Predlažem tombolu zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 7.063
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Predlažem 'tombole'

Evo idea je ovakva, imamo oglasnik i sve to funkcionira, ali zanima me dali bi mogli u beta fazu staviti nešto tipa tombole; Netko recimo prodaje mobitel, skupi se recimo 50 ljudi i svaki uplati po 25 kn. Svakom kupcu 'tombole' se dodjeli neki broj koji se kasnije random izvlaći, tak da na kraju netko dobije mob za 25 kn, a prodavač dobije neku cifru, sad dali bude to željena cifra, više od očekivanoga, to bi se trebalo dogovoriti... zanima me dali vam se ova ideja sviđa?
Samo da velim, čital sam već prije na nekoj stranici, neka gospođa je prodavala vilu(negdje) i prodaja nikak nije išla sve dok nije ponudila baš nešto tipa tombole, na kraju se ispostavilo da je dobila cca 25% više love od onog kaj je tražila kroz prodaju, a opet netko je dobil vilu za neku siću...

edit:

molim admina da promjeni ime teme, neznam zašto sam gore napisal aukcija xD 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 13:39 (Blade18).
Moj PC  
10 16 hvala 3
17 godina
Re: Predlažem 'tombole'
Ideja je odlicna!
Inace ta gospoda je bila iz spanije, i dobila je skoro 80k eurs vise...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Predlažem aukcije

Predobra ideja, nadam se da će se staff ovog foruma zainteresirati za ovo pa da dodaju i tu mogućnost. Bilo bi sjajno.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Predlažem aukcije
Molim ove forumaše kojima se to ne sviđa da vele zašto im se ne sviđa...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Predlažem aukcije
Blade18 kaže...
Molim ove forumaše kojima se to ne sviđa da vele zašto im se ne sviđa...

Pojasni kamo da ljudi uplaćuju iznose? Na BUGov tekući? Kod ovakvih stvari većina ostaje kratkih rukava i ako bi redovito ˝igrala˝ mogla bi si nagomilati minus i tako kukati kao i ovi muljatori koji su dilali Steam accounte.

Šta bi bilo u slučaju da ta osoba traži za mob recimo 1000 kn a skupi se 500? Odustajanje od prodaje i navlačenje bijesa gomile?

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
16 godina
neaktivan
Predlažem tombolu

Ili još bolje traži za tel npr. 300 a skupi 500...e to bi vec bilo nešto...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
@ frajer ivo . Otvorio bi se neki racun. Neki posteni forumas, i onda bi se mogli kupovati "bonovi" od xx kn i onda tako kupovati.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
@ frajer ivo . Otvorio bi se neki racun. Neki posteni forumas, i onda bi se mogli kupovati "bonovi" od xx kn i onda tako kupovati.

Evo ja se odmah javljam {#}{#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
Predlažem tombolu
@Ivo, pa ak bi se otvaral račun, mislim da bi najbolje bilo da to bug riješi, isto tak da je bug odgovoran za izvlačenje. A kaj se tiče toga da se u pol tombole odustane ili da netko traži neko ne normalnu sumu, to bi se trebalo regulirati na neki način... Ovo je samo prijedlog, nemam nikakav plan, ali ako se malo pozabavimo time, uz par pravila moglo bi biti nešto od toga...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Predlažem tombolu

Bolje odite igrat lutriju...

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Predlažem tombolu
Nece ti to raditi bug redakcija 10000000000%...
16 godina
neaktivan
Re: Predlažem tombolu
rooswelt1991 kaže...
Nece ti to raditi bug redakcija 10000000000%...

Možda i hoće ali uz određeni profit. Nitko danas nije lud da nešto radi besplatno...

16 godina
Predlažem tombolu
nisam ja ni mislil da bi oni radili to baš besplatno, neki postotak od prodanog item-a bi uzeli, a iskreno mislim da bi im se isplatilo jer se tu puno prodaje i kupuje...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Blade18 kaže...

Evo idea je ovakva, imamo oglasnik i sve to funkcionira, ali zanima me dali bi mogli u beta fazu staviti nešto tipa tombole; Netko recimo prodaje mobitel, skupi se recimo 50 ljudi i svaki uplati po 25 kn. Svakom kupcu 'tombole' se dodjeli neki broj koji se kasnije random izvlaći, tak da na kraju netko dobije mob za 25 kn, a prodavač dobije neku cifru, sad dali bude to željena cifra, više od očekivanoga, to bi se trebalo dogovoriti... zanima me dali vam se ova ideja sviđa?
Samo da velim, čital sam već prije na nekoj stranici, neka gospođa je prodavala vilu(negdje) i prodaja nikak nije išla sve dok nije ponudila baš nešto tipa tombole, na kraju se ispostavilo da je dobila cca 25% više love od onog kaj je tražila kroz prodaju, a opet netko je dobil vilu za neku siću...

Simpatična ideja ovako na prvu, ali bojim se - neprovediva. Prije svega misli da samo Hrvatska lutrija može i smije organizirati "igre na sreću" koje su bazirane na novčanim uplatama, tako da i nije potrebno zamarati se razmišljanjem o svim drugim "problemima", a ima i njih dosta...

Recimo, da i nema te zakonske prepreke, opet bi se sve moralo registrirati i za to plaćati neku taksu. Uplate sudionika treba evidentirati na kvalitetna način, izdavanjem nekog računa (morao bi se razviti poseban sustav samo za to), automatski se onda tu pojavi i PDV... Ako je predmet oglasa, koji postaje nagrada u toj tomboli, rabljeni uređaj - upitno je što u slučaju da se pokaže neispravnim, koji su daljnji koraci...

Ma, nema smisla da dalje nabrajam jer kao što sam rekao - ovo je neprovediva ideja.

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 19:18 (Miro).
13 godina
Blade18 kaže...

edit:

molim admina da promjeni ime teme, neznam zašto sam gore napisal aukcija xD 

Bilo bi zgodno..ali nije potrebno.

J... ti Joca Amsterdam mater!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice