Prijedlog

poruka: 4
|
čitano: 1.190
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prijedlog

Evo jedan prijedlog u ove kasne/ranojutarnje sate....

Kad ste već tako fino ulickali forum sa tehničke strane, a i oku je mio sa grafičke, otiđite i korak dalje,

napravite društvenu mrežu (wtf....?!?). Da, pravu društvenu mrežu s svim onim điđama koje idu

uz to (profili, galerije...). Već vidim grupice iskompleksiranih makovaca, anemičnih linuksaša i inteligentne, raznolike,

i zanimljive profile Korisnika Windows Operativnih Sustava(TM). Pa fpsovce, grafičare (njih posebno, fali dobar portal/mreža za njih),

masivce itd....(uh što volim ove zagrade i italic).Cool

Ruku na srce, Bug je jedan od jačih igrača na ovim prostorima (što rodi majka ex-Jugovića) koji može pokrenuti mase (aj dobro, i Smokva.com)

i šteta bi bilo da ne pokušate. Pa ako treba i lupit glavom o zid, al mislim  da bi vrijedilo.

ps.tek sam sad primjetio ----> korisnici windows operativnih sustava = KWOS.... mega lol

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Prijedlog

Ovo nije nezanimljivo, mada se malo interno razilazimo - Petric, i još par kolega, se našao u tom druženju kroz "društvene mreže", dok je meni puno draže druženje kroz "mreže" kao što je WOW ili neka klanovska gejmerska povezivanja, nekim drugima (Olegu) nešto treće... No, nisu bitne naše osobne aspiracije, ovakvi prijedlozi doista zaslužuju "promišljanje" Neodlučan

17 godina
neaktivan
RE: Prijedlog
Miro kaže...

dok je meni puno draže druženje kroz "mreže" kao što je WOW ili neka klanovska gejmerska povezivanja,

Ideš majstore! Ovo potpisujem i pridružujem se mišljenju Smijeh    
Ajmo lijepo svi kad dođe AoC u jedan klan i sagradimo najveći grad na serveru, gdje ćemo se družiti i tulumariti!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Prijedlog

Ja sam za, ali mozda budem problema kod Unix-asa, te Mac-ovaca i Linux-asa(Mislim za svake posebnu grupu) jer trenutno nas je malo pa raditi grupu od 4 korisnika. Laughing out Loud

Ali u svakom slucaju ako napravite takvo sto moram reci da bi na leteci isao u Linux-ase.

Arch user, Don't Panic!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice