A mogli ste ipak ostavit "bube", ali samo promijenit način na koji se dobivaju. Npr. 1 zvjezdica biljna uš, 2 krpelj itd. kako je već išlo, naravno i na "praznoj" odnosno polovičnoj zvjezdici da se dobije drugi naziv da to bude malo gušće...
puna zvjezdica više ili manje onome ko otkrije kako sustav funkcionira (u detalje)?
Ovo je vrlo dobro, po mom mišljenju bolje od onih buba i parazita ( i bubamara s minigunom)
Imaju li kartoni velikog utjecaja na zvjezdice?
Možda bi bilo originalnije da ste stavili BUBAMARU umjesto zvijezdica?!
Trebaš dobiti puno onih "slažem se" i "hvala" te koristiti puno opciju "edit", te pisat pametne postove i puno postova s kojima i dobiješ "hvala" i "slažem se", a vjerovatno i količina teksta u postu utječe na zvjezdice?
Puno postova, a malo teksta u svakome mislim da se tu dobije malo zvijezdica. Naravno ovo samo pretpostavljam da se gleda/ocjenjuje?
EDIT: zaboravio sam napomenut double,triple, quad postove i žute kartone te crvene itd.
Možda da svako ima bubamaru ispod avatara a da zvjezdice budu zamijenjene tačkicama na njoj.
@Hyperion, "slažem se" ne bi trebalo imati veze sa zvjezdicama jer nikakve veze nema moje ponašanje/zalaganje
na forumu i to da li se npr. ti slažeš sa mojim mišljenjem u nekom postu...
za mene cete morat napravit da idju od desna prema livo
A mogli ste ipak ostavit "bube", ali samo promijenit način na koji se dobivaju. Npr. 1 zvjezdica biljna uš, 2 krpelj itd. kako je već išlo, naravno i na "praznoj" odnosno polovičnoj zvjezdici da se dobije drugi naziv da to bude malo gušće...
e ovo sa zvjezdicama mi se full sviđa. sad spammeri i trollovi nemaju APSOLUTNO nikakve koristi od nabijanja postova i ovo im je završni udarac!
bravo redakcija!
Pohvale i s moje strane.
Vrlo dobro ste ovo rijesili.
Samo tako nastavite. ;)
Meni se ne sviđa bez kukaca, pa jeli ovo BUG il nije.
Ali opet ove zvijezdice imaju puno bolju ulogu i računaju na više stvari tako da nije samo nabijanje postova u pitanju, tako će se smanjiti spam.
Odličan posao ljudi.
lijepo, lijepo
no vidim da kod nekih autora nema nikakve zvjezdice. jel to zato što su toliko loši ili su premalo dana (tjedana, mjeseci) registrirani pa im se zasad još ništa ne računa
ja jedva da i imam zvjezdicu
glavni negativac sam foruma
no vidim da kod nekih autora nema nikakve zvjezdice. jel to zato što su toliko loši ili su premalo dana (tjedana, mjeseci) registrirani pa im se zasad još ništa ne računa
Ovo je odlicno, svaka cast trebalo je sve to uklopiti.
Sviđa mi se ideja da se zvijezdice zamijene brojem kukaca. Ipak je ovo BUG online forum. U svakom slučaju je konstruktivna promjena na bolje za prave dobronamjerne forumaše, a vrlo desktrutivna je za one druge (koji nam ionako samo zagorčavaju lijepe i korisne trenutke provedene ne forumu). Mislim da je vrijedilo truda i da će se vrlo brzo vidjeti rezultati. Svaka čast uredništvu i svima koji su pomogli.
haha
je nekih 10 mjeseci i isto imam
ma svejedno
fućka mi se za rank
bitno da maltretiram ljude
Odlična promjena. Stvarno sam oduševljen i vjerujem da je ovo možda najbolje rješenje koje ste mogli smisliti.
Definitivno odlična promjena.
:)
Svaka čast onome tko je smislio ali i onome tko je proveo u djelo.
meni nikako nije jasno cemu tocno sluze te zvuzde
Nice, nice, mislim da je ovo puno bolje nego on, sad sam skuzio cemu sluze i one druge cake(stvari) koje ste nedavno stavili!
Sad ce se barem spameri smirit jer nema brojanja postova nego svakom zvjezdica po zasluzi.Domagoj thumbs up.
Mislim da bubamare nebi bile bolje od zvjezdica jer se ne uklapaju u ovaj minimalistički izgled. Jedino kad bi bile jedne boje, što bi onda bilo zbunjujuće.
Hm, da ipak izgleda da trebaju neke modifikacije formuli. Ili je to samo pak privremeno tako(?)
A i nekako je nelogično da baš nijedan forumaš osim moderatora nema svih 5 zvijezdica!
Vjerujem ja da ipak ima onih koji su ih zaslužili!
skuzio sam tu formulu kolko mi se cini bar jedan dio al necu o tome zadrzat cu za sebe :D
Forma i trud oko ovog svega je svakako za pohvalu,
no da sustav ima i svojih nedostataka stoji.
Vidljivo iz ova 2 primjera koja smo postavili jurluk i ja.
Znači,treba još malo poraditi na tome,
da bi zaživjelo kako je i zamišljeno.
Nećemo kuditi,na nama je da
i pomognemo moderatorima da se to otkloni.