Pitanje za moderatore (o temama)

poruka: 3
|
čitano: 2.896
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Može li se zatražiti da se određena tema zakači na vrhu podforuma, tj da bude stalno vidljiva svima, a ne da pada s otvaranjem novih tema.
Ako da, od koga i kako?

Općenito htio bi da se stavi barem pri vrhu ova tema. Tema1

Razlog: Ćisto zato jer bi mogla biti veoma korisna "maturantima" a i ostalima koji su željni skripta na jednom mjestu. 
Ništa ne prodajem, nikakve promocije sebe ni ičeg drugog ne tražim, nema reklama i slično.

Komediruzecki®™
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na vrhu svakog podforuma imaš popis moderatora odgovornih za taj dio, pa se možeš javiti bilo kojem od njih i zamoliti. 

Alternativno, možeš prijaviti prvu poruku u temi i zatražiti da se "zalijepi", pa će moderator procijeniti vrijedi li toga. 

Dopusti da vidimo koliko će interesa biti za temu koju si spomenuo, pa ako doista zaživi i pokaže se interesantnom zalijepit ćemo je.

If you ain't got nothing nice to say, don't say nothing at all.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pitanje za moderatore (o temama)
Danny_HR kaže...

Na vrhu svakog podforuma imaš popis moderatora odgovornih za taj dio, pa se možeš javiti bilo kojem od njih i zamoliti. 

Alternativno, možeš prijaviti prvu poruku u temi i zatražiti da se "zalijepi", pa će moderator procijeniti vrijedi li toga. 

Dopusti da vidimo koliko će interesa biti za temu koju si spomenuo, pa ako doista zaživi i pokaže se interesantnom zalijepit ćemo je.

Hehe, hvala probati ću tako onda.

Što se interesa tiče, o tome sam i razmišljao, tema je otišla na drugu stranicu i sad je malotko vidi, jednostavno je tako. Neće netko baš sad pretraživati sto stranica raznih tema, da nađe što mu treba.

Tema nije baš previše zamišljena da se u njoj nešto piše, komentira, iako bi ja volio da svi pridonesu i prosljede svoje skripte, i sve ostalo što se skuplja..
Nego je više dođeš, preuzmeš i uživaš. Pa ne vidim kako bi tema zaživjela, ima jedno 1200 pogleda. No eto probati ću pitati nekog moderatora.

Hvala i lp.

EDIT: I ako imate vremena, kako se postaje moderatorom? to mi je onako zanimljva stvar za znati, ako može neki link na takvu temu, ili jednostavan odgovor, ne može se, ili može se uz ove uvjete: " ...:" .

Hvala.

Komediruzecki®™
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 17:05 (Komediruzecki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice