Pozdrav, ako je moguće staviti 10+ slika sa veličinom do 2048 KB, da li je onda moguće dodati da se preko silverlight-a može uploadati neki file do npr. 10MB ili barem 5 ?
Nije toliko potrebno, no bilo bi puno jednostavnije.
Hvala unaprijed.
Pozdrav, ako je moguće staviti 10+ slika sa veličinom do 2048 KB, da li je onda moguće dodati da se preko silverlight-a može uploadati neki file do npr. 10MB ili barem 5 ?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Sto ce ti slika od 2048 KB O.o? Jpg je puno manji, a png nepotreban, bolje neka povecaju maksimalne dimenzije samih slika ;)
A ovo sa datotekama, da to bi bilo jako zgodno za nas, ali ne i za one koji placaju rad bug foruma :D
Da i ne spominjem kako bi se pojavili biseri koji bi tako rasparcavali crackove i ostale nelegalne stvarcice.
Podržavam ideju no gledaj na to ovako: netko mora taj dodatni prostor i platiti. Također opterečenje kod skidanja tih datoteka...
Pa ljudi moji, imate mediafire - brzo, besplatno, skoro pa ad-free i radi. Minimalna čekanja na download, neograničena količina prostora za pohranu, max veličina fajla za upload 200mb. Što je toliko teško linkati na mediafire nego tražiti komplikacije sa uploaderom, proširenjem kapaciteta, moderacijom uploadanih stvari, trošenjem bandwitha...
Bilo bi zgodno ali stvarno nije potrebno.
Podržavam ideju no gledaj na to ovako: netko mora taj dodatni prostor i platiti. Također opterečenje kod skidanja tih datoteka...
Znam, ja sam mislio na to da ako u postu nema vise od 3 ili mozda 5 slika odnosno da nema vise od 1 MB sadrzaja drugog materijala da se onda pojavi opcija za upload.
Pa ljudi moji, imate mediafire - brzo, besplatno, skoro pa ad-free i radi. Minimalna čekanja na download, neograničena količina prostora za pohranu, max veličina fajla za upload 200mb. Što je toliko teško linkati na mediafire nego tražiti komplikacije sa uploaderom, proširenjem kapaciteta, moderacijom uploadanih stvari, trošenjem bandwitha...
Znam da ima, no mediafire briše datoteke ako nemaš account. Ovako bi ostalo gore.
Mislim da 2 MB stvarno nije neki problem (po postu)
Ma cak ni Mediafire...
Dropbox je predobra stvar!
Nema cekanja, lipo imas svojih par GB i uploadas...
A moze se dobit jos po 250 MB od svakog registriranja preko tebe.
Znam da ima, no mediafire briše datoteke ako nemaš account. Ovako bi ostalo gore.
Mislim da 2 MB stvarno nije neki problem (po postu)
Registracija traje 2min. Više vremena si potrošio na otvaranje ovog topica, zar ne?
Nije cak primarni problem u disku, vec virusima, crackovima, ilegalnim kopijama programa i slicnim stvarima kojih bi onda bilo, a to je prakticki nemoguce kontrolirat.
bolji je 2shared
isto bez cekanja i ima manje reklama,a limit za velicinu mu je 1gb
nema premium usera
Aj pliz daj 2-3 linka na takve poruke pa ću vidjet gdje je problem. Link bi trebao biti automatski detektiran i pretvoren u aktivan.
E viš, sad si me inspirirao za ideju..da se ispod posta link na DropBox (i isključivo DropBox..kad vidim ono odbrojavanje muka mi je) pretvori u nekakvu ikonicu attachmenta..bilo bi zgodno..=)
Evo otprilike slika kako sam ja to zamislio..
E viš, sad si me inspirirao za ideju..da se ispod posta link na DropBox (i isključivo DropBox..kad vidim ono odbrojavanje muka mi je) pretvori u nekakvu ikonicu attachmenta..bilo bi zgodno..=)
evo tocno to bih ja zelio :)
jel moguće ovo