Objasnjenje za ban na 4 dana [molim odgovor] zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 23.630
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Objasnjenje za ban na 4 dana [molim odgovor]

Opet sam otvorio jer nisam dobio konkretan odgovor,znaci sto sam ja tocno rekao tome covjeku koji me prijavio? najlakse je stavit ban na 4 dana i onda ovdje reci jer si vrijedao korisnika. Znam da su neki korisnici prijatelji sa nekim moderatorima ali iskoristavati to prijateljstvo jer mu je netko uzvratio na postu stvarno nije uredu.

edit: i onda ovdje lockati teme da se izbjegne odgovor,kad ste vec poceli banati zar ne zasluzujem barem cijelo objasnjenje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 8:06 (BlaBlaLaLa).
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Objasnjenje za ban na 4 dana [molim odgovor]

neće ti ništa biti što nisi bio na forumu 4 dana... mislim da i ova ide pod lock...

EDIT: kao što kaže Danny, sve si saznao u poruci uz ban...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 8:13 (eterna luchar).
17 godina
neaktivan
Objasnjenje kartona dobio si u poruci kada ti je karton dodjeljen.

Bilo je: "Vrijedanje nije dozvoljeno."
Mislim da to jasno govori sta je, a i sam znas sta si pisao.

Najrade bi ti sad dao jos jedan karton da za vrijeme njegovog trajanja proucis pravila foruma.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Objasnjenje kartona dobio si u poruci kada ti je karton dodjeljen.

Bilo je: "Vrijedanje nije dozvoljeno."
Mislim da to jasno govori sta je, a i sam znas sta si pisao.

Najrade bi ti sad dao jos jedan karton da za vrijeme njegovog trajanja proucis pravila foruma.

da.....najlakse je izbrisati post,dati ban i onda kad se pita covjeka koji mi je dao ban da mi rece sto je meni onaj lik napisao u postu a sto sam ja njemu odgovorio nema pojma,znaci danny sad mi mozes dati ban na opet 4 dana i kad te nakon 4 dana pitam sto je bilo reces nemas pojma? Budite barem fer pa kad dobije netko ban da se vidi  Razlog:  Vrijedanje korisnika

i dole post sto sam napisao i to je to.

Ali.....opet budite fer i vidite sto je meni onaj lik prije napisao ali neeeee opali ban ovome prvom i to je to.

16 godina
BlaBlaLaLa kaže...
..

Ali.....opet budite fer i vidite sto je meni onaj lik prije napisao ali neeeee opali ban ovome prvom i to je to.

- postoji button 'prijavi', smisao mu je prijaviti, upravo suprotno od svađanja ili vrijeđanja. Idući put ga iskoristi.

- moderatori nisu dužni nikome objašnjavati, ovo je BUGov forum i on (oni) određuju pravila (bez obzira na pravdu, pdavednost, pravo, ...).

Kad povežeš te dvije sitnice s ljudskom osnovom, tj. griješenjem, uz to da MOD reagira na prijavu, provjeri post i da BAN, ali to ne znači da će on pročitati čitavu temu (tražeči tvoje opravdanje.. nije MOD tvoj advokat).

Dakle, kriv si za svađu (vrijeđanje), dok isto takva krivica druge strane te ne čini nevinim, i dalje si kriv i kažnjen, samo što druga strana nije kažnjena. Što je tvoja greška, jer nisi stisnuo 'prijavi'. OK?

Stisni zube, idi dalje... (svijet nije oaza pravednosti..).

btw. uopće neznam dali si kriv, neznam koja je tema povod, niti je to važno (nit me zanima). Važno je da (TI) izučeš pouku.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran
ihush kaže...

- postoji button 'prijavi', smisao mu je prijaviti, upravo suprotno od svađanja ili vrijeđanja. Idući put ga iskoristi.

- moderatori nisu dužni nikome objašnjavati, ovo je BUGov forum i on (oni) određuju pravila (bez obzira na pravdu, pdavednost, pravo, ...).

Kad povežeš te dvije sitnice s ljudskom osnovom, tj. griješenjem, uz to da MOD reagira na prijavu, provjeri post i da BAN, ali to ne znači da će on pročitati čitavu temu (tražeči tvoje opravdanje.. nije MOD tvoj advokat).

Dakle, kriv si za svađu (vrijeđanje), dok isto takva krivica druge strane te ne čini nevinim, i dalje si kriv i kažnjen, samo što druga strana nije kažnjena. Što je tvoja greška, jer nisi stisnuo 'prijavi'. OK?

btw. uopće neznam dali si kriv, neznam koja je tema povod, niti je to važno (nit me zanima). Važno je da (TI) izučeš pouku.

A ti kao socijalni radnik objašnjavaš, ništa ne znaš al je bitno da on izvuče pouku ;)

Nisi u pravu. Znači ako nisi stisnu "Prijavi" ta osoba ne dobije karton !? Gdje to ima ? u Zanzibaru.

Dužnost moderatora je pratiti teme i postove, biti neutralan.

Moderatori su dužni objasniti svakom tko smatra da je dobio karton koji ne odgovara počinjenom prekršaju.

Mislim da bi trebalo uvesti i temu Žalbe na kartone jer nepravde IMA i moderatori kao i političari znaju biti s nekim "dobri", nekog ne vole pa čine namjerne ili nenamjerne propuste u radu.

I tko tebi kaže da su svi moderatori kvalitetni i odgovarajući kadar za taj posao ?

Postoje kvalitetni moderatori, nekavalitetni i srednje kvalitetni.

15 godina
protjeran
Objasniti modovima da su u krivu je kao da se boris protiv vjetrenjaca. Pokusao sam da se uvede objasnjenje ili barem obavjest o brisanju posta ali oni to naravno nisu napravili.cudi me kako tema nije vec lock ali valjda traze razlog za neciji karton. Odustani od prepirke i pomiri se s tim da je ovaj foruma ovakav ili otidi.
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Pa ti si prista na uvjete korištenja foruma.

Šta se imaš bunit protiv njih? Sve i da si nepravedno dobija karton, jebiga događa se da i oni pogriješe.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Gradonačelnik kaže...
ihush kaže...

A ti kao socijalni radnik objašnjavaš, ništa ne znaš al je bitno da on izvuče pouku ;)

Nisi u pravu. Znači ako nisi stisnu "Prijavi" ta osoba ne dobije karton !? Gdje to ima ? u Zanzibaru.

Dužnost moderatora je pratiti teme i postove, biti neutralan.

Moderatori su dužni objasniti svakom tko smatra da je dobio karton koji ne odgovara počinjenom prekršaju.

Mislim da bi trebalo uvesti i temu Žalbe na kartone jer nepravde IMA i moderatori kao i političari znaju biti s nekim "dobri", nekog ne vole pa čine namjerne ili nenamjerne propuste u radu.

I tko tebi kaže da su svi moderatori kvalitetni i odgovarajući kadar za taj posao ?

gradonačelniče sjajan post, ja sam dobio crveni jer sam prijavljivao vrijeđanje koje je bilo upućeno meni od strane više korisnika. znaš koja je bila isprika? "evo tebi crveni uvijek si u sukobu s nekim". pametnom dosta.

kada napišem istinu koju modovi ne mogu smisliti tj. prepoznaju se u njoj onda se osvećuju. prvo ti pobrišu post (dobijem 3 TU u roku od 30 sekundi) u roku odmah i lupe crveni jer "provociraš". kome ćeš se žalit? obrisali su dokaze protiv njih, a ako se ne smiriš ideš out na tjedan dana. tko im što može? do sad sam dobio 5 crvenih i masu žutih, a niti jedan nije bio opravdan čak ni prvi žuti kojeg sam dobio nije bio opravdan, pitao sam kad sam se učlanio nešto za neki crack. na net.hr forumu svi smiju razgovarati o crackovima ali linkovi za iste idu preko pp-a i nitko nije tužio portal, na istom forumu ista stvar s glazbom svi razgovaraju o skidanju CD-a s neta, ali linkove razmjenjuju preko pp-a i nikakve sankcije nisu trpili nitko ih nikada nije tužio.

May justice be done though the heavens fall
17 godina
Gradonačelnik kaže...

Takodjer mislim da bi trebalo uvesti opcinski, zupanijski, vrhovni i haski sud da odlucuje o kartonima. Ono, cisto da se mozes zaliti visoj instanci.

I tko tebi kaze da moras bit tu na forumu. Ne svidja ti se - vozi.

Postoje kvalitetni autori, prosjecni autori, dosadni autori i trolovi kao sto si ti

17 godina
neaktivan
Gradonačelnik kaže...

Dužnost moderatora je u ovom slučaju ispunjena jer je kolega dobio objašnjenje. Jasno je naveden razlog i poruka uz koju je karton vezan, a sumnjam da je toliko senilan da je zaboravio što je napisao.

Dalje, ovo je jedini način pritužbe na kartone, rad moderatora i slično, tako da se i ovom temom krše pravila foruma.

Mislim da bi i tebi bilo bolje da se uputiš pročitati pravila foruma prije nego dođeš dijeliti gradonačelničku mudrost o dužnostima moderatora.

15 godina
karakteran kaže...

gradonačelniče sjajan post, ja sam dobio crveni jer sam prijavljivao vrijeđanje koje je bilo upućeno meni od strane više korisnika. znaš koja je bila isprika? "evo tebi crveni uvijek si u sukobu s nekim". pametnom dosta.

kada napišem istinu koju modovi ne mogu smisliti tj. prepoznaju se u njoj onda se osvećuju. prvo ti pobrišu post (dobijem 3 TU u roku od 30 sekundi) u roku odmah i lupe crveni jer "provociraš". kome ćeš se žalit? obrisali su dokaze protiv njih, a ako se ne smiriš ideš out na tjedan dana. tko im što može? do sad sam dobio 5 crvenih i masu žutih, a niti jedan nije bio opravdan čak ni prvi žuti kojeg sam dobio nije bio opravdan, pitao sam kad sam se učlanio nešto za neki crack. na net.hr forumu svi smiju razgovarati o crackovima ali linkovi za iste idu preko pp-a i nitko nije tužio portal, na istom forumu ista stvar s glazbom svi razgovaraju o skidanju CD-a s neta, ali linkove razmjenjuju preko pp-a i nikakve sankcije nisu trpili nitko ih nikada nije tužio.

Na ovo boldano.

Imaš ovde KLIK.

Ciritan:

Primjedbe na administratore i moderatore  - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…

EDIT: evo danny me prestiga. {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 10:13 (sirka666).
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Gradonačelnik kaže...

Takodjer mislim da bi trebalo uvesti opcinski, zupanijski, vrhovni i haski sud da odlucuje o kartonima. Ono, cisto da se mozes zaliti visoj instanci.

I tko tebi kaze da moras bit tu na forumu. Ne svidja ti se - vozi.

Postoje kvalitetni autori, prosjecni autori, dosadni autori i trolovi kao sto si ti

a najviše je podrepnih muha.

15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
karakteran kaže...

Na ovo boldano.

Imaš ovde KLIK.

Ciritan:

Primjedbe na administratore i moderatore  - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…

šta misliš da se nisam žalio? napisao sam im opsežan mail potkrijepljen dokazima i detaljnim objašnjenjem. i znaš šta sam dobio? ništa! nisu se udostojili ni javit. smiješno. kadija ti sudi kadija te tuži.

17 godina

Evo dobio TD kako sam i pretpostavljao: od problematicnih korisnika :)

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sad da dobiješ karton zbog duplog posta i velikih nepotrebnih citata opet bi bio neopravdan?

Đast esking.

1 1 hvala 0
15 godina
protjeran

svatko je problematičan tko je pošten i tko govori istinu.

neproblematični su beskičmenjaci i ulizice mesić ih zove malo drugačije.

@danny

ti se možeš hvatat za slamku koliko želiš i tražit dlaku u jajetu i ispriku za karton ali nema te vode i tog sapuna kojim ćeš se oprat. poštenom čovjeku malo vode treba.

a što se tiče duplih postova živo me zanima zašto drugima to nisi rekao vidio sam masu nesankcioniranih primjera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 10:21 (karakteran).
16 godina
neaktivan

Sad će se ova tema opet pretvoriti u "lov na vještice" i istjerivanje pravde... oni nezadovoljni dobili su upute gdje se javiti u slučaju problema, ako nitko ne reagira to je to... ne znam kak to da se ja više od 2 godine nisam niti jednom susreo s takvim problemom a vi s manje "staža" stalno imate neke primjedbe i probleme, kartone... 

EDIT: i ne, ne slažem se sa svakim postom i svakim moderatorom kad nešto napiše... ali u većini slučajeva su u pravu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 10:23 (eterna luchar).
15 godina

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
Sad će se ova tema opet pretvoriti u "lov na vještice" i istjerivanje pravde... oko nezadovoljni dobili u upute gdje se javiti u slučaju ptroblema, ako nitk one reagira to je to... ne znam kak to da se ja više od 2 godine nisam niti jednom susreo s takvim problemom a vi s manje staža stalno imate neke primjedbe i probleme, kartone...

čuj eterna svatko ima svoje afinitete. netko može gledat nepravdu i prođe dalje a netko pruži ruku ugnjetavanome i strada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 10:24 (karakteran).
17 godina
karakteran kaže...

svatko je problematičan tko je pošten i tko govori istinu.

neproblematični su beskičmenjaci i ulizice mesić ih zove malo drugačije.

@danny

ti se možeš hvatat za slamku koliko želiš i tražit dlaku u jajetu i ispriku za karton ali nema te vode i tog sapuna kojim ćeš se oprat. poštenom čovjeku malo vode treba.

a što se tiče duplih postova živo me zanima zašto drugima to nisi rekao vidio sam masu nesankcioniranih primjera.

Pa ja kritiziram non stop. Daleko sam od ulizice ako si na to mislio

16 godina
neaktivan
ti malo i previše kritiziraš :P hehe
17 godina
karakteran kaže...

O.o preko 20 kartona, svi neopravdani, neki veliki zayeb izgleda.

Upao si u ovu temu samo da bi širio dezinformacije. Svoj stav nazivaš istinom, što je glupost, pogotovo jer si se sam pobio niže u tekstu.

Govoriš o neopravdanosti kartona a dobio si karton za crack. To što na net.hr to prolazi, objesi mačku o rep. Ovo je bug.hr i ovdje su druga pravila.

Prodaješ priču forumašima koji ne mogu vidjeti tvoje prekršaje, ali svaki karton si zaslužio, nekad si popušio više jer si tvrdoglav i ne reaguješ na prvo upozorenje.

Prestani više lagat ovaj napaćeni narod! Nemaš to pravo! Nemaš pravo u ime toga što ću ja sad ispast glup, nesimpatičan, nasilan.

15 godina
protjeran
DrNasty kaže...
karakteran kaže...

O.o preko 20 kartona, svi neopravdani, neki veliki zayeb izgleda.

Upao si u ovu temu samo da bi širio dezinformacije. Svoj stav nazivaš istinom, što je glupost, pogotovo jer si se sam pobio niže u tekstu.

Govoriš o neopravdanosti kartona a dobio si karton za crack. To što na net.hr to prolazi, objesi mačku o rep. Ovo je bug.hr i ovdje su druga pravila.

Prodaješ priču forumašima koji ne mogu vidjeti tvoje prekršaje, ali svaki karton si zaslužio, nekad si popušio više jer si tvrdoglav i ne reaguješ na prvo upozorenje.

Prestani više lagat ovaj napaćeni narod! Nemaš to pravo! Nemaš pravo u ime toga što ću ja sad ispast glup, nesimpatičan, nasilan.

istina sebi uvijek probije put. pozicija ti dozvoljava da se nekažnjeno i apsolutno bez ikakvih sankcija iživljavaš na bilo kome. da sam ja to napisao već bi dobio karton, žuti u najmanju ruku.

pitao sam neke od dobrih ljudi da li bi moderirali ovdje dobio sam odgovor ne bi ni da mi plate. zapitaj se zašto.

17 godina

Uvijek će biti nepravde i točka. Teško je odlučivati kome dati koji karton kad ima toliko različitih razloga tako da nekada ispadne nepravedno, ali većinom je opravdano.

Jadan, 4 dana bez BUG foruma... šta bi tek bilo da je to Fejs {#}{#}

Izdrži to i gotovo.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
karakteran kaže...

istina sebi uvijek probije put. pozicija ti dozvoljava da se nekažnjeno i apsolutno bez ikakvih sankcija iživljavaš na bilo kome. da sam ja to napisao već bi dobio karton, žuti u najmanju ruku.

pitao sam neke od dobrih ljudi da li bi moderirali ovdje dobio sam odgovor ne bi ni da mi plate. zapitaj se zašto.

Opet trkeljaš o istini, bez pokrića. Ima skoro 40.000 forumaša, na kome se ja iživljavam? To što se nađe par buntovnika poput tebe koji se smatraju zakinutim, pa svako malo drame, to je nešto na što ne treba obraćati pažnju.

Jer to je tvoj cilj, ti si provokator (i btw o kakvim kartonima pričaš, ovo je šala, jedini kartoni trebaju pasti su oni zbog ove teme, ni sebe ne isključujem jer sam se spustio na vaš nivo i sudjelujem u temi).

Provlačiš indirektne uvrede kroz postove (primjer sa muhama, samo jer te ne podržavaju u questu).

17 godina
DrNasty kaže...
Opet trkeljaš o istini, bez pokrića. Ima skoro 40.000 forumaša, na kome se ja iživljavam? To što se nađe par buntovnika poput tebe koji se smatraju zakinutim, pa svako malo drame, to je nešto na što ne treba obraćati pažnju.

Jaki su ti buntovnici iza avatara.

16 godina
neaktivan
malo vuku na minhen diviziju '92
14 godina
protjeran

ajme koliko postova^^ samo da odgovorim ihushu na njegov prvi odgovor i to je sve.

Da,mogao sam ga prijaviti ali nisam tu sam pogrijesio i spustio sam se na njegov nivo ali zasto samo ja zasluzujem ban? Mislim budite fer pa banajte i njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 10:57 (BlaBlaLaLa).
14 godina
protjeran

Ajoj

Drago mi je.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice