E ovako, ne znam gdje sam vidio, možda je bilo tu na bugu , ali kasnije sam tražio i nisam mogao više naći, uglavnom, da se prvi post ( ili poruka) u nekoj temi prikazuje na svakoj stranici.
ne znam kolko sam bio jasan ali onda da pojasnim malo :)
znači, netko napravi novu temu s tutorijalima, uputstvima ili nečim već, i sad da postoji mogućnost da se tj prvi post prikazuje na svakoj stranici prije svih postova,
npr. postoji tema Android borbeni komplet, i već se počelo spamat jer su se poruke s linkovima na programe izgubile u moru stranica, pa bi bilo dobro da dok je autor pisao temu, da u prvi post stavi linkove i kasnije ih samo uređuje, i onda može bit desetak stranica ali na svakoj stranici prvi post bude onaj prvi autorov s prve stanice.
znam da bude sad, lako je kliknut na prvu stranicu,ali bilo bi lakpe ovako, ali to bi bila samo opcija u određenim forumima, i koja bi se mogla uključit i isključit.
a i taj prvi post bi bio druge boje da se zna da je to taj prvi s kojim je otvorena tema.
jer ima i jedna tema o fotografijama, i isto ima more stranica, a prva poruka u temi su pravila kako stavljat i kakve slike, pa bi bilo dobro da ta pravila budu na svakoj stranici na vrhu. nemam photoshop instaliran da režem teme i forume da objasnim primjerom, ali može ovako:
Primjer prve stranice:
Naslov teme
Prva poruka-tutorial
druga poruka
treća poruka
...
Primjer druge stranice
Prva poruka-tutorial
četvrta poruka
peta poruka
šesta poruka
...