Mislim da bi bilo JAKO zgodno ubacit RSS na forum.
da, prelazak na silverlight i kompletni redizajn te podstranice
Silverlight?! Jel ovo znaci da ce korisnike linuxa na Bug Online-u dočekati poruka tipa: "dodatak je trenutno dostupan za plaftorme Windows i MacOS, instalacija je brza i jednostavna, a paket za preuzimanje je velik samo 1,4 MB" ? Khm, khm...
da, prelazak na silverlight i kompletni redizajn te podstranice
Silverlight?! Jel ovo znaci da ce korisnike linuxa na Bug Online-u dočekati poruka tipa: "dodatak je trenutno dostupan za plaftorme Windows i MacOS, instalacija je brza i jednostavna, a paket za preuzimanje je velik samo 1,4 MB" ? Khm, khm...
Gdje u topicu vidim koje su poruke nove?
Bilo bi dobro da se moze u podforumima kliknut na "bubble" lijevo od imena topica i da onda baci na prvu novu poruku... nebi bilo lose da ima i gumb za bacit na zadnji poruku
512Mb DDR 200Mhz
GeForce 4 MX440 @ 250/333
trebalo bi maknuti okvir oko avatara pa bi onda i okrugli avatari, na transparentnoj pozadini, izgledali kao okrugli
mozda, ali samo mozda, napraviti razlicit favicon (ili malo modificirati postojeci) tako da se razlikuje od BOL favicona iz ovog razloga (znam da ima plugin za Firefox kojim se mogu mijenjati faviconi, ali ovo je jednostavnije)
upravo se sjetih jos necega...
ne bi bilo lose ubacit nekakvu slicicu pored posta, koja mijenja boju, ovisno je li procitan taj post ili nije, nesto kao sto ima vBulettin ili phpBB ili bilo koji drugi forum...
you will service...us!
Sta mislite, da smilie-je linkate za neke od osnovnih smilie-tagova, tipa :D , :P , ;) i sl. ?!

@Vedran
A zasto ne ostati na tekstualnim? Samo zato sto svi drugi imaju... Bezveze, nije ovo neki forum za teens populaciju gdje nam treba sarenilo :)
Sa ovime se u potpunosti slažem :)
Nisam bas pretrazivao forum ali koliko sam primjetio nema nigdje opcije da namjestim koliko ce se poruka prikazivati po jednoj stranici. Ovako mi sada prikazuje u nekoj temi po 20 i vise poruka sto je jako nepregledno.
na vecini foruma, broj postova na jednoj stranici se krece oko 10-15 ... ja koliko vidim ovde je preko 40 ???... cemu sad pa to ?
mislim da je potpuno neprakticno.. za mene bi bilo 20 puno a pogotovo 40.. mozda je nekome svejedno
ali eto.. ja nisam navikao
Zapravo je 50 postova po stranici, sto nije tako strasno ako se ne quota masovno, ali opcija za promijenit taj broj bi kod mnogih bila dobrodosla.
Treba nesto poduzet u vezi tog quotanja. Kad ljudi oce quotat vise od jednog posta, moraju radit double postove jer ne mogu niakko c/p sve zajedno s formatiranim quotom.
Takoder bi trebalo zamolit korisnike Opere da nakon svakih 20-30 rijeci stave novi red, tako nece razarat formu foruma. Makar privremeno dok se wysiwyg editor ne popravi.
Meni je iskreno nepregledno. Izgubim se u postovima i gotovo ne znam dokle sam dosao. Nije sad pa to radikalno ali eto, moje skromno misljenje jeste da bi se to trebalo dosta dosta skratiti.
Zapravo moram priznat da si u pravu jer je forum prilicno jednostavnog dizajna i svaki post izgleda jednako, pa kad se zaskrolas malo brze, ne znas vise di si. A i smanjenjem broja prikazanih postova na recimo 20 po stranici bi se ustedilo i na bandwithu :)
Znaci kako god, treba ici na rezanje :)
Nego da ne otvaram novu temu, da pitam ovde.. sta je sa [img]v[/img] codom..
nema sanse da postavim slike.. evo sada otvarao novu temu i uradim [img]v[/img] i nista. Postavim sam link, i kada se klikne
na njega, link neispravan i prikaze problem 404. Tacnije od dvije slike jedan link je ok a drugi nije . (ne kontam)
I zasto kada kucam neki novi post, hocu nesto da "zalijepim".. kada pritisnem "Ctrl + V" izbaci mi onaj prozorcic.
Cemu je to potrebno kada radi istu funkciju ??
Bas sam ti odgovorio u drugoj temi na to za img, a ovo za ctrl+v nije ni meni bas jasno zasto. Jedina razlika je sto u tom prozoru dobijes onu kvacicu "zadrzi prijelome" koju ako otkvacis, zalijepit ce ti sav text kao da je napisan u jedno redu, bez novih linija.
hmmm.. meni nikako ne zvuci prakticno, a moram ppriznat (barem meni) smeta.
I zasto svaki put kada kucam tekst, pa kada udarim enter,
stranicu mi digne na vrh.. pa je moram spustat itd itd . Recimo kada radim "edit" nekog posta to dosta smeta.
Za to s novim redom nisam siguran, al mislim da je i o bilo vec negdje na forumu. Uglavnom, i to je jedan od problema opere s tim wysiwyg-om :(
Za punu kompatibilnost s forumom, trenutno ti nema druge nego vatrenu lisicu koristit.
Ma vidjet cu da tako nekako i bude. Prije sam davno jos koristio FF.
Kada sam jednom probao operu vise se nikada nisam ni vratio, mada moram priznati
da ga pokoji put i upali. Ocito ce sada sa BUG/forum-om biti cesce.
Quick reply obavezno.I da netrebam stalno stiskati na onog smajlica da ubacim jednog nego da upisem samo ovo ;) :) :D :( itd
Sad ne znan jel neko predložija, ali bilo bi cool imat "titulu" ispod nicka.
Možda i ima, osobno ne vidin, stavite ako nije problem da se vidi je li član aktivan ili ne.
Ako nije problem staviti opciju da se forum ( i podforumi ) refreshaju recimo svakih 60s. Tako kada je dosta aktivnih članova, da ne moramo sami refreshat ne bi li vidili ima li koji novi post.
Sad ne znan jel neko predložija, ali bilo bi cool imat "titulu" ispod nicka.
Možda i ima, osobno ne vidin, stavite ako nije problem da se vidi je li član aktivan ili ne.
Ako nije problem staviti opciju da se forum ( i podforumi ) refreshaju recimo svakih 60s. Tako kada je dosta aktivnih članova, da ne moramo sami refreshat ne bi li vidili ima li koji novi post.
@Domagoj
Nisan mislija aktivni/neaktivni u to smislu, krivo san se izrazija, nego jesu li trenutno logirani ili ne, npr. u vidu nekog kružića koji svijetli/ne svijetli ovisno o tome je li član logiran ili ne
off: smeta li kome kako pišen, mogu pisat i književno
Mislis na ovo:
http://forum.bug.hr/forum/topic/ideje_sugestije_prijava/online_-_offline/274.aspx?sort=asc&view=flat
Ja sam predlozio. No niko nista nije odgovorio.