Oglasnik - novi trgovci

poruka: 5
|
čitano: 675
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Oglasnik - novi trgovci

Moj prijedlog se tiče podforuma Oglasnik, predlažem da novi korisnici imaju pristup Oglasnik-u i mogu pregledavat oglase i komentirat, ali da ne mogu otvoriti svoj oglas, te da tek nakon nekog određenog vremena nakon registracije (npr. 2 mjeseca ili tako nešto, najbolje da administratori odluče o tom vremenu) dobiju mogućnost da mogu postavit svoj oglas?!
Ovim ciljam na to da forumaši koji se registriraju samo da bi ovdje nešto prodali, nisu nimalo pouzdani, odnosno lako mogu prevariti kupca, ipak su tu samo da to prodaju, nemaju veze s forumom (meni osobno bi bilo žao nekog prevariti u bilo kojem slučaju, a pogotovo ako bih došao na neku black listu na forumu, ili čak da me izbace s foruma)!?

12 Podržavam prijedlog
15 Ne podržavam prijedlog
3 Svejedno mi je
Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 16:34 (Ivsa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oglasnik - novi trgovci

đabe ti to,mene je sjebo korisnik koji je ovdje duze od mene :P

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oglasnik - novi trgovci

Pa zato je i odvojeno od foruma? Znaci dode netko tko zeli prodati nesto, recimo informaticku opremu, i mora cekati 2 mjeseca?

Ma lol -.-

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Oglasnik - novi trgovci

A sto misliš kako funkcioniraju svi do jednog oglasnika na Zemlji.

Oglasnik tome i služi da bilo tko, BILO TKO može doći i postaviti nešto na prodaju.

Misliš da se na njuškalu provjeravaju prodavači?

Na kupčevoj inteligenciji je da prosudi je li predmet vrijedan kupnje.

Anarchists of the world, unite!
15 godina
neaktivan
Oglasnik - novi trgovci
šiloman kaže...

đabe ti to,mene je sjebo korisnik koji je ovdje duze od mene :P

I mene je, al to nek ide na njegovu sramotu!?

PLASMAorLCD kaže...

Pa zato je i odvojeno od foruma? Znaci dode netko tko zeli prodati nesto, recimo informaticku opremu, i mora cekati 2 mjeseca?

Ma lol -.-

wyks kaže...

A sto misliš kako funkcioniraju svi do jednog oglasnika na Zemlji.

Oglasnik tome i služi da bilo tko, BILO TKO može doći i postaviti nešto na prodaju.

Misliš da se na njuškalu provjeravaju prodavači?

Na kupčevoj inteligenciji je da prosudi je li predmet vrijedan kupnje.

I meni je sve to jasno, al ipak, na forumu na neki način lakše možeš procjenit tko je kakav, te sam zbog toga naveo ovo kao prijedlog, uostalom, ne mora me nitko podržat, svatko ima pravo na svoje mišljenje!?
Jasno je da na Njuškalu nitko ne provjerava prodavače, kao ni na jednom oglasniku, ali koa što sam rekao, ovdje postoji lista pouzdanih i nepouzdanih prodavač, i to je to, kako prosuditi netkog ko je na forumu 1 dan?!
A ne znam što si htjeo reć s ovim podebljanim, "prosudit dali je predmet vrijedan kupnje", valda znam šta kupujem i po kojoj cjeni, al džabe meni sve to, kad ja uplatim pare, a ono dođe kutija u kojoj pola fali, ili koja je puna kamenja (šala)!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 16:54 (Ivsa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice