Smajlić (facepalm)

poruka: 64
|
čitano: 9.453
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

Eto na forumu.hr-u ja naišo na taj smajlić i tamo se ne koristi puno, a mislim da bi se ovdje jako kosristio xD nemam ništa protiv nikoga i nikoga ne želim vrijeđati ali mislim da nam je taj smalić neophodan.

Pozdrav.

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
Moj PC  
47 0 hvala 0
15 godina
Smajlić (facepalm)

Podrzavate li ideju?

178 Za!
10 Protiv!
5 Suzdrzan!
Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 15:52 (captain_soap_McTawish).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

Protiv. Jer ce se samo spamat s tim. 

Moj PC  
3 42 hvala 1
15 godina
Re: Smajlić (facepalm)
Spama se i ovako. Samo sto se sada stavljaju slike u punoj velicini. Pa bolje smiley nego slike.
Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
17 godina
Smajlić (facepalm)

I to ovog, picardovog

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
15 2 hvala 2
17 godina
moderator
Sherminator kaže...

Eto na forumu.hr-u ja naišo na taj smajlić i tamo se ne koristi puno, a mislim da bi se ovdje jako kosristio xD nemam ništa protiv nikoga i nikoga ne želim vrijeđati ali mislim da nam je taj smalić neophodan.

Pozdrav.

Imam ga pripremljenog već dugo, ali je bila ideja da se napravi kompletna revizija (nova) sadašnjih smajlića, izbace duplići, dodaju neki novi, a među njima i facepalm... Svakako u prvoj idućoj nadogradnji foruma (već dugo ih nije bilo jer sve skupa dosta dobro radi) bit će i to odrađeno...

...
17 godina
Miro kaže...
Sherminator kaže...

Pozdrav.

Imam ga pripremljenog već dugo, ali je bila ideja da se napravi kompletna revizija (nova) sadašnjih smajlića, izbace duplići, dodaju neki novi, a među njima i facepalm... Svakako u prvoj idućoj nadogradnji foruma (već dugo ih nije bilo jer sve skupa dosta dobro radi) bit će i to odrađeno...

Hvala{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Sherminator kaže...

Pozdrav.

Izvrsno, neki od sadašnjih su onako, blesavi {#}

npr: {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

Long live Open Source and GNU/Linux!
17 godina
Smajlić (facepalm)

Oni koje bi ja izbrisao:

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Ili imaju dupliće, ili su retardirani{#}

Moj PC  
0 17 hvala 0
17 godina
moderator
lzgr kaže...
Miro kaže...
Sherminator kaže...

Pozdrav.

Izvrsno, neki od sadašnjih su onako, blesavi {#}

npr: {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

Pa sad kada bi se išlo na uvođenje reda prema kriterijima "blesavosti" onda bismo na koncu "rasprave" došli do dvojbe treba li smajliće uopće imati ili ne?

Ne nadaj se tome - precizno sam napisao da ćemo izbaciti dupliće, naime u prošloj reviziji namjerno su ostavljeni neki stari i dodani novi s istim značenje (plan je bio da će se "čistka" obaviti u kraćem roku, na osnovu reakcija forumaša, ali se to eto odgodilo...).

Recimo, ovo su neki primjeri suvišnih smajlića:

{#}-{#}

{#}-{#}

{#}-{#}

{#}-{#}

{#}-{#}

{#}-{#}-{#}

itd.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 17:27 (Miro).
17 godina
neaktivan
A koje cete ostaviti? Stare ili novije duplice?
15 godina
lzgr kaže...

Nadam se starije.  {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
moderator
lzgr kaže...

Ne znam još{#}

U stvari postoje "tri generacije", vjerojatno će selekcija ići po kriteriju ujednačavanja stila. I koje god izbacimo uvijek će se javiti netko i prigovarati da su mu baš ti bili najbolji...

Baš zato su prošli put ostavljeni i jedni i drugi da ih svatko koristi po svom nahođenju...

...
14 godina
Smajlić (facepalm)

Ovo itekako podržavam.

Treba izbaciti duplikate, to svakako.
No također, bih uveo neke (ako je moguće) animacije ili neke većih dimenzija tipa.

Animacija /bow (onaj mali što se naklanja)

Ili od većih /b/ (there is so much win...) to često koristimo, a da bismo stavili, moramo tražiti..

Te obavezno uvrstiti meme {#}

Fuuuuuuu, Trolololol, trollface, me gusta i ostalu ekipu {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
5 5 hvala 0
15 godina
Smajlić (facepalm)

A zasto ne stavite mogucnost da sami pisemo emotikone, recimo :D={#} 

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pirat01 kaže...

Ili to, da?
Ovako su svi [*] no to je do dizajna stranice, jel da? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
sudy_freak kaže...
pirat01 kaže...

Ili to, da?
Ovako su svi [*] no to je do dizajna stranice, jel da?

To je meni bilo objašnjno jednom.

Svi se zovu {#} zbog toga jer nekolicini bi bilo teško/nemoguće dati odgovarajući naziv. Pa je bolje to ostaviti prazno.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
Smajlić (facepalm)

Da, ni slučajno nemojte zaboraviti meme{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

Samo mi nedirajte {#} xD

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

A kada planirate nadograditi server, samo okvirno još ove godine ili da to očekujemo sa sljedečom?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

Sise!

Ne spamam, stavite sise u smajliće.

To je to. Nisam zahtjevan zar ne?

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

A kada planirate nadograditi server, samo okvirno još ove godine ili da to očekujemo sa sljedečom?

Činiš se kao novajlija na internetsima, ne mora biti naravno, samo se činisš tako, po ovome komentaru.

Moraš znati da su smajlići na prvu mjestu, tek onda idu critical nadogradnje a tek onda sve ostalo.

Što se tiče kanti na kojeima se sve skupa vrti - tu ni jedan forumaš nema pravo ići, to je sveti gral, apsolutni taboo, ako ti je accunt mio ne trkenjaj o tome, ni ne misli jer ce te stici ruka admina.

Zapamti, servere ne spominji.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

Ovo su tri ista, jelda? {#}  {#}  {#}

Max Headroom

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smajlić (facepalm)

Samo se nadam da neće biti animiranih emocija, mrzim ih, ubijaju mi nekakav ozbiljan filing foruma, a i nakaradni su mi skroz.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
23 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Ovo su tri ista, jelda? {#} {#} {#}

Meni su ta 3 razlicita po znacenju.{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
Lazarus Long kaže...

ma nisu, vidiš da se svaki sve više smije :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Nisu ista, ova prva dva jesu, kao nekakav osmeh, ono, malo više od {#}, dok je ovaj zadnji " napisao si nešto glupo i daješ svima do znanja da je bilo namjerno i da ustvari nisi idiot kakvim bi ispao da ovog smajlija nema ". {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Ovaj srednji je malo vise preplanuo {#}

Ofc.
17 godina
Smajlić (facepalm)
Joj ako samo može mali glas razuma, da ne uvodite dječje teme sa memama i animacijicama, jer mi je užas pratiti Tehnički tekst koji je krcat zumanjcima koji se upucavaju, rigaju, prde, seksaju, plešu, lupaju po glavi i to neprekidno U 10 kopija jer su i citirani 3 puta i kopi pejstani u dva reda jer je netko jako uzivljen u vlastitu duhovitost. podržavam Izbacivanje duplica i neke jednostavnije emotikone koji fale. Također postojeći u dva retka su nezgrapni i u pravilu Rijetko od koristi.
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Joj ako samo može mali glas razuma, da ne uvodite dječje teme sa memama i animacijicama, jer mi je užas pratiti Tehnički tekst koji je krcat zumanjcima koji se upucavaju, rigaju, prde, seksaju,

Uvedite ove smajliće {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice