"Osvježavanje" teme

poruka: 17
|
čitano: 3.374
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
"Osvježavanje" teme

Ne znam da l li je ovaj prijedlog već bio, ali meni se čini da bi bilo jako korisno kada se nakon klika na temu u stvarnom vremenu pojavljuju postovi.

Tj. ako čitam temu "Procesori u 2011." da se postovi pojavljuju bez da moram osvježavati stranicu.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
27 1 hvala 5
15 godina
neaktivan
RE: "Osvježavanje" teme
vexx5555 kaže...

Ne znam da l li je ovaj prijedlog već bio, ali meni se čini da bi bilo jako korisno kada se nakon klika na temu u stvarnom vremenu pojavljuju postovi.

Tj. ako čitam temu "Procesori u 2011." da se postovi pojavljuju bez da moram osvježavati stranicu.

Ima slicna opcija na YouTube-u da se komentari automatski azuriraju , odlicna opcija koja se moze i onemoguciti :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina
"Osvježavanje" teme

Bilo je već prijedloga, pa su rekli da nije izvedivo

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 12:40 (mind_challenge).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Reko Domagoj da je izvedivo (između ostaloga, već su to napravili s aktivnim temama), ali da bi bilo pre kičasto..tako nešto..

Ugl. nije prošlo..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
"Osvježavanje" teme

Kako nije izvedivo? Jednostavni ajax. Podrzavam ideju, ali da je po defaultu iskljuceno. Zatim se negdje u opcijama moze ukljuciti.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"Osvježavanje" teme

Zašto bi bilo kičasto? Post fade-in-a i ima npr. plavo obojan jedan vrh, kao na slici (gornji lijevi ugao). Ovo je, naravno, moj primjer, uzeo sam ovako bezveze.

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 19:02 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja u potpunosti podržavam, ali kažem - bio je već prijedlog i zbog takvog nekakvog razloga je odbijeno.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
"Osvježavanje" teme

Za mene to nije potrebno... za mene..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
"Osvježavanje" teme

Izvedivo ali bi nepotrebno opterecivalo server. Jednostavnije je kliknut F5.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
"Osvježavanje" teme
To automatsko osvježavanje teme bi samo napravilo više štete nego koristi,zagušavalo bi forum,na kraju bi se preglednik srušio sasvim,jer vidi te koliko samo ljudi stisnu pošalji u jednoj minuti (pa čak i u jednoj sekundi)
Chuck Norris je uspio hakirati 4chan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lazoooo kaže...
To automatsko osvježavanje teme bi samo napravilo više štete nego koristi,zagušavalo bi forum,na kraju bi se preglednik srušio sasvim,jer vidi te koliko samo ljudi stisnu pošalji u jednoj minuti (pa čak i u jednoj sekundi)

Ohoho, šest dana na forumu i ima toliko iskustvo. {#}-ru

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
"Osvježavanje" teme

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.

Neznam kak bi se to ponasalo na mobitelima, mislim da bi previse nezgrapno za koristenjne.

A i na kompu npr dok minimiziras bi se uvijek nesto radilo, a da je to neznam.

Meni je to prekomplicirano.

EDIT. bilo bi dobro da se moze negdje u opcijama podesit.

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 8:12 (luka_cro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Izvedivo ali bi nepotrebno opterecivalo server. Jednostavnije je kliknut F5.

Tako je. Nemamo baš resursa na bacanje, a ovo bi jako žderalo resurse pa nismo tome skloni.

Uostalom, ako nekome to baš jako treba, ima dodataka za browsere koji sami refreshaju stranicu, pa uživajte.

Domagoj
16 godina
odjavljen
Domagoj kaže...
Tako je. Nemamo baš resursa na bacanje, a ovo bi jako žderalo resurse pa nismo tome skloni.

Uostalom, ako nekome to baš jako treba, ima dodataka za browsere koji sami refreshaju stranicu, pa uživajte.

U redu. Ali može li se onda izvesti nekakva kolekcija takvih dodataka koji bi pomogli korištenju foruma?

17 godina
vexx5555 kaže...
Domagoj kaže...

U redu. Ali može li se onda izvesti nekakva kolekcija takvih dodataka koji bi pomogli korištenju foruma?

Mislim da ipak previse trazite. Imas greasmonkey / pluginove za firefox pa se igrajte.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115/

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Lazoooo kaže...

Ohoho, šest dana na forumu i ima toliko iskustvo. {#}-ru

Amater je amater,a mater mi je domaćica hahahaaha,šalim se naravno {#}

Chuck Norris je uspio hakirati 4chan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice