaljem mail s upitom sta da napravim posto su mi osramotili citav account (do sada sam bio uzoran forumas) i danas dodem kad umjesto odgovora dobijem crni karton mislim da su moderatori prestorogi i ce zakljucat i ovu temu i da ovaj forum postaje jedno veliko nista posto izbacuju sve dobre forumase.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!
Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!
Poslao i jesam mail i umjesto odgovora dobio crni karton.
Napravi novi profil, ponašaj se kulturno, i šuti. Ipak si ovdje samo gost. Neš' ti profila.
Napravi novi profil, ponašaj se kulturno, i šuti. Ipak si ovdje samo gost. Neš' ti profila.
Ma žao mi je accounta em sam i dosta dogovra preko PP-a,ponasao sam se kulturno u temama nikad vrijedao i tako da mi se neda sve otpocetka i jednog dana opet ni kriv ni duzan dobiti crni.
Ma žao mi je accounta em sam i dosta dogovra preko PP-a,ponasao sam se kulturno u temama nikad vrijedao i tako da mi se neda sve otpocetka i jednog dana opet ni kriv ni duzan dobiti crni.
Ako je Apazinjan(3 godine na forumu, 3 i pol zvjezdice) mogo dobit crni, ti se nemaš šta žalit.
Ako je Apazinjan(3 godine na forumu, 3 i pol zvjezdice) mogo dobit crni, ti se nemaš šta žalit.
Sry ali zar je bitno ko je koliko na forumu i koliko zvjezdica ima?Bitno je to da su modovi pretjerali!Ja za svoj account nisam opce kriv :(
Njemu bi isto trebali vratit account :D
Pa pretjerali su, a je*iga nemoš ništa, možeš samo na ovom novom accountu dobit crni. Mah neki od tih modova se tako ponašaju da ne zaslužuju čistit podove u bugovim prostorijama, a kamoli bit modovi.
A nazalost vidim da nemogu nista :( cujemo se i pozzdrav svima (mozda se vratim jednog dana kad dobijemo normalne modove) hvala vam i LP
Zanimljivo da se ti accounti tako lako hakiraju i koriste za pisanje gluposti i vrijeđanje?!
Postoji službeni način žalbe pa molim se one koji imaju pritužbe da koriste mail pisma@bug.hr.
Ovakve javne žalopojke i ankete ne prolaze.
Btw nisi baš ni djevac što se tiče broja accounta.