Skoči na vrh/dno. zaključana tema

poruka: 25
|
čitano: 9.806
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Skoči na vrh/dno.

Budući da mi scrolanje gore/dolje već polako ide na živce, a vjerujem i ostalima (pogotovo onima s monitorima manjih rezolucija) iznosim ideju sljedećeg:

Da se:

*Na vrh stranice stavi prečac: Skoči na dno!

*Na dno stranice stavi prečac: Skoči na vrh!

^smatram da ovako opsežan i velik forum sa 87 foruma treba imati nešto toga tipa {#}. Kocepcijski je svima jasno o čemu se radi.

EDIT: ispričavam se moderatorima, ali odmah nakon postanja ove teme sam našao sličnu temu Dno stranice koja nije dobro prošla, stoga moderatori, može lock.

I kao što kolega kaže, ima. Stoga, oprostite na smetnji, previdio sam. {#}

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 17:11 (sudy_freak).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Skoči na vrh/dno.
sudy_freak kaže...

Budući da mi scrolanje gore/dolje već polako ide na živce, a vjerujem i ostalima (pogotovo onima s monitorima manjih rezolucija) iznosim ideju sljedećeg:

Da se:

*Na vrh stranice stavi prečac: Skoči na dno!

*Na dno stranice stavi prečac: Skoči na vrh!

^smatram da ovako opsežan i velik forum sa 87 foruma treba imati nešto toga tipa {#}. Kocepcijski je svima jasno o čemu se radi.

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
15 godina
neaktivan
Skoči na vrh/dno.

Hm...

Potpis.
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
forzzuk kaže...

Hm...

jasno, jasno. Nisam pomislio na to. Nećete me valjda ekskomunicirati zbog toga? {#}

{#}

** Live 4 Music **
15 godina
forzzuk kaže...

Hm...

Također sa home se dođe na vrh, sa end na kraj.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
forzzuk kaže...

Hm...

jasno, jasno. Nisam pomislio na to. Nećete me valjda ekskomunicirati zbog toga? {#}

{#}

Ma daj {#}

Dobro je da ljudi imaju nove ideje za poboljšat forum.

Potpis.
15 godina
sirka666 kaže...
forzzuk kaže...

Hm...

znaci, oni koji navecer surfaju i nemaju tipkovnice po par stotina kuna trebaju u mraku traziti di je koja tipka? aha...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
16 godina
protjeran
Idealist kaže...
sirka666 kaže...
forzzuk kaže...

Hm...

znaci, oni koji navecer surfaju i nemaju tipkovnice po par stotina kuna trebaju u mraku traziti di je koja tipka? aha...

nije valjda da gledas dok tipkas? i na tom polju ima toliko tipki da ti i po danu treba 30 min da se nađe tipka

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
15 godina
Idealist kaže...
sirka666 kaže...
forzzuk kaže...

Hm...

Stvarno je teško nać home i end.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina

pa nije stvar u tome. ne koristim te tipke UOPCE. navecer dok surfar radije pomaknem mis 2 cm i kliknem nego da izvlacim ladicu s tipkovnicom i gledam gdje je home ili end!

17 godina
Idealist kaže...

pa nije stvar u tome. ne koristim te tipke UOPCE. navecer dok surfar radije pomaknem mis 2 cm i kliknem nego da izvlacim ladicu s tipkovnicom i gledam gdje je home ili end!

Tebi je potreban touchscreen :)

Gledam te!
15 godina
neaktivan
Skoči na vrh/dno.

Ili lampa u sobi.

Potpis.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

Nije u redu da odmah napadate te da odmah kritizirate Idealista. Naime, netko, a to nije tucet ljudi ima odvojenu tipkovnicu i miš. Dakle, tipkovnica na izvlačenje i miš na stolu. Stoga, zaključujemo da je lakše pomaknuti miš, upotrijebiti malo sile za micanje miša i kliknuti skoči tamo/vamo. Zato, ne kritizirajte! {#}

Problem je što tema postoji te je isto napravljeno, što sam predložio. Stoga moderatori, molim Vas lock?

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
Skoči na vrh/dno.

Možda bi bilo dobro ako bi ovaj, skoči na vrh, bude uvijek floating, tako da i na pola stranice možemo skočiti na vrh, samo klikom.

Mislim da nije toliko zahtjevno za napraviti/ nije zahtjevno za server.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 15:55 (Smooth Operator).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Možda bi bilo dobro ako bi ovaj, skoči na vrh, bude uvijek floating, tako da i na pola stranice možemo skočiti na vrh, samo klikom.

Mislim da nije toliko zahtjevno za napraviti/ nije zahtjevno za server.

Samo neka to naprave po ovome tutorijalu i to je sve.  A kako to izgleda kad pogledajte ovdje.

http://bit.ly/fEJAtE
15 godina
neaktivan
Skoči na vrh/dno.

Ili stisneš kotačić miša i scroll down. Ništa lakše.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skoči na vrh/dno.

- oh, kojih li sve želja.. {#}

Pa još i jedan 'crnac' koji će klikati umjesto vas? wtf is wrong with you? Ubodite sondu u možak i cuclajte podatke s neta kao rješenje.

Kad tražite 'skoči na vrh / dno', - ovo je dno svih dna.

(smooth, nemoj još neko float stra#je po ekranu predlagat.. k'o ove leteće reklame ili pošteni klik-virusi, znaš oni što izmiču X kad ga želiš kliknut pa ode na OK {#})

-nakon tih 'pomagala' forum bi bio novi Tetris.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

4 0 hvala 0
15 godina
Skoči na vrh/dno.

sta ga ***ete. nek se to napravi i gotovo! kaj imas protiv toga? <BUG je informaticki forum, a tak je skroman kaj se opcija tice. mogal bi ubaciti i quote - oznaci se text i ponudi se opcija da se taj dio texta quote-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

sta ga ***ete. nek se to napravi i gotovo! kaj imas protiv toga? <BUG je informaticki forum, a tak je skroman kaj se opcija tice. mogal bi ubaciti i quote - oznaci se text i ponudi se opcija da se taj dio texta quote-a...

Pa al tome ne služi tipka "citiraj"?

Ili da se pojavi kad selektiraš dio teksta tipka citiraj? Šta mene osobno strašno nervira na stranim forumima.

16 godina
Idealist kaže...

-misliš ovo? {#}

quotanje konkretnog txta je OK, jer je forum (za rasprave), quotanje nekog drugog txta nije potrebno, dovoljan je link.

Previše želja, koje ničemu ne služe.

Forum je tu, radi.

14 godina
Skoči na vrh/dno.

ihush, hvala ti što si me lijepo oprao tu na temi. Tvoj stav je taj kakav jest, ja sam iznio samu ideju, ako ti smeta, {#}.

Thumbaj mi dolje i dobro. Da moderatori ne žele da se predlažu nove stvari na forumu, ne bi držali ovu temu.

Pročitajte post gore pa vidite da sam napisao, da ne tražim više, i molim Vas nemojte me kritizirati na taj način, jer smatram da ne zaslužujem.

Ok, dao sam prijedlog koji se tebi, ihush ne sviđa. Iskreno, ne bih sada opet otvorio istu temu, jer sam totalno zaboravio na opcije na tipkovnici.

Tu su moderatori koji će procijeniti ideju.

** Live 4 Music **
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ili da barem oznacis tekst pa stisnes desno "citiraj" pa samo oznaceni dio citira. bilo bi puno bolje nego da moras ici "citiraj", pa onda ici brisati dio teksta itd. zar nije to jednostavnije i prakticnije? 

15 godina
Skoči na vrh/dno.

Gle fakat,home tipka radi!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

ihush, hvala ti što si me lijepo oprao tu na temi.

...

Tu su moderatori koji će procijeniti ideju.

..

Modovi samo održavaju red (nemaju ništa s tehničkom stranom, ali naravno ako se razumiju u taj dio mogu pomoći.)

Nevidim da sam te oprao. (više ideju dodatnih letećih smetala..) Jedino što je tvoj prijedlog suvišan (Home-End), ali OK prijedlog ko prijedlog... pa ni TU-ni-TD.

Pročitaj ponovo pa vidi dali te kritiziram (ili tvoj prijedlog). -NHF jer nije namjera.

Idealist kaže...

... pa onda ici brisati dio teksta itd. zar nije to jednostavnije i prakticnije? 

-nije. {#} također, NHF samo iznošenje mišljenja...

14 godina

Možda sam onda previše bio sentimentalan {#}

ili sam krivo procijenio tvoju dobru namjeru...

NHF, da. Sorry za napad{#}

i ponavljam ideja je provedena još prije, stoga je ista uvrštena na forumu. Moderatori, spasite me lockanjem! ovaj ihush će me sludjeti {#}

** Live 4 Music **
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice