Samo se nadam da neće biti animiranih emocija, mrzim ih, ubijaju mi nekakav ozbiljan filing foruma, a i nakaradni su mi skroz.
E da, s ovim se totalno slazem, ti smajlici su uzas
Samo se nadam da neće biti animiranih emocija, mrzim ih, ubijaju mi nekakav ozbiljan filing foruma, a i nakaradni su mi skroz.
E da, s ovim se totalno slazem, ti smajlici su uzas
Samo da ne nastane cirkus od foruma!
A jeste me uzeli na zub zbog zafrkancije.
Mislio sam točno na ovoga. Nisam mislio na blještunjavi tekst, pidarije i ostalo.
Hjooj, vas.
Eto na forumu.hr-u ja naišo na taj smajlić i tamo se ne koristi puno, a mislim da bi se ovdje jako kosristio xD nemam ništa protiv nikoga i nikoga ne želim vrijeđati ali mislim da nam je taj smalić neophodan.
Pozdrav.
A jesi našao forum na koji ćeš se ugledat... :facepalm:
Sise!
Ne spamam, stavite sise u smajliće.
To je to. Nisam zahtjevan zar ne?
P.S.
BUG ima grafičare koji rade za pokoju šaku riže mjesečno, ne? Natjerajte ih da naprave custom BUG smajliće. Ako naprave nešto pametno, +1 šaka riže za nagradu.
Nadam se starije.
Uvijek ćemo moći sa onim pluginom vratiti stare ako ih maknu
Osobno bih volio više zadržati ovu liniju i nju nadograditi;
pa sve do
!!!!
O ostatku bise dalo diskutirati ali u obnovljenom izdanju samo !
Možda i pokoji prijedlog za smajlić, recimo jedan koji za razliku od prvog koje sam naveo, ima palac prema dolje, obzirom postoji smajlić za "slažem se", možda jeda i za "ne slažem se", ili recimo jedan komplet koji bi bio explicite a/pozdravni s dobrim željama ujutro, b/pozdrav oko podneva i c/lijepe želje za laku noć, možda smajlić kojim bi se okitio svaki forumaš sa nekim konkretnim stažem na BOL forumu, recimo od 0 dana do 3 mjeseca jedan zeleni bebač, od 3 mjeseca do 6 mjeseci jedan žuti, još mlad, od 6 mjeseci do godine dana nekakav, od godine dana do dvije, od dvije godine do pet godina, ...! Možda ??!!
Ako se dosjetim još kojeg, editiram post naknadno !
Osobno bih volio više zadržati ovu liniju i nju nadograditi;
pa sve do
!!!!
O ostatku bise dalo diskutirati ali u obnovljenom izdanju samo !
Možda i pokoji prijedlog za smajlić, recimo jedan koji za razliku od prvog koje sam naveo, ima palac prema dolje, obzirom postoji smajlić za "slažem se", možda jeda i za "ne slažem se", ili recimo jedan komplet koji bi bio explicite a/pozdravni s dobrim željama ujutro, b/pozdrav oko podneva i c/lijepe želje za laku noć, možda smajlić kojim bi se okitio svaki forumaš sa nekim konkretnim stažem na BOL forumu, recimo od 0 dana do 3 mjeseca jedan zeleni bebač, od 3 mjeseca do 6 mjeseci jedan žuti, još mlad, od 6 mjeseci do godine dana nekakav, od godine dana do dvije, od dvije godine do pet godina, ...! Možda ??!!
Ako se dosjetim još kojeg, editiram post naknadno !
Vrtić uglavnom
I definitivno treba staviti Apple smajlić pošto je Apple Bog na Bug forumu!
Eto na forumu.hr-u ja naišo na taj smajlić i tamo se ne koristi puno, a mislim da bi se ovdje jako kosristio xD nemam ništa protiv nikoga i nikoga ne želim vrijeđati ali mislim da nam je taj smalić neophodan.
Pozdrav.
Hehehe...vidio sam ga i prije ali mi nije nešto predstavljo dok nisam malo surfo forumom (.hr) i naišao ne temu gdje je taj smajlić bio potreban i vidim da ga je netko stavio i odmah sam se sjetio našeg voljenog bug foruma i znao sam da će taj smajlić jako pridonjeti forumu. <- treba znati uživati u malim stvarima.
Evo neki smajlići koji mi se sviđaju u Bugu tj. one koje bi ja ostavio:
p.s. mislim da ne treba biti puno smajlića na nekom ozbiljnijem forumu pa preporučujem bugu da se drže neke prave granice da nebude prenapućeno sa smajlićima (to je samo moje mišljenje)....zz
Pozdrav.
Hehehe...vidio sam ga i prije ali mi nije nešto predstavljo dok nisam malo surfo forumom (.hr) i naišao ne temu gdje je taj smajlić bio potreban i vidim da ga je netko stavio i odmah sam se sjetio našeg voljenog bug foruma i znao sam da će taj smajlić jako pridonjeti forumu. <- treba znati uživati u malim stvarima.
Na tom forumu je daleko teže pronaći temu na kojoj ti :facepalm: ne treba.
Pozdrav.
Evo neki smajlići koji mi se sviđaju u Bugu tj. one koje bi ja ostavio:
p.s. mislim da ne treba biti puno smajlića na nekom ozbiljnijem forumu pa preporučujem bugu da se drže neke prave granice da nebude prenapućeno sa smajlićima (to je samo moje mišljenje)....zz
meni se ne sviđa kombinacija novih i starih smajlija.. staru su pre blijedi, dok su mi novi super.. onako "življi" :)
Ne znam još
U stvari postoje "tri generacije", vjerojatno će selekcija ići po kriteriju ujednačavanja stila. I koje god izbacimo uvijek će se javiti netko i prigovarati da su mu baš ti bili najbolji...
Baš zato su prošli put ostavljeni i jedni i drugi da ih svatko koristi po svom nahođenju...
Bitno da na ostavite ove stare smajliće na serveru (prva generacija - ). Po mom ukusu, najbolji smajlići..pa da ako ih već i ukinete, da ih možemo drag'n'drop-at u editor, kao i prije dok je postojala samo druga generacija u pop-up prozoru (
).
Sise!
P.S.
BUG ima grafičare koji rade za pokoju šaku riže mjesečno, ne? Natjerajte ih da naprave custom BUG smajliće. Ako naprave nešto pametno, +1 šaka riže za nagradu.
Pa smajlići druge generacije su naš kućni uradak ( itd.), a onda se kemijalo od strane samih forumaša kako uz njih dodavati i one prve generacije, pa su zato trenutno - svi dostupni! Očito će reduciranje opet dovesti do toga da će nekom baš silno faliti "oni kojih više nema"...
Sise!
P.S.
Pa smajlići druge generacije su naš kućni uradak ( itd.), a onda se kemijalo od strane samih forumaša kako uz njih dodavati i one prve generacije, pa su zato trenutno - svi dostupni! Očito će reduciranje opet dovesti do toga da će nekom baš silno faliti "oni kojih više nema"...
Ma sve 5, ali koliko vidim - trenutno je aktualno 3 različite vrste smajlića - npr.
Što je onako... Li-la. A da se potroši dan / dva / tri (usputnog) vremena i složi nešto uniformno, izgledalo bi puno bolje.
(Pro hint: neki blagdanski smajlići za nadolazeće praznike.)
Slažem se, trebo bi nam taj smajlić
I uz njega dobar je i onaj smajlić :kava: (mislim da je tako), ne znam koliko va je vidilo takav smajlić, možete ga pronaći na forum.hr-u
btw. da pitam, a zašto se škrtari na smajlovima? ja se često puta ne znam dobro odraziti i smajli (kojeg nema) bi mi ponekad zaista dobro došao, inače u real life razgovoru često koristim mimiku, mašem rukama itd. a za kežual forumski izričaj smajli je dušu dao IMO, pa predlažem da ih bude što više a ne manje..
Ja bih ostavio većinu sadašnjih smajlića, kao
koji su apsolutno nužni, pogotovo
Ali sve ih ofarbati u istu boju (ili preplanulu žutu kao oni novi ili svjetložutu kao stari)
Meni su prva i zadnja "generacija" smileya najljepše... Baš ta druga generacija mi nije osobito lijepa. Treba joj dorade...
I kada bi novi emotikoni trebali stupiti na snagu? :)
I kada bi novi emotikoni trebali stupiti na snagu? :)
Nadam se nakon uvođenja matematičkog dodatka :)
Stigli animirani smajlići
na njemu sam prvom primjetio
LOL...to je tu već mjesecima i to je jedini animirani...
Isprike, nisam znao, ne koristim toliko smajliće
taj je tu od zadnje nadogradnje i nije novi!
EDIT: tolko mi forum šteka da mi postovi kasne po par minuta :/