Slične teme problem zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 3.738
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Slične teme problem

Naime, kada idem otvoriti novu temu kao sto je npr. ova ... u naziv teme utipkam ''Slične teme - problem'' ali tek kada se stisne razmak on zapravo pokaze slicne teme ....

Mislim da zbog toga neki otvaraju iste/slicne teme ... jer im zapravo ne prikaze iste/slicne teme....

Nadam se da ste shvatili na sto mislim ..

Evo slike ..

prikaz bez razmaka prikaz bez razmaka
prikaz s razmakom prikaz s razmakom
xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 0:00 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Slične teme problem

Duple teme i jesu jedan od većih problema po mom mišljenju. I sama sam nekoliko puta sasvim slučajno otvorila duplu temu. Mislim da bi bilo bolje (naravno samo sugestija) da se duple teme odmah obrišu pa da se malo forum dovede u red.

15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Duple teme i jesu jedan od većih problema po mom mišljenju. I sama sam nekoliko puta sasvim slučajno otvorila duplu temu. Mislim da bi bilo bolje (naravno samo sugestija) da se duple teme odmah obrišu pa da se malo forum dovede u red.

Forum bi se uveo u red kada bi na njemu bilo 90% informatike.

P.S.

Zasto nisi u kuhinji? Potrudi se, za 10 sati je dorucak.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 0:12 (Mentalist).
15 godina
neaktivan

Odnosno kad bi svi korisnici bili 100% muškog roda. Iskreno ekipa jebite se vi svi skupa i molim apsolutno sve modove da mi daju svaki po jedan crni karton jer kako god bilo ja se na ovaj forum više ne vraćam.

Nek se još jednom dobro pokaže "naš" primitivizam, zaostalost, zatucanost i ukloni svaka sumnja da će se ove naše "seljačine" obrazovati i naučiti razgovarati. Svaka čast svakome, ali mene se nekoliko puta na ovom forumu DISKRIMINIRALO jer sam žensko i sve što mogu reći da ravnopravnost nikada nije zaživjela jer su i sami moderatori, ne znam smeta li im u tome njihov prevelik "ponos" ili što drugo, uspješno ignorirali svaku moju prijavu.

Mene ne zanima koliko tko od vas zna ili misli da zna o informatičkim temama, niti činjenica da se poštuju postovi onih koji su u milosti većine kakve god gluposti pričali, ali nikada neću ostati u okolini koja je poput ovog foruma slabo naklonjena nama curama. Također mi je jasno da se uloga cure u informatičkom svijetu zamišlja više u vidu glupave "fejserice" koju će nadobudni, mladi, žutokljunci (koji se usput lažno predstavljaju, glume frajere, i lažu o svojim godinama) uvjeriti da su upravo oni ti koji znaju apsolutno sve na ovom svijetu. Mene samo zanima činjenica da se ovaj nazovi forum mora najprije riješiti ovakvih izljeva mudrosti, povesti računa o ravnopravnosti svih korisnika i odrediti malo definiranija pravila o tome što se smatra vrijeđanjem.

Smatram da sam bila fer prema većini do sada i   ne želim se dovoditi u situaciju da mi golišavi dječarci podižu živce bespotrebno, ali ću svakako reagirati i dobrovoljno se povući kao što sam i došla, iz okoline koja mi ne paše.

Zato još jednom molim, crni karton, čisto kako bi se postigla "zaslužena pravda", jer odakle meni - CURI, pravo da postam na istom forumu sa iznenađujuće pametnim i sveznajućim MUŠKARCIMA.

Hvala i doviđenja.

15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
GigaGirl kaže...

P.S.

A zašto nisi TI u krevetu?!

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
GigaGirl kaže...

P.S.

Spolna diskriminacija nije dozvoljena na ovom forumu! {#}

GigaGirl kaže...

Odnosno kad bi svi korisnici bili 100% muškog roda. Iskreno ekipa jebite se vi svi skupa i molim apsolutno sve modove da mi daju svaki po jedan crni karton jer kako god bilo ja se na ovaj forum više ne vraćam.

Nek se još jednom dobro pokaže "naš" primitivizam, zaostalost, zatucanost i ukloni svaka sumnja da će se ove naše "seljačine" obrazovati i naučiti razgovarati. Svaka čast svakome, ali mene se nekoliko puta na ovom forumu DISKRIMINIRALO jer sam žensko i sve što mogu reći da ravnopravnost nikada nije zaživjela jer su i sami moderatori, ne znam smeta li im u tome njihov prevelik "ponos" ili što drugo, uspješno ignorirali svaku moju prijavu.

Mene ne zanima koliko tko od vas zna ili misli da zna o informatičkim temama, niti činjenica da se poštuju postovi onih koji su u milosti većine kakve god gluposti pričali, ali nikada neću ostati u okolini koja je poput ovog foruma slabo naklonjena nama curama. Također mi je jasno da se uloga cure u informatičkom svijetu zamišlja više u vidu glupave "fejserice" koju će nadobudni, mladi, žutokljunci (koji se usput lažno predstavljaju, glume frajere, i lažu o svojim godinama) uvjeriti da su upravo oni ti koji znaju apsolutno sve na ovom svijetu. Mene samo zanima činjenica da se ovaj nazovi forum mora najprije riješiti ovakvih izljeva mudrosti, povesti računa o ravnopravnosti svih korisnika i odrediti malo definiranija pravila o tome što se smatra vrijeđanjem.

Smatram da sam bila fer prema većini do sada i   ne želim se dovoditi u situaciju da mi golišavi dječarci podižu živce bespotrebno, ali ću svakako reagirati i dobrovoljno se povući kao što sam i došla, iz okoline koja mi ne paše.

Zato još jednom molim, crni karton, čisto kako bi se postigla "zaslužena pravda", jer odakle meni - CURI, pravo da postam na istom forumu sa iznenađujuće pametnim i sveznajućim MUŠKARCIMA.

Hvala i doviđenja.

Nemoj ti nigdje ići,samo pokazuješ da su "oni" (vjerojatno ih ima još) pobijedili. {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
17 godina
moderator
GigaGirl kaže...

Nemoj tako lako odustajati. Na ovom forumu je vrijeđanje po bilo kojoj osnovi zabranjeno, ne toleriramo ga i nemoj zbog jednog ekscesa odmah raditi drastične poteze.

Uvreditelj je dobio što je zaslužio (crvene boje), a ako mu se ponovi, proći će i gore (crne boje).

Domagoj
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

P.S.

A majke ti, pravi se javlja. Kad se samo sjetim one tvoje teme review veze do žvaljenja.

Moram ti reći da si ga sad zasrao, ali pošteno.

Da sam ja moderator, popušio bi ti crni karton još davnih dana.

Ako zbog ničega, onda zbog svojeg glupog humora.

Sretna ti nova, balonja jedan!

Kadir beneath Mo Moteh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice