Pitanje u vezi TD i TU zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 8.333
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Pitanje u vezi TD i TU

Znači, dogovoreno.

Od danas (jebte, u jutro radim) lupamo samo hvala pa da vidimo koliko će sistem funkcionirati.

Svaka revolucija je počela sa žrtvama. {#}

Volim sve moderatorice i administratorice !

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi TD i TU

Vama su normalne neke stvari koje su se pocele dešavat nakon promjene TU i TD-a na anonimno? Evo uzet cu primjer FIFA 13 tema...zadnjih 10 stranica sigurno, cak i više na toj temi...DOSLOVNO svaki post od bilo koga radilo se o bilo cemu dobiva TD, i to vecinom jedan, Znaci ta odredjena osoba svima lupa TD redom niti ne cita sadrzaj posta. Ok, svatko ima pravo dat TD ili TU bilo kome bilo kad, al da nekog uhvati rage mode i krene kolektivno davat TD svima u temi ili na forumu? Kakav je to smisao? Sta sad ja se probudim jedno jutro lose sam volje udjem u prvu temu koja mi dodje pod ruku i krenem masovno sljedecih 10 stranica stavljat svima TD? Za mene je anoniman TU i TD totalna glupost. Ja i prije kad sam nekom dao TD dao bi , pa ako bi on pitao, rekao bi mu zasto ga je dobio i nikad nije bilo problema...ovo sa anonimnim Tumbovima jos vise izaziva da svi svima anonimno mogu davat TD bilo sa ciljom ili bez cilja...Najbolje ili stavit natrag da se javno vidi ili skroz maknut, jer ako bi anonimni TU i TD trebao bit sustav koj ce ti pokazat tko se slaze s tobom a tko se ne slaze s tobom...onda je to totalni promašaj.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...

Vama su normalne neke stvari koje su se pocele dešavat nakon promjene TU i TD-a na anonimno? Evo uzet cu primjer FIFA 13 tema...zadnjih 10 stranica sigurno, cak i više na toj temi...DOSLOVNO svaki post od bilo koga radilo se o bilo cemu dobiva TD, i to vecinom jedan, Znaci ta odredjena osoba svima lupa TD redom niti ne cita sadrzaj posta. Ok, svatko ima pravo dat TD ili TU bilo kome bilo kad, al da nekog uhvati rage mode i krene kolektivno davat TD svima u temi ili na forumu? Kakav je to smisao? Sta sad ja se probudim jedno jutro lose sam volje udjem u prvu temu koja mi dodje pod ruku i krenem masovno sljedecih 10 stranica stavljat svima TD? Za mene je anoniman TU i TD totalna glupost. Ja i prije kad sam nekom dao TD dao bi , pa ako bi on pitao, rekao bi mu zasto ga je dobio i nikad nije bilo problema...ovo sa anonimnim Tumbovima jos vise izaziva da svi svima anonimno mogu davat TD bilo sa ciljom ili bez cilja...Najbolje ili stavit natrag da se javno vidi ili skroz maknut, jer ako bi anonimni TU i TD trebao bit sustav koj ce ti pokazat tko se slaze s tobom a tko se ne slaze s tobom...onda je to totalni promašaj.

Ništa čudno, u Ultimativnoj AV temi, jedan te isti lik lupa TD, skoro godinu dana već, do, su se mogli vidjeti još. S više acc-ova. Kad je netko malouman lupati će TD na svaki post, bez obzira vidi li se tko je on ili ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
TheDarkSide kaže...

Ništa čudno, u Ultimativnoj AV temi, jedan te isti lik lupa TD, skoro godinu dana već, do, su se mogli vidjeti još. S više acc-ova. Kad je netko malouman lupati će TD na svaki post, bez obzira vidi li se tko je on ili ne.

Dok je bilo vidljivo tko ti daje TU i TD manje je bilo mudonja koj su lupali kolektivno ssvima sta im padne na pamet. Sad, bilo sta napises, leti TD jer eto, mozda se ne svidjas tom clanu foruma, mozda imas avatar koj mu ne paše, mozda si napisao neku rijec krivo, ili ga krivo pogledao preko foruma pa eto, ima te na piku i di god te vidi, odnosno bilo kojem dijelu foruma bezobzira sta napisao davat ce ti TD, a jos prije kad zna da je anoniman i da nemoze se vidit. Vratite na staro, da su tumbovi javni pa bi vidli kako bi se broj TD-a drasticno smanjio...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
Pitanje u vezi TD i TU

A zašto vam toliko smetaju ti TD? Pa ignrorirajte ih, ako vam smeta. Svejedno više ne znače apsolutno ništa, baš zbog takvih likova.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
1 7 hvala 2
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

A zašto vam toliko smetaju ti TD? Pa ignrorirajte ih, ako vam smeta. Svejedno više ne znače apsolutno ništa, baš zbog takvih likova.

Imaš pravo. Ajmo svi jedan drugome davati TD pa da taj oblik izjašnjavanja konačno u potpunosti obesmislimo.

Kakva Vlada, takav rejting...
13 godina
protjeran
Pitanje u vezi TD i TU

Zgodno je što možeš staviti i TD i zahvaliti se. {#}

Volim sve moderatorice i administratorice !

0 5 hvala 3
17 godina
moderator
Pitanje u vezi TD i TU

Zahvaljujemo na iskazanim mišljenjima, idejama i prijedlozima!

Tema je iscrpljena, vrti se u krug, pa kako se polako pretvorila u trolanje - ide pod ključ!{#}

{#}

...
Moj PC  
2 8 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice