Prvi post u temi na više stranica zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.411
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prvi post u temi na više stranica

E ovako, ne znam gdje sam vidio, možda je bilo tu na bugu , ali kasnije sam tražio i nisam mogao više naći, uglavnom, da se prvi post ( ili poruka) u nekoj temi prikazuje na svakoj stranici.

ne znam kolko sam bio jasan ali onda da pojasnim malo :)

znači, netko napravi novu temu s tutorijalima, uputstvima ili nečim već, i sad da postoji mogućnost da se tj prvi post prikazuje na svakoj stranici prije svih postova,

npr. postoji tema Android borbeni komplet, i već se počelo spamat jer su se poruke s linkovima na programe izgubile u moru stranica, pa bi bilo dobro da dok je autor pisao temu, da u prvi post stavi linkove i kasnije ih samo uređuje, i onda može bit desetak stranica ali na svakoj stranici prvi post bude onaj prvi autorov s prve stanice.

znam da bude sad, lako je kliknut na prvu stranicu,ali bilo bi lakpe ovako, ali to bi bila samo opcija u određenim forumima, i koja bi se mogla uključit i isključit.

a i taj prvi post bi bio druge boje da se zna da je to taj prvi s kojim je otvorena tema.

jer ima i jedna tema o fotografijama, i isto ima more stranica, a prva poruka u temi su pravila kako stavljat i kakve slike, pa bi bilo dobro da ta pravila budu na svakoj stranici na vrhu. nemam photoshop instaliran da režem teme i forume da objasnim primjerom, ali može ovako:

Primjer prve stranice:

Naslov teme

Prva poruka-tutorial

druga poruka

treća poruka

...

Primjer druge stranice

Prva poruka-tutorial

četvrta poruka

peta poruka

šesta poruka

...

...

eto samo prijedlog

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sto ako je tutorial dugacak? Sto sigurno i je jer je to objasnjavanje necega.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Prvi post u temi na više stranica
Lion King kaže...

A sto ako je tutorial dugacak? Sto sigurno i je jer je to objasnjavanje necega.

Pa bila bi opcija za uključit da se prikazuje na ostalim stranicama ili ne, ili prikazat samo dio posta...

16 godina
Ovo sam ja bio tražio prije pa ništa, tako da se samo nadam da neće bit onoga :
"Bilo bi zgodno, ali nije potrebno."
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina

Zanimljiva ideja, ovako san ja to zamislija (ako mogu kazat).

Ovako bi bilo na prvoj stranici, znači sve normalno i ništa se nebi minjalo, dok bi se na drugoj stranici ovako pojavilo na vrhu.

To bi recimo bija tu prvi post, tako bi se i moglo nastavit normalno pisat dok bi ti prvi post bija uvik dostupan, a i sredili bi se problemi sa veličinon jer bi po defaultu bija smanjen taj post.

Ali za to bi tribalo uvest posebnu "vrstu" tema... npr tutoriali ili tako nešto slično.

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da, da... ovaj prvi bi po defaultu bio "zatvoren" (kao kad klikneš na ignore nekog samo što su onda svi njegovi zatvoreni)
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Zanimljiva ideja, ovako san ja to zamislija (ako mogu kazat).

Ovako bi bilo na prvoj stranici, znači sve normalno i ništa se nebi minjalo, dok bi se na drugoj stranici ovako pojavilo na vrhu.

To bi recimo bija tu prvi post, tako bi se i moglo nastavit normalno pisat dok bi ti prvi post bija uvik dostupan, a i sredili bi se problemi sa veličinon jer bi po defaultu bija smanjen taj post.

Ali za to bi tribalo uvest posebnu "vrstu" tema... npr tutoriali ili tako nešto slično.

da može i tako, samo da bude još neki link da se vidi da je to post, i kad se klikne on se raširi i kad se pročita opet se smanji i vrati se gore, na taj bi način čak moglo biti par postova na vrhu koji su ili zanimljivi ili se ističu po nečem važnom.

recimo 3-4 najviše. a to bi autor mogao uključit, dal hoće ili ne, i odabrati postove koje smatra zanimljivima.

edit: ili da iskoči popup kad se klikne

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 18:19 (nsoul).
16 godina

­

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
samo sam te čekao!!! :)
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice